Miele CM 7350 Obsidiansort Billigst på PriceRunner

Fra

Miele CM 7350 Obsidiansort Espressomaskine

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

18.894,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
625 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.894 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 625 kr. Samlede kreditomk. 3.573 kr. Samlet tilbagebetaling 22.467 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,25%. Der er fortrydelsesret.

 • App-funktion
 • 8 individuelle profiler
 • Aktiv kopvarmer
 • Dobbeltshot-funktion
 • Touchdisplay
 • CupSensor
 • Tevands-funktioner & timer
Delbetaling
625 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.894 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 625 kr. Samlede kreditomk. 3.573 kr. Samlet tilbagebetaling 22.467 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,25%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Miele CM 7350 er en fuldautomatisk espressomaskine med et intuitivt og brugervenligt C Touch-display, som gør kaffebrygningen til en leg - et teknologisk vidunder med utallige muligheder.

Maskinen har hele 13 forskellige kaffe- og mælkedrikke på programmet samt muligheden for at lave en portion varm mælk, mælkeskum eller vand. Takket være "Onetouch for Two"-funktionen kan du brygge to kopper på en gang både med og uden mælk - en praktisk og tidsbesparende funktion, når du fx skal servere kaffe for gæster.

Alle drikke kan tilpasses, så de bliver præcist, som du bedst kan lide - du kan bl.a. indstille temperatur, kaffestyrke samt mængden af hhv. kaffe, mælk og mælkeskum - lav fx en perfekt latte macchiato med 1/3 kaffe, 1/3 varm mælk og 1/3 mælkeskum.

Mælkesystemet på denne maskine er fuldautomatisk, hvilket vil sige, at maskinen selv sørger for at dosere mængden af mælk - du skal blot stikke slangen direkte ned i mælkekartonen eller anvende den medfølgende glaskande. Efter brygningen vil maskinen bede om at få skyllet mælkesystemet og mælkeslangen igennem - dette gøres ved blot et tryk på en knap, hvorefter slangen og mælkeudløbet skylles grundigt igennem. En hygiejnisk og praktisk funktion, der sikrer det bedste resultat ved hver eneste brygning.

Ved hjælp af dobbelt shot-funktion, kan du vælge at brygge én kop kaffe ad to omgange, hvilket giver en mere intens og kraftig kaffe. Ønsker du en endnu mere intens kop kaffe, kan du med fordel anvende Preinfusion-funktionen - her fugter maskinen den malede kaffe med en smule vand inden brygning så aromastofferne lettere frigives.

Er man flere kaffedrikkere, der anvender maskinen, kan man med fordel gøre brug af de 8 individuelle profiler. Profilerne gør det muligt at tilpasse hver enkelt drik, så de bliver præcis, som man bedst kan lide dem fx i forhold til kaffestyrke og mængden af mælk/kaffe. På den måde har man altid sine foretrukne indstillinger klar og kan blot trykke på den ønskede drik for at starte brygningen.

Med Miele@home-app'en kan du betjene din espressomaskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at fjernstyre maskinen, dvs sætte den i gang med at brygge kaffe. Du kan desuden ændre på drikkenes indstillinger, opdatere maskinen ved hjælp af RemoteUpdate-funktionen, se statistik og følge op på maskinens rengøringsstatus.

Miele CM 7350 er en utroligt smuk espressomaskine med aluminiumsfront og kabinet i farven obsidiansort - en alsidig og teknisk maskine, der giver dig utallige indstillingsmuligheder og en helt igennem fantastisk kaffeoplevelse. Fås også i farven brillianthvid.

Cupsensor - Automatisk tilpasning af kaffeudløbet

CupSensor gør håndteringen af din espressomaskine fra Miele nemmere. Takket være CupSensor registreres højden på din kop automatisk, så centraludløbet placeres i den rigtige position. Med den optimale afstand undgås sprøjt, og den optimale kaffetemperatur og en optimal crema opnås. Efter mælketilførslen placeres centraludløbet 1 cm højere oppe for at undgå tilsmudsning. Højden justeres mellem 8-16cm, så du kan anvende høje glas til eksempelvis en latte.

AromaticSystem

Bryggekammeret i maskinen udvides, når vandet strømmer ind - på den måde blandes den malede kaffe og vandet i kammeret, hvilket giver et endnu mere intenst kafferesultat.

