countdownmail.com

Cyper Monday tilbud den 29/11 hos Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe fejrer Cyper Monday med masser af gode priser på en land række varer. Mandagen efter Black Friday kaldes Cyber Monday og er dagen, hvor særligt de online butikker går amok med vanvittige tilbud og de stærkeste priser.

Hvad er Cyber Monday?

Når vi rammer den sidste weekend i november – også betegnet som weekenden efter den amerikanske højtid og helligdag Thanksgiving – er det om fredagen tid til Black Friday, der tør siges at være en af årets største shopping-dage. De vanvittige tilbud og knivskarpe priser er dog ikke forbeholdt Black Friday – mandagen efter gælder det nemlig Cyber Monday, hvor der ligeså er masser af penge at spare på dine indkøb. Oprindeligt er Cyper Monday online-butikkernes modsvar til Black Friday, og denne mandag er også hurtigt blevet en af de største onlineshopping-dage overhovedet.

En god mulighed for at få julegaverne i hus

Når vi når til Cyber Monday, er der under én måned til jul. Det kan være, du allerede er i fuld sving med julegave indkøbbene, eller måske er du endnu ikke begyndt. Uanset hvor langt du er kommet med gaveindkøbene, er denne mandags vilde tilbud hos Rigtig Kaffe en oplagt mulighed for at få købt årets julegaver og spare masser af pengene. Hvem vil ikke gerne det?

Få Cyper Monday tilbud direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær helt i front, når de gode tilbud til Cyper Monday skal shoppes. Så går du ikke glip af noget!

Hos Rigtig Kaffe kan du bl.a. købe produkter fra:

Modtag nyheder fra Mr. Barista

Tilmeld vores nyhedsbrev her