Ref: 11-AAM33/3

- EAN: 8003299966745

Alessi Moka Alessi Espressokande 3 Kop.

Fra Alessi

Alessi Moka Alessi 3 Kop. Espressokande

Leveringstid 6-10 dage

310,00 DKK

Alessis Moka Alessi er en elegant espressokande - en succesfuld nyfortolkning af den klassiske espressokande. Kanden har en kapacitet på 3 kopper svarende til ca 15 cl.

Produktbeskrivelse

Alessis Moka Alessi er en elegant espressokande - en succesfuld nyfortolkning af den klassiske espressokande. Kanden har en kapacitet på 3 kopper svarende til ca 15 cl.

Espressokanden er udført i aluminium samt sort plastik. Moka Alessi AAM33 er designet i Italien af Alessandro Mendini, som en hyldest til Alfonso Bialetti - opfinderen af den ottekantede espressokande. 

Espressokanden er en del af forår/sommer kollektionen fra 2011, og samme år vandt Moka Alessi prisen “Good Design Award”.

Moka Alessi AAM33 kan anvendes på alle komfurtyper - dog ikke induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten. Bør kun vaskes op i hånden, da aluminium ikke tåler opvaskemaskine!

Alessandro Mendini åbnede i 1989 Atelier Mendini i Milano med sin bror, og siden da har han designet for mærker som Alessi, Philips, Cartier, Swatch, Hermès og mange andre.

Fås også i følgende størrelser: 1 kop og 6 kop

Tekniske specifikationer

Antal kopper 3 kopper
Virker til induktion Nej
Farve Aluminium
Materiale Aluminium
Diameter 9,6 cm

Udvidet beskrivelse

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Moka Alessi 3 Kop. Espressokande

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse