David Rio

Produkter
There are 8 products.

8 produkter i alt

David Rio chai te - prisvindende chai te!

Kan du lige chai te, så kender du med sikkerhed David Rio - et prisvindende, premium chai brand med base i San Fransisco. Dette er en af de mest populære chai te brands på markedet!

Chai er en indisk drik, også kaldet Masala Chai, som direkte oversat betyder “mixed spice tea”. Chai te er en smagfuld sort te, som er krydret med indiske krydderier som kanel, kardemomme, nelliker, ingefær, anis, peber m.fl.

Chai teen stammer fra Indien, men har opnået stor popularitet verden over og findes i mange kaffebarer og tehuse.

Der findes ikke nogen fast opskrift eller bryggemetode på en chai te, men er typisk baseret på en tebase bestående af sort te fx Assam, så krydderierne, creamer mm ikke overdøver tesmagen. Teen bliver tilsat krydderier som fx ingefær, kardemomme, kanel, stjerneanis, fennikel og peber, hvoraf kardemommen typisk er den dominerende smag.

En chai te laves oftest på et mix af vand og mælk, som koges op - for at tilføre noget sødme tilføjer man sukker, sirup eller honning og i nogle tilfælde kondenseret mælk.

David Rios chai teer er inspireret af den traditionelle indiske “milk tea” og her kombineres østens traditioner med den vestlige stil, hvilket giver amerikansk premium chai. I årtier har man brygget chai te af sort te med ægte krydderier tilsat mælk og honning og det er præcis dette, der er grundlaget for David Rios chai - et produkt, hvor der er anvendt ingredienser i topkvalitet, så man får en velbalanceret smag! I chai teerne findes rigtige krydderier fx kanel, kardemomme, nelliker, ingefær og muskatnød.

Brygningen af en David Rio Chai te er ganske simpel - hæld blot varmt vand eller mælk over en af chai mixene og på ganske kort tid begynder ingredienserne at danne den helt rette smag og duft og du har dermed en perfekt balanceret chai.

David Rio er grundlagt i maj 1996 og er i dag tilgængelig på cafeer, restauranter og i specialbutikker i hele USA og sælges desuden i 45 lande over hele verden.

De innovative, unikke og prisvindende produkter er skabt af ingredienser, som David Rio nøje udvælger. Chai mixene indeholder bl.a. GMO-fri, non-dairy cremaer, som giver en fantastisk cremet konsistens uden kemikalier og fyldstoffer. Alle David Rio produkter er fri for transfedtsyrer og gluten.