Hario Smart G Kedel Sort 1,4L Billigst på PriceRunner

Fra Hario

Hario Smart G Kedel 1,4 L Sort

Leveringstid 1-2 hverdage


648,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Hario Smart G kedel i mat sort er en elegant kedel, og det perfekte redskab til at koge vand til diverse pour-over kaffebrygningsmetoder.


Produktbeskrivelse

Hario Smart G kedel i mat sort er en elegant kedel, og det perfekte redskab til at koge vand til diverse pour-over kaffebrygningsmetoder.

På grund af den lange smalle hældetud, kan man let kontrollere tempoet og retningen for vandstrålen fra kedelen. Kedelen er designet i en minimalistisk og industriel stil, som adskiller sig fra andre kedler. 

I låget på kedlen er der en lille hætte med hul i, så du har mulighed for at placere et termometer i kedlen. Der er derudover huller i håndtaget, som er til opbevaring af termometret.

Termometret er ikke inkluderet i kedlen. 

Smart G kedel er udført i rustfrit stål, og er derfor en solid kedel, der kan haves i lang tid. Håndtaget er beklædt i silikone, således det ikke bliver varmt og du dermed ikke brænder dig på kedlen. 

Kedelen har en total kapacitet på 1,4 liter, og en brugs kapacitet på 0,6L.

Kapacitet 1,4 L
Virker til induktion Ja
Materiale Rustfrit stål
Hario
Hario
Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.

Se flere produkter fra Hario

0 anmeldelser af Hario Smart G Kedel 1,4 L Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse