Le Piantagioni San Luis & Raigode - 500g Billigst på PriceRunner

Fra

Le Piantagioni San Luis & Raigode 500g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


159,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 108,33 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 108,25 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 91,67 DKK / stk

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

En blanding af to fantastiske, men også forskellige, bønner som på forunderligvis går perfekt i spil med hinanden. Posen indeholder 500 gram hele bønner.


Produktbeskrivelse

Le Piantagioni bønnerne er til dig der vil have kaffe, espresso, cappuccino eller latte i absolut verdensklasse. Farmen hvor bønnerne dyrkes er nøje udvalgt i de bedste kaffeproducerende lande. Samtidig er alle processer i produktionen underlagt en enorm kvailtetskontrol.

San Luis & Raigode er en blanding af to fantastiske, men også forskellige, bønner som på forunderligvis går perfekt i spil med hinanden. En blend med en stærk og langvarig smag, som giver en rund og fyldig oplevelse.

Karakter på en 7-skala

Aroma: 4½
Sødme: 4
Syrlighed: 3½
Krop/Body: 7
Eftersmag: 6½

Le Piantagioni San Luis & Raigode er en "Two Estate" kaffe, og kommer fra to forskellige plantager i henholdsvis El Savador og Indien. En lækker kombination af to bønner, som umidddelbart ikke matcher hinanden.

Finca San Luis

I bydelen La Libertad, er de vulkanske bjerge opkaldt Balsam Cordillera. Deres navn kommer fra de mange, indtil for få år siden, dyrebare Balsam træer, der i dag næsten har mistet deres kommercielle værdi.

I dag er disse stejle og skrånende bjerge hovedsageligt benyttet af kaffedyrkere, hvis kaffekvalitet er meget fint. I Finca San Luis produceres en af de bedste salvadoranske kaffe der findes, som følge af de nuværende ejeres (Angelucci familien) passion for kaffedyrkning. Familien har de sidste 10 år løbende forbedret deres høje kvalitetsniveau, i henhold til de forslag/eksperimenter som CSC er kommet med.

Ejeren, Pino Angelucci besøger jævnligt plantagen, hvor mere end 75% af kaffetræerne, hører til den gamle, men meget delikate Bourbon sort. Den lokale Paca-sort dyrkes kun i de områder, der rammes af den kolde Pacific vind.

Raigode

Fra plantagen Raigode produceres en enestående vifte af Robusta kaffe. Denne plantage er beliggende i Kodagu skoven i Karnataka staten.

Kodagu er kendt for sin Robusta kaffe, der skiller sig ud fra andre, fordi den er mere ren end de fleste. Dette er et resultat af den særlige behandling af høsten og processen herefter.

Bønne
San Luis
Producent
Quorum S. A. de C. V.
Land
El Salvador
Område
Cordillera del Balsamo, La Libertad
Art
Arabica
Variation
Bourbon (75%), Paca (20%), Typica (5%)
Højde
1.250 - 1.450 m.
Behandling
Vasket
Tørring
Ovntørret, derefter soltørret
Høst
December til februar
Bønne
Raigode
Producent
Bombay Burmah Trading Company
Land
Indien
Område
Kodagu, Karnataka staten
Art
Robusta
Variation
Peryadenia
Højde
850 - 950 m.
Behandling
Vasket
Tørring
Soltørret
Høst
Janaur til marts
Kaffestyrke Mørk
Arabica 75%
Robusta 25%
CSC mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Kakao
Noter Krydderier
Oprindelse El Salvador
Oprindelse Indien
Vægt 500 g
Le Piantagioni Del Caffè

2 anmeldelser af Le Piantagioni San Luis & Raigode 500g Hele kaffebønner

3 stjerner

(2 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (1)
 • 3
  (0)
 • 2
  (1)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
16/09 2012

Jeg er ked at at give så fin en kaffe så dårlig anmeldelse, men den er så mild, at jeg ikke fik den dejlige fornemmelse af en god espresso

Stjerner
28/05 2012

Jeg fik en pose af disse bønner med i et pakketilbud og har kun benyttet dem friskkværnede. De giver en meget fin, mild og cremet espresso med en behagelig duft. Selv kværnet meget fint, kunne jeg ikke provokere en bitterhed frem i kaffen. Det er et produkt jeg gerne vil købe igen.