Brugerprofiler - Gem indstillingerne til dine favoritdrikke

Gem dine favoritdrikke i en af op til 8 personlige brugerprofiler, og lad din espressomaskine fra Miele give dig en personlig hilsen. I brugerprofilen er alle parametrene for din favoritdrik gemt: Malemængde, vandtemperatur, vandmængde og eventuel mælketilberedning. Individuel kaffenydelse.

Kaffe- og tekande-funktion

Har du gæster? Som noget helt særligt, har Miele CM 7350 en smart og praktisk kaffe- og tekande-funktion, som gør det muligt at brygge op til 1 liter ad gangen (3-8 kopper) - perfekt, hvis du skal servere kaffe eller te for mange på én gang.

EkspertMode

Tilberedningsparametrene kan spontant tilpasses alt efter smag: I eksperttilstand kan malemængden og vandmængden stadig indstilles undervejs i processen. På den måde kan du altid byde dine gæster på den perfekte kop kaffe, uanset hvad de foretrækker.

OneTouch for Two

Miele CM 7350 er udstyret med OneTouch for Two, som er et dobbeltbrygningssystem, der gør det muligt at brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen - både med og uden mælk.

Aktiv kopvarmer

Takket være maskinens indbyggede kopvarmer, kan du forvarme din kaffekopper inden brygning, så du undgår det varmetab, der vil opstå, når kaffen rammer den kolde kop. Kopvarmeren er en såkaldt aktiv kopvarmer, hvilket betyder at varmepladen på toppen af maskinen kan tændes og slukkes efter behov.

Automatiske skyllefunktioner/rengøringsprogrammer

En teknisk innovation som du får direkte glæde af. Sammen med den automatiske skyllefunktion sikrer de komfortable rengøringsprogrammer de bedste håndterings- og hygiejneresultater. Tilsmudsninger forhindres, inden de overhovedet opstår. Dette garanterer maskinens lange levetid og bidrager væsentligt til at bevare kvaliteten af din espressomaskine.

ComfortClean

Takket være Miele ComfortClean er det let at rengøre maskinens løsdele - den aftagelige vandtank, drypbakke og grumsbeholder kan alle rengøres i opvaskemaskinen.

Automatisk skylning af mælkerør - Et hygiejnisk plus

Efter brygning af kaffespecialiteter med mælk startes skylningen af alle mælkeledende komponenter med vand fra vandbeholderen automatisk. Dette garanterer højeste hygiejnekomfort.

Wifi connect

CM 7350 giver dig mulighed for at koble din espressomaskine op med din telefon via Wifi connect.

Nem udtagning af bryggeenheden

Bryggeenheden er "kernen" i espressomaskiner til friske bønner. En regelmæssig rengøring sikrer en konstant kaffekvalitet og upåklagelig hygiejne. Den let udtagelig bryggeenhed bør skylles en gang om ugen under den varme hane. Rengøringsmiddel er ikke nødvendigt.

BrilliantLight: Kopbelysning ved brygning

Miele CM 7350 er udstyret med LED-kopbelysning, som aktiveres, så snart der brygges en kop kaffe eller lignende. Med et blødt LED-lys sørger BrilliantLight for smuk iscenesættelse af hver eneste kop.

Timer - Brug din espressomaskine, når du ønsker det

Espressomaskinens tænd- og slukfunktion kan programmeres individuelt efter behov. Du kan få en kop friskbrygget kaffe, lige når du står op, for espressomaskinen tændes automatisk til brygning af morgenkaffen og slukkes automatisk om aftenen. Espressomaskinen kan ligeledes indstilles til at slukke automatisk, hvis den ikke har været i brug i længere tid for at spare energi.

Cappuccinatore - Perfekt mælkeskum til kaffespecialiteter

Med Cappuccinatore kan du tilberede varm mælk eller mælkeskum i en håndevending. På få sekunder opvarmes eller skummes mælken direkte i koppen/glasset. Og til sidst kan den nemt rengøres i opvaskemaskinen.

Autotænd og -sluk

Miele CM 7350 har indbygget autotænd-funktion, hvilket betyder, at du kan indstille maskinen til fx at tænde om morgenen, når morgenkaffen skal nydes. Ligeledes har maskinen også en autosluk-funktion, som gør det muligt at indstille, hvor længe maskinen må stå i standby, inden den automatisk slukkes.

Kaffepulverskuffe - To kaffesorter til individuelle ønsker

Ud over bønnebeholderen er Mieles espressomaskine med bønnesystem udstyret med en yderligere kaffepulverskuffe. Her kan du påfylde en anden kaffesort i pulverform.

DoubleShot-funktion - Mere aroma, færre bitterstoffer

Til alle, der elsker den kraftige kaffesmag: den nye DoubleShot-funktion på CM 7350. Med denne bliver drikken tilberedt med den dobbelte mængde kaffe/espresso, men med kortere ekstraktionstid. På den måde bliver der frigivet færre bitterstoffer fra kaffen. Resultatet er en utrolig fyldig og blød kaffearoma uden en bitter eftersmag. Perfekt som fx espresso, i cappuccino eller Flat White.

Børnesikring - Med kun ét tryk på knappen

Børnesikringen kan indstilles på espressomaskinen ved et enkelt tryk på en knap.

Lydsvag - Behageligt stille

Mieles espressomaskiner maler kaffen særligt lydsvagt og giver samtidig konstant perfekte resultater.

20 forskellige drikkespecialiteter

Den nye CM 7350 byder på helt nye muligheder for nydelse: 20 forskellige varme drikke tilberedes helt automatisk. Og det bedste: CM7350 behersker ikke kun det store udvalg af italienske kaffespecialiteter, men også den individuelle tilberedning af forskellige tesorter. Uanset om det er grøn eller sort te, urte- eller frugtte: Vandet bliver altid opvarmet til den optimale temperatur for at opnå den bedste tearoma.

Nem betjening

Med det intuitive og brugervenlige C Touch-display, er Miele CM 7350 utroligt let at bruge, uanset om du skal brygge en dejlig kop kaffe eller rengøre, afkalke eller lignende.

Smart opbevaring af mælkeslange

Bag døren, hvor du også finder bryggeenheden, har Miele lavet en smart opbevaringsløsning til mælkeslangen, hvor den let kan gemmes, når du ikke har brug for at brygge mælkedrikke. På den måde, har du altid mælkeslangen lige ved hånden.

Hele bønner eller malet kaffe

Maskinen har indbygget kværn og maler selv den mængde kaffe, der skal anvendes til den valgte kop kaffe - 6-14g pr. kop. Skulle man have lyst til at brygge en enkelt kop med fx en koffeinfri kaffe, kan man tilføje op til 12g malet kaffe og anvende "Malet kaffe"-funktionen, hvorefter maskinen og brygger en kop kaffe på dette.

Stor vandtank & bønnebeholder

Miele CM 7350 er udstyret med en 2,2 liter stor vandtank, samt en bønnebeholder med en kapacitet på hele 500g. Vandtanken kan let tages op af maskinen, så den kan fyldes direkte under hanen.

Testet til at holde til 25.000 brygninger

Mieles espressomaskiner er lavet i kvalitetsmaterialer og er testet til at holde til hele 25.000 brygninger - svarende til 20 års brug.

Pas godt på din Miele espressomaskine

Mieles espressomaskiner har automatiserede rengørings- og afkalkningsprogrammer, som gør det let for dig, at passe bedst muligt på den. Vi anbefaler, at du anvender filtreret vand, så du undgår at få kalk ind i maskinens system - her kan du enten vælge at bruge en vandfilterkande eller en smart filterpude.

Medfølgende tilbehør

 • Afkalkningsmiddel
 • Rensetabs
 • Mælkeslange
 • Mælkebeholder i glas
Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Long black
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 8 opskrifter
Dobbelt shot-funktion Ja
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 7
Programmerbare kaffemængder Ja
Programmerbare temperaturer Ja
Maks. Glas- & Kophøjde 16 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display type Touchskærm
Display C Touch
Display TFT
Kværn/ indstillinger Stål / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 500g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Aktiv
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,2L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Nej
Grumsbeholder kapacitet ca. 16 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Aluminimum / Sort
Serie Miele CM 7350
Bredde 31,1 cm
Højde 39,7 cm
Dybde 44,5 cm
Features AromaticSystem
Features Programmerbare brugerprofiler
Features CupSensor
Features Tidsfunktioner
Features ECO mode
Plejekomfort Automatisk skylning af mælkesystem
Plejekomfort Aftagelig mælkeslange
Plejekomfort Udtagelig bryggeenhed
Plejekomfort ComfortClean
Plejekomfort Automatisk skyllefunktion
Plejekomfort Indbyggede rengøringsprogrammer
Miele

0 anmeldelser af Miele CM 7350 Obsidiansort Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse