Black Friday - Kaffe

Her finder du alle de fantastiske Black Friday tilbud på vores udvalg af kaffe!

Produkter
There are 89 products.

89 produkter i alt

Black Friday - Prisfald på masser af kaffe og hele kaffebønner

Hos Rigtig Kaffe får du ekstra gode Black Friday priser på kaffe. Vi har et stort udvalg af malet kaffe, hele kaffebønner og kaffekapsler, så der er med garanti også noget for dig. 

Køb mere - spar mere 

Hos Rigtig Kaffe bliver prisen pr pose lavere, jo større mængder du køber ad gangen. Det er dog en rigtig god idé ikke at købe mere hjem, end du kan nå at få brugt i løbet af de næste tre måneder. Hvis du har en yndlings kaffe kan du købe en pakke med eksempelvis 6 kg og få mængderabat. Hvis du gerne vil prøve lidt forskellige kaffeblends, så kan du vælge en mixpakke, hvor vi har samlet forskellige kaffeblends. Vores Black Friday priser på kaffe vil være knivskarpe, så du opnår store rabatter. 

Vi har masser af Black Friday tilbud på kaffe til den helt almindelig kaffedrikker og til den entusiastiske og ambitiøse hjemmebarista, hvor kun det bedste er godt nok. Uanset, hvad dit budget er, kan du med al sandsynlighed finde en kaffeblends eller en mixpakke, som falder i din smag. Er du i tvivl om hvilken kaffeblend du skal vælge, kan du med fordel læse vores kaffebønne købsguide.

Prøv Rigtig Kaffes egne blends

Vi har ekstra gode Black Friday priser på vores egne kaffeblends. Vi har i alt 5 serier, så der med garanti er noget til enhver smag.

Den økologiske serie består af fem økologiske kaffeblends lavet af 100% arabicabønner. Kafferne er opkaldt efter bjerge, byer og steder, som har tilknytning til et af de lande, bønnerne kommer fra. Hvis du vælger vores mixpakke, har du mulighed for at smage alle varianterne.

Vores italienske serie er skabt som en hyldest til Italiens kaffekultur og -historie, og hver blend repræsenterer et italiensk områdes tradition for smag og ristning. Der er både kraftfuld kaffe som den laves i Syditalien og mere syrlig og raffineret kaffesmag inspireret af de nordlige regioner.

Rigtig Kaffes blå serie består af fire blends, hver skabt med forståelse for, hvordan bønnerne skal ristes og håndteres, for at skabe den bedste kaffeoplevelse i din espresso eller latte.

Vores orange serie er skabt med fokus på de karakteristika, der er ved kaffe fra forskellige lande. Vi kalder den Verdens Kaffe, og serien indeholder ni nøje udvalgte eksklusive kaffeblends fra en række af de kaffeproducerende lande i bønnebæltet omkring ækvator.

Sidst men ikke mindst har vi Arcaffe Rigtig Kaffe, som er en serie bestående af fem forskellige blends udviklet i tæt samarbejde med italienske Arcaffe. Her finder du vores allerførste kaffeblend, Arcaffé Gold Crema, der stadig er en af vores bedst sælgende kaffer.