Profitec Pro 500 PID Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

10 999,00 DKK

-495,00 DKK 11 494,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 62-10500
EAN: 4260347830050

Profitec Pro 500 PID er en super elegant og lækker semiautomatisk espressomaskine med heat exchanger, der gør det muligt at steame og brygge espresso på samme tid.

Maskinen er sammensat af dele af absolut topkvalitet - bl.a. er den udstyret med en Ulka EX5 vibrationspumpe, varmeveksler, 2 liter stålkedel og det legendariske E61 gruppehoved med en vægt på 4,5kg, der varmes op af vand fra kedlen, og giver dig mulighed for at preinfuse.

Pro 500 PID er en ny og opgraderet udgave af den klassiske Pro 500 - forskellen på de to modeller er, at denne har fået PID funktion, hvilket giver dig mulighed for at justere temperaturen inde i maskinens kedel, og dermed få mere kontrol over din kaffebrygning. PID-displayet sidder lige bagved drypbakken.

Takket være heat exchangeren, har maskinen en kraftig steamer, som gør det muligt at lave en helt fantastisk, cremet mælkeskum. En anden ting, der er værd at fremhæve er maskinens utroligt stabile temperatur, der uden problemer lader dig brygge flere espressoer i træk, uden at temperaturen falder.

Profitec Pro 500 PID er en utroligt solid maskine, hvis kabinet er udført i et stykke blanktpoleret rustfrit stål. De afrundede hjørner, giver en flot finish - tysk kvalitet og design, når det er bedst! De store drejehåndtag til at åbne for damp og varmt vand giver maskinen et meget klassisk look. Håndtagene er udstyret med en fjeder, der gør det umuligt at overskrue dem.

Fordele ved Profitec Pro 500 PID

 • Legendarisk E61 gruppehoved
 • Heat exchanger (varmeveksler) - steam og bryg på samme tid
 • Dobbelt trykmåler til kedel og pumpe
 • Utroligt stabil temperatur
 • PID-funktion til temperaturstyring
 • Automatisk sluk, hvis vandstanden er for lav

  Medfølgende tilbehør

  • Single spout portafilter
  • Double spout portafilter
  • Filterkurv single shot
  • Filterkurv dobbelt shot
  • Blindfilter
  • Tamper (plastik)
  • Rensebørste

  Heat Exchanger espressomaskine

  En espressomaskine med heat exchanger (også kaldet varmeveksler) er udstyret med en kedel med to vandcirkulationssystemer til hhv. brygning og steam. 

  Inde i kedlen ligger varmt vand og damp, hvorigennem varmeveksleren transporterer frisk vand fra vandtanken via et kobberrør. Vandet i kobberrøret opvarmes ved hjælp af vandet i kedlen, og føres herefter ud igennem gruppehovedet til brygning af espresso. Vandet i kobberrøret bruges altså til brygning, mens vandet inde i kedlen bruges dels til opvarmning og til steameren.

  Espressomaskiner med varmevekslere kan brygge espresso og steame mælk på samme tid, så du undgår ventetid i mellem de to.

  Vibrationspumpe

  I starten af 70’erne blev vibrationspumpe introduceret af Ulka Co - en langt billigere pumpe end fx en rotationspumpe, hvilket gør maskinens pris lavere.

  Vibrationspumpe har et tryk på 15 bar, som ved hjælp af en ventil reduceres til de anbefalede 9-10 bar. For at undgå for meget støj fra pumpen, er maskinernes kabinet typisk isoleret.

  E61 gruppehovedE61 gruppehovedets opbygning

  E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

  E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

  No-burn steamer

  Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

  Udtag til varmt vand

  Profitec Pro 500 PID er udstyret med en hane til varmt vand, så du kan lave en ægte americano eller tappe vand til tebrygning.

  2 trykmålere

  De to integrerede trykmålere viser trykket for hhv. den interne pumpe og for kedlen.

  3 liter vandtank

  Profitec Pro 500 har en 3 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand. Den orange lampe vil ligeledes begynde at lyse, hvis vandstanden er ved at være for lav.

  Pas godt på din maskine

  Det er vigtigt at passe godt på din maskine - sørg for at anvende rent, kalkfrit vand. Vi anbefaler, at man anvender en vandfilterkande eller et AquaGusto kalkfilter til filtrering af vandet. Maskinen skal ligeledes backflushes - dette bør gøres ca. hver 14. dag.

  Vandtank3 L
  Diameter filterkurv58 mm.
  Formalede bønnerJa
  E.S.E PodsNej
  PID-funktionJa
  KedelHX kedel
  VarmvekslerJa
  3-vejs ventilJa
  Tamper medfølgerJa
  Single filterkurvJa
  Dobbelt filterkurvJa
  BlindfilterJa
  MaskinkategoriSemiautomatisk
  MælkesystemJa - steamer
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  KopvarmerOverskudsvarme
  Pumpetryk15
  Farve front/ kabinetStål / Stål
  VandtilslutningNej
  MaterialeRustfrit stål
  Strømforbrug (Effekt)1400 W
  Bredde30,2 cm
  Højde39,3 cm
  Dybde44,7 cm
  Vægt23,5 kg

  Om Profitec

  Profitec
  Vis alle produkter fra Profitec

  Filer

  Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

  0 anmeldelser af Profitec Pro 500 PID Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: