Spar 20%
Alfi Hotello Termokande 1,5 L Stål Billigst på PriceRunner

Fra Alfi

Alfi Hotello Termokande 1,5 L Stål

Leveringstid 2-3 hverdage
Gratis levering på dette produkt


Andre varianter

1.199,00 DKK

1.499,00 DKK

Spar 300,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alfi Hotello er en smuk og robust termokande, der er designet specifikt til hoteller og lignende. Kanden er fremstillet af rustfrit stål og tåler opvaskemaskine.


Produktbeskrivelse

Alfi Hotello er en smuk og robust termokande, der er designet specifikt til hoteller og lignende. Kanden er fremstillet af rustfrit stål og tåler opvaskemaskine.

Denne termokande har en kapacitet på 1,5 liter og er udstyret med en stålindsats, et ergonomisk håndtag og et unikt hældesystem. Hotello er utroligt hygiejnisk, fordi der ikke er en masse hjørner og små detaljer, hvor snavs kan sætte sig.

Alfi Hotello er designet af tyske Martin Hauenstein, som har designet for Bosch/Siemens, WMF Zwilling m.fl. Martin Hauenstein står desuden bag en række af Alfis øvrige termokander bl.a. Noble, Gusto TT, Gusto, Fino og Senso. 

Når du køber en Alfi Hotello termokande, køber du en termokande i topkvalitet! Termokanderne holder koldt eller varmt meget længe - et godt tip er, at skylle kanden med varmt vand inden du påfylder kaffen, så glasindsatsen ikke køler indholdet.

Alfi Hotello termokanden er fremstillet i de bedste materialer og produceres og kvalitetskontrolleres i Tyskland.

Kapacitet 1,5 L
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Alfi
Alfi
Tyske Alfi har fremstillet termokander og termoflasker siden 1914 og er i særdeleshed kendt for sine holdbar, effektive og utroligt smukke termokander, som laves i samarbejde med kendte designere verden over.

Se flere produkter fra Alfi

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde