Spar 14%
Ascaso Steel Duo PID Black Billigst på PriceRunner

Fra

Ascaso Steel Duo PID Sort - Model 2024 Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

11.999,00 DKK

13.999,00 DKK

Spar 2.000,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
427 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 427 kr. Samlede kreditomk. 3.348 kr. Samlet tilbagebetaling 15.347 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,09%. Der er fortrydelsesret.

 • Industrielt design
 • 3-vejs ventil
 • OPV ventil
 • Isolerede termoblokke til hurtig opvarmning
 • Manometer
 • Professionel steamer
 • Kraftig steamfunktion
Delbetaling
427 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 427 kr. Samlede kreditomk. 3.348 kr. Samlet tilbagebetaling 15.347 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,09%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Ascaso Steel Duo er en super lækker semiautomatisk espressomaskine i et stilfuldt, industrielt look med gennemførte detaljer. En fed maskine, der med sine to termoblokke til hhv. steam og kaffe, gør brygningen til en leg.

Maskinen er en kraftfuld og robust sag udført i de bedste materialer og med mindst muligt brug af plastik. Kabinettet er udført i matlakeret rustfrit stål, som sikrer dig en solid maskine, der står godt fast på bordet, når du arbejder med den. På fronten findes fire kontakter til betjening af maskinen, trykmåler samt det smarte display med PID system til styring af temperatur, preinfusion mm. Elementerne er med til at understrege det smukke industrielle look på bedste vis.

Den er udstyret med OPV ventil, også kaldet en overtryksventil, som gør det muligt at justere pumpens tryk til 9 bar, hvilket er det optimale tryk til ekstraktion af en perfekt espresso.

Du får en brugervenlig espressomaskine, der er udstyret med hele to isolerede termoblokke i rustfrit stål og aluminium, som sørger for, at maskinen er klar til brug på ganske kort tid. Termoblokkene er dedikeret til hhv. kaffebrygning og steam, hvilket betyder, at du kan brygge kaffe og skumme mælk på samme tid - du kan dermed lynhurtigt servere cappuccino, latte, espresso mm. til dig selv og dine gæster!

Ascaso Steel Duo er udstyret med et praktisk vandudtag ved siden af steameren, hvilket gør det nemt at trække vand ud til eksempelvis en americano eller en kop te.

Gruppehovedet er udført i forkromet messing og leveres med en filterholder i str. 58mm. Filterholderen er udført i et ergonomisk design med et elegant træhåndtag og en hældning på 10°, der gør det nemt at arbejde med maskinen. Der medfølger to standard filterkurve, 2 pressurized samt en filterkurv til E.S.E pods - alle udført i rustfrit stål af høj kvalitet og med utroligt ensartede huller.

Maskinen er udstyret med en professionel 360° no-burn steamer, som gør det nemt at varme og skumme mælk til en cremet cappuccino eller en dejlig latte. Steamfunktionen tændes på kontakten længst til højre og der leveres en kraftig og næsten uendelig mængde damp.

Steel er en stilsikker og virkelig elegant espressomaskine med rene, klare linjer og et stringent design - udviklet og designet af Ascasos ingeniører med stor fokus på brugervenlighed og lækre detaljer. Steel-serien består af flere forskellige varianter - se dem her.

Ascaso Steel er håndlavet på fabrikken i Barcelona.

Medfølgende tilbehør

 • Filterholder med 2 udløb
 • 1-kop filterkurv
 • 2-kop filterkurv
 • 1-kop pressurized filterkurv
 • 2-kop pressurized filterkurv
 • E.S.E filterkurv
 • Blindfilter
 • Tamper
 • Måleske

Volumetrisk kontrol - programmerbar dosering

Ascaso Steel PID er udstyret med en praktisk doseringsfunktion, som gør det muligt at indstille størrelsen på en espresso såvel som en almindelig kop kaffe.

Elegante detaljer i træ

Ascaso Steel PID-udgaven leveres som standard med filterholder samt håndtag til steamer i lækkert, elegant træ - en flot detalje, der sætter et unikt præg på designet.

Preinfusion

Via det lille display, har du mulighed for at indstille maskinen til at anvende preinfusion (fra 1 til 5 sekunder), hvilket betyder, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

Indbygget timer

Via PID displayet kan du aktivere en timerfunktion, så du let kan følge med i, hvor lang tid det tager at brygge et espressoshot. På den måde er det nemt at opnå den korrekte byggetid og dermed undgå at trække bitterstoffer med ud af kaffen.

Kopbelysning

Steel PID er udstyret med indbygget kopbelysning.

Lækre materialer - hele vejen igennem

Ascaso anvender et minimum af plastik i deres espressomaskiner, så du får en maskine af højeste kvalitet, der er fremstillet af udsøgte materialer, herunder aluminium, rustfrit stål og messing.

Autosluk

Indstil maskinens autosluk-funktion via displayet - vælg mellem 0,5 / 1 / 2 timer eller slå den fra.

To termoblokke - bryg kaffe & steam på samme tid

Forskellen på Ascaso Steel Uno og Duo er, at Duo er udstyret med hele to termoblokke til hhv. kaffebrygning og steam - dette betyder, at du kan steame mælk mens du brygger kaffe og dermed undgår ventetid mellem hver proces.

Ved hjælp af maskinens tænd/sluk-kontakt kan du vælge om du vil tænde begge termoblokke eller termoblokken til kaffebrygning - en praktisk løsning, hvis du blot skal brygge kaffe.

3-vejs ventil

Takket være den indbyggede 3-vejs ventil udlignes trykket, så filterhåndtaget kan tages af umiddelbart efter brygning uden at maskine sprutter. Ligeledes giver 3-vejsventilen dig mulighed for at backflushe maskinen, så du undgår at kafferester og lignende sætter sig i systemet.

Indbygget kopvarmer

På toppen af espressomaskinen kan du stille dine espressokopper, så de holdes varme ved hjælp af maskinens indbyggede varmelegeme, der hurtigt og let varmer toppladen op med et energiforbrug på blot 10W.

Drypbakke og rist i rustfrit stål

Maskinens drypbakke og rist er udført i rustfrit stål. Drypbakken er en lille skuffe, som nemt kan trækkes helt ud, når den skal tømmes.

Aftagelig vandtank

Vandtanken har en kapacitet på 2 liter og sidder på siden af maskinen, så den er let at komme til, når den skal fyldes. Vandtanken kan desuden fyldes mens maskinen kører, hvis du undervejs i brygningen opdager, at vandstanden er ved at være lav.

Professionel filterholder

Ascaso Steel kommer med filterholder til både formalet kaffe og til E.S.E. pods. Der er filtre med til både enkelt og dobbelt shot.

Maskinkategori Semiautomatisk
Serie Ascaso Steel Duo PID
Diameter filterkurv 58 mm
Kedeltype Dual Boiler
Pumpetype Vibrationspumpe
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
E.S.E Pods Ja
Vandtank 2 L
Formalede bønner Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Måleske Ja
Mælkesystem Ja - steamer
Programmerbare kaffemængder Ja
Kopbelysning ved brygning Ja
Kopvarmer Aktiv
Farve Sort
Strømforbrug (Effekt) 2100 W
Bredde 27 cm
Højde 36 cm
Dybde 31,5 cm
Vægt 15 kg
Ascaso

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde