• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
109 DKK 500 DKK
Te styrke
Vis mere... Vis mindre
Te type
Vis mere... Vis mindre
Te pakning
Vis mere... Vis mindre
Noter
Vis mere... Vis mindre
Koffein niveau
Vis mere... Vis mindre
EU Økologi mærket
Vis mere... Vis mindre
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Kusmi Te - Dåser

Der er 57 varer.
pr side
pr side

Kusmi Tea - teblandinger i høj kvalitet

I denne kategori finder du Rigtig Kaffes store udvalg af Kusmi Tea i de smukke, farvestrålende og populære Kusmi tedåser. Teerne stammer fra Indien, Sri Lanka og Kina og strækker sig over utallige smagsvarianter med hver deres unikke sammensætning.

Kusmis teer er inddelt i kollektioner, som består af serier af teblandinger, som alle har en form for fællesnævner - dette kunne fx være de russiske teer, hvis kendetegn er russiske navne - fx Prince Vladimir, Anastasia og St Petersborg.

Den klassiske te serie består af velkendte teblandinger, som er skabt efter Kusmis ånd. Dette kunne fx være Earl Grey, Darjeeling, Russian Morning og English Breakfast.

Kusmis serie af aromatiserede teer består af en række specielle og meget populære teer, der alle har det til fælles, at de er tilsat smag i form af fx frugter, bær, krydderier og lignende. I denne serie finder du en række bestsellere bl.a. mandel, chokolade, jordbær, jasmin og mint.

Wellness serien består af teer skabt udfra et velværende synspunkt og her anvendes en lang række urter, bær, frugter mm, som er sammensat i en række spændende smagsvarianter. I midten af 2016 ændrede Kusmi emballagens design, så den passer i den klassiske barok stil, som vi kender og elsker fra de øvrige kollektioner.

I blandt Kusmi's te-serier finder du også et par økologiske teer - herunder Kusmi Grøn Rooibos og Kusmi Grøn Daarjeling. Er du faldet for den fintmalede Matcha te, så findes der naturligvis også en variant fra Kusmi te til hhv. den traditionelle Matcha ceremoni og den lidt grovere udgave til fx madlavning.

Kusmis historie

Kusmi te blev grundlagt af Pavel Michailovitch Kousmichoff. Som 14 årig forlod han sit hjem, hvor han fik job som bydreng hos en tehandler. Tehandleren kunne se stort potentiale i Pavel, og begyndte derfor at lære ham kunsten at blande te.

I 1867 blev Pavel gift og tehandleren besluttede sig for at give familien en lille tebutik, P. M. Kousmichoff, som blev starten på Kusmi. I løbet af de næste 34 år åbnede Pavel yderligere 10 tebutikker, hvilket gjorde P. M. Kousmichoff til en af de 3. største te-virksomheder i Rusland.

Efter Pavels død overtog sønnen firmaet og i 1917 ejede familien 51 butikker i Rusland og Europa. Samme år flyttede hovedkontoret til Frankrig - Maison Kusmi-Thé i Paris.

I 2004 købte Orebi brødrene firmaet, og kort efter blev det omdøbt til Kusmi Tea - en forkortelse af Kousmichoff. Et navn, der skulle virke mere tiltalende overfor kunderne, men som samtidig skulle udvise den ære og respekt, som familien Kousmichoff fortjener.

Kusmi er et luksuriøst brand, som specialiserer sig i en lang række teer, bl.a. russiske, sorte, grønne, urte og wellnessteer. Successen bag Kusmi ligger i de tæt bevogtede hundredårige opskrifter, som Pavel M. Kousmichoff skabte tilbage i Rusland.

Kusmi Teas ældste varianter

En række af teerne er nummererede fra 12 til 108 og dette betyder, at de er blandt nogle af Kusmi Teas ældste varianter, som dateres tilbage til mellem 1867 og 1880 - fx Bouquet de Fleur fra 1880, Earl Grey Polish Blend, Darjeeling, Karavan og de to russiske varianter Russian Morning og Russian Evening.

I 1888 blev en af de helt store klassikere lanceret - Kusmi Tea Prince Vladimir. Teen er skabt af Kusmi Teas grundlægger, som en hyldest til prisen af Kiev, Saint Wladimir, der 900 år tidligere havde bragt kristendommen til Rusland. Prince Vladimir er en kendt og elsket te blandt alle Kusmis fans.

En af de nyere teer i Kusmi Teas sortiment er Kusmi Tea St. Petersburg, der i 2003 blev skabt i forbindelse med byens 300 års jubilæum - en hyldest til byen, hvor hele Kusmi Teas historie begyndte i 1867. Andre nyere teer er bl.a. AquaRosa fra 2016 samt den populære Wellness-serie, som bl.a. består af Blue Detox, der blev lanceret i 2017.

Se også vores store udvalg af Kusmis praktiske tebreve samt Kusmis flotte gaveæsker