Black Friday - Små El

Her finder du alle de fantastiske Black Friday tilbud på elkedler, brødristere, håndmixere, blendere og andre mindre elapparater!

Produkter
There are 129 products.

129 produkter i alt

Black Friday - Prisfald på masser af elkedler, brødristere, blendere mv.

Hos Rigtig Kaffe har vi skarpe Black Friday priser på elkedler, brødristere, blendere, håndmixere og andre mindre elapparater.

Vi forhandler en lang række af anerkendte mærker indenfor elapparater. Vi har nu sænket prisen, så du kan gøre et ekstra godt kup. Vi har over 60 forskellige brødristere og over 100 forskellige elkedler at vælge imellem. Vores elkedler findes i mange forskellige designs og farver, så der vil helt sikkert også være en for dig. Vi forhandler bl.a. elkedler og kedler indenfor mærker som Alessi, Dualit, Hario og KitchenAid. Vores udvalg af kvalitets brødristere findes i flotte og moderne design og fra mærker som Alessi og Dualit

Shop julegaverne allerede nu!

Har familien allerede sendt dig en ønskeliste, så køb gaverne nu. Hele november får du ekstra gode priser på et væld af varer hos Rigtig Kaffe. Husk at vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2022. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 699,- og leverer fra dag til dag på tilbehør og isenkram, som vi har på lager.