Spar 15%
Alessi Moka Alessi Espressokande 3 Kop. Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Moka Alessi 3 Kop. Espressokande Alu

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

331,50 DKK

390,00 DKK

Spar -15%

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessis Moka Alessi er en elegant espressokande - en succesfuld nyfortolkning af den klassiske espressokande. Kanden har en kapacitet på 3 kopper svarende til ca 15 cl.


Produktbeskrivelse

Alessis Moka Alessi er en elegant espressokande - en succesfuld nyfortolkning af den klassiske espressokande. Kanden har en kapacitet på 3 kopper svarende til ca 15 cl.

Espressokanden er udført i aluminium samt sort plastik. Moka Alessi AAM33 er designet i Italien af Alessandro Mendini, som en hyldest til Alfonso Bialetti - opfinderen af den ottekantede espressokande. 

Espressokanden er en del af forår/sommer kollektionen fra 2011, og samme år vandt Moka Alessi prisen “Good Design Award”.

Moka Alessi AAM33 kan anvendes på alle komfurtyper - dog ikke induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten. Bør kun vaskes op i hånden, da aluminium ikke tåler opvaskemaskine!

Alessandro Mendini åbnede i 1989 Atelier Mendini i Milano med sin bror, og siden da har han designet for mærker som Alessi, Philips, Cartier, Swatch, Hermès og mange andre.

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.
Kapacitet 0,15 L
Antal kopper 3 kopper
Virker til induktion Nej
Farve Aluminium
Materiale Aluminium
Diameter 9,6 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde