Vaffeljern & Pandekager

Friskbagte, lækre varme vafler direkte fra vaffeljernet er en nydelse i verdensklasse. Med en crepespande kan du skabe lækre pange, som hele familien vil elske. Se vores udvalg her.

Produkter
There are 12 products.

12 produkter i alt

Lav lækre vafler med dit eget vaffeljern

Friskbagte, lækre varme vafler direkte fra vaffeljernet er en nydelse i verdensklasse, og med et vaffeljern kan du lynhurtigt lave dine egne vafler! En vaffel er ikke bare en vaffel, og et vaffeljern er naturligvis heller ikke bare et vaffeljern - hos Rigtig Kaffe har vi traditionelle vaffeljern til tynde, sprøde hjerteformede vafler og vi har vaffeljern til tykke og luftige belgiske vafler. 
Vaffeljernene bliver lynhurtigt varme og klar til at bage dine yndlings vafler, så du på ganske kort tid kan nyde lune vafler med din familie.

Den himmelske dessert, kan med fordel nydes med lækkert hjemmelavet is, softice, flormelis og syltetøj eller friske bær og frugter.

Skal du forkæle dig selv og din familie med en ekstra lækker morgenmad, kan du servere sunde vafler lavet af banan, æg, havregryn mm og servere dem med en vanilie-skyrcreme og lækre bær!

Du behøver ikke kun bruge vaffeljernet til at bage vafler i - prøv fx en omelet, brownies, cookies og lignende.

Bag skønne pandekager med en crêpespande

Med en crêpespande kan du bage crêpes og pandekager som hele familien vil elske. Du kan bage dem ved bordet og spis straks eller servere en stor portion til familien.

Pandekager er en gudespise og med en crêpepande kan du med lethed lave lækre pandekager til dessert, morgenmad osv. De klassiske, søde pandekager bør serveres med is, sukker, syltetøj, nutella eller lignende, men prøv også en sundere udgave med banan og havregryn til en luksus morgenmad serveret med skyr og bær.

En crêpepande er udstyret med non-stick belægning, så du let kan vende pandekagerne og flytte dem over på tallerkenen, når de er færdige.