Spar 30%
G.A.T Splendida 4-6 Kop. Espressokande Alu Billigst på PriceRunner

Fra G.A.T

G.A.T Splendida 4-6 Kop. Espressokande Alu

Leveringstid 1-2 hverdage


699,95 DKK

999,95 DKK

Spar 300,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


G.A.T Splendida espressokande er en elektrisk kaffebrygger, som giver dig mulighed for at brygge ægte italiensk espresso.  


Produktbeskrivelse

G.A.T Splendida espressokande er en elektrisk kaffebrygger, som giver dig mulighed for at brygge ægte italiensk espresso. 

Espressokanden er udstyret med automatisk slukning, sikkerhedsventil til sikker brug og en timer, som holder din kaffe varm i op til 30 minutter. Du kan derudover bruge formalet kaffe samt kaffepuder.

Splendida kanden er fremstillet i det smukkeste design med retrostil, og er lavet af aluminium. Kanden har en kapacitet på 300ml og brygger 6 kopper, med mulighed for reduktion til 4 kopper. Du får her en espressobrygger som kombinerer moderne teknologi med den traditionelle metode til brygning.

Espressokandens håndtag er isoleret, således det ikke bliver varmt under brug. Derudover er basen indstillet til at kunne dreje 360 grader rundt, så kaffebryggeren er velegnet til både venstre- og højrehåndsbrugere.

Din kaffebrygger rengøres blot i hånden under varmt vand og sæbe. Tåler ikke opvaskemaskine. 

Antal kopper 6 kopper
Antal kopper 4 kopper
Materiale Aluminium
Materiale Plastik
G.A.T
G.A.T
Se vores udvalg af skønne, vintage espressokander fra italienske G.A.T. Vi forhandler flere forskellige modeller og farver. Find den espressokande, som vil passe til netop dit køkken og nyd en skøn kop kaffe.

Se flere produkter fra G.A.T

2 Anmeldelser

2.5 stjerner
(2 Anmeldelser)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (1)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (1)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde