Ref: 39-3752

- EAN: 8006363037525

Spar 22%
Bialetti Moka Express, 3 kop. - Sort Espressokande

Fra Bialetti

Bialetti Moka Express 3 Kop. Sort Espressokande

Leveringstid 2-4 hverdage

349,95 DKK

449,95 DKK

Spar 100,00 DKK

Bialetti Moka Express fås her i en eksklusiv sort udgave, som giver espressokanden ekstra kant og et moderne touch. Den sorte udgave findes i to størrelser - dette er den lille model med en kapacitet på 3 kopper.

Produktbeskrivelse

Bialetti Moka Express er en sekskantet espressokande fra legendariske Bialetti. Den smukke og ikoniske kande er blevet produceret siden 1930'erne - en kande, hvor design og funktion er fuldstændig harmonisk.

Moka Express fås her i en eksklusiv sort udgave, som giver espressokanden ekstra kant og et moderne touch. Den sorte udgave findes i to størrelser - dette er den lille model med en kapacitet på 3 kopper.

Espressokanden er fremstillet i aluminium, som bevarer kaffens aromaer, og på bare få minutter kan du brygge en autentisk italiensk kaffe. Dette er verdens mest kendte kaffebrygger, som er fremstillet i over 200 millioner eksemplarer gennem årene.

Den velkendte Bialetti mand er selvfølgelig påtrykt kandens top. Moka Express kan bruges til keramisk-, gas- og elektriskomfur.

Fås også i 6 kop.

Tekniske specifikationer

Antal kopper 3 kopper
Virker til induktion Nej
Farve Sort
Materiale Aluminium
Diameter 8,5 cm

Download

Udvidet beskrivelse

Sådan bruger du en espressokande

 


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

Relaterede produkter du bør overveje

Bialetti
Bialetti
Helt tilbage i år 1919 åbnede Alfonso Bialetti et værksted i Crusinallo i Italien, hvor han lavede aluminiumsprodukter. Med tiden udviklede værkstedet sig fra at lave halvfabrikata til at designe og udvikle færdige produkter. I 1933 så espressokanden ved navn  Bialetti Moka Express  lyset for første gang og med dets unikke design ændrede det måden hvorpå italienerne lavede kaffe i hjemmet. Firmaet blev hurtigt et af de ledende italienske fabrikanter af espressokander også kaldet...

Se flere produkter fra Bialetti

4 anmeldelser af Bialetti Moka Express 3 Kop. Sort Espressokande

4.3 stjerner

(4 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (2)
 • 4
  (1)
 • 3
  (1)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
03/03 2013

Hurtig levering. Fin kande, som laver fortrinlig kaffe :).
Eneste minus er, at knoppen på låget ikke sidder ordentlig fast, og da den blev forsøgt strammet, gik gevindet i stykker.

Stjerner
21/01 2013

Det er en Bialetti! Total gammeldags nørkleri men kaffen smager godt. Og så er den sort, og da mit køkken også er sort... Efter halvanden måneds tid ser den stadig fin ud. - helt tilfreds

Stjerner
20/01 2013

Den blev givet i gave her til jul og jeg vil sige at produktet levede fuldt ud op til de forventninger jeg havde. Men stor var min skuffelse da jeg imorges så at det sorte allerede er begyndt at skalle af :-( æv!!

Stjerner
09/01 2013

jeg er meget tilfreds og I har været hurtige med levering alt tilfredsstillende, men det var en julegave, og vedkommende er glad for den.