Profitec Pro 500 PID Billigst på PriceRunner

Fra

Profitec Pro 500 PID Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Ekstra leveringsgebyr: 800,00 DKK

13.999,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
482 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 482 kr. Samlede kreditomk. 3.328 kr. Samlet tilbagebetaling 17.327 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,41%. Der er fortrydelsesret.

 • Legendarisk E61 gruppehoved
 • Heat exchanger (varmeveksler) - steam og bryg på samme tid
 • Dobbelt trykmåler til kedel og pumpe
 • Utroligt stabil temperatur
 • PID-funktion til temperaturstyring
 • Automatisk sluk, hvis vandstanden er for lav
Delbetaling
482 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 482 kr. Samlede kreditomk. 3.328 kr. Samlet tilbagebetaling 17.327 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,41%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Profitec Pro 500 PID er en super elegant og lækker semiautomatisk espressomaskine med heat exchanger, der gør det muligt at steame og brygge espresso på samme tid.

Maskinen er sammensat af dele af absolut topkvalitet - bl.a. er den udstyret med en Ulka EX5 vibrationspumpe, varmeveksler, 2 liter stålkedel og det legendariske E61 gruppehoved med en vægt på 4,5kg, der varmes op af vand fra kedlen, og giver dig mulighed for at preinfuse.

Pro 500 PID er en ny og opgraderet udgave af den klassiske Pro 500 - forskellen på de to modeller er, at denne har fået PID funktion, hvilket giver dig mulighed for at justere temperaturen inde i maskinens kedel, og dermed få mere kontrol over din kaffebrygning. PID-displayet sidder lige bagved drypbakken.

Takket være heat exchangeren, har maskinen en kraftig steamer, som gør det muligt at lave en helt fantastisk, cremet mælkeskum. En anden ting, der er værd at fremhæve er maskinens utroligt stabile temperatur, der uden problemer lader dig brygge flere espressoer i træk, uden at temperaturen falder.

Profitec Pro 500 PID er en utroligt solid maskine, hvis kabinet er udført i et stykke blanktpoleret rustfrit stål. De afrundede hjørner, giver en flot finish - tysk kvalitet og design, når det er bedst! De store drejehåndtag til at åbne for damp og varmt vand giver maskinen et meget klassisk look. Håndtagene er udstyret med en fjeder, der gør det umuligt at overskrue dem.

Alle maskiner fra Profitec er håndproduceret i Tyskland. 

Medfølgende tilbehør

 • Single spout portafilter
 • Double spout portafilter
 • Filterkurv single shot
 • Filterkurv dobbelt shot
 • Blindfilter
 • Tamper (plastik)
 • Rensebørste

Heat Exchanger espressomaskine

En espressomaskine med heat exchanger (også kaldet varmeveksler) er udstyret med en kedel med to vandcirkulationssystemer til hhv. brygning og steam.

Inde i kedlen ligger varmt vand og damp, hvorigennem varmeveksleren transporterer frisk vand fra vandtanken via et kobberrør. Vandet i kobberrøret opvarmes ved hjælp af vandet i kedlen, og føres herefter ud igennem gruppehovedet til brygning af espresso. Vandet i kobberrøret bruges altså til brygning, mens vandet inde i kedlen bruges dels til opvarmning og til steameren.

Espressomaskiner med varmevekslere kan brygge espresso og steame mælk på samme tid, så du undgår ventetid i mellem de to.

Vibrationspumpe

I starten af 70’erne blev vibrationspumpe introduceret af Ulka Co - en langt billigere pumpe end fx en rotationspumpe, hvilket gør maskinens pris lavere.

Vibrationspumpe har et tryk på 15 bar, som ved hjælp af en ventil reduceres til de anbefalede 9-10 bar. For at undgå for meget støj fra pumpen, er maskinernes kabinet typisk isoleret.

E61 gruppehoved

E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

No-burn steamer

Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

Udtag til varmt vand

Profitec Pro 500 PID er udstyret med en hane til varmt vand, så du kan lave en ægte americano eller tappe vand til tebrygning.

2 trykmålere

De to integrerede trykmålere viser trykket for hhv. den interne pumpe og for kedlen.

3 liter vandtank

Profitec Pro 500 har en 3 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand. Den orange lampe vil ligeledes begynde at lyse, hvis vandstanden er ved at være for lav.

Pas godt på din maskine

Det er vigtigt at passe godt på din maskine - sørg for at anvende rent, kalkfrit vand. Vi anbefaler, at man anvender en vandfilterkande eller et AquaGusto kalkfilter til filtrering af vandet. Maskinen skal ligeledes backflushes - dette bør gøres ca. hver 14. dag.

Vandtank 3 L
Diameter filterkurv 58 mm
Formalede bønner Ja
E.S.E Pods Nej
PID-funktion Ja
Kedel HX kedel
Varmeveksler Ja
3-vejs ventil Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Kopvarmer Overskudsvarme
Pumpetryk Op til 15
Farve front / kabinet Stål / Stål
Vandtilslutning Nej
Serie Profitec Pro 500
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 1400 W
Bredde 30,2 cm
Højde 39,3 cm
Dybde 44,7 cm
Vægt 23,5 kg
Profitec

0 anmeldelser af Profitec Pro 500 PID Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse