Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Fuldautomatiske espressomaskiner

De fuldautomatiske espressomaskiner klarer hele brygningen for dig pga. de automatiserede processer og forudindstillede kaffedrikke. Den fuldautomatiske maskine har egen bønnebeholder, hvorfra den selv doserer, kværner og stamper kaffen til den ønskede styrke.

Products
There are 33 products.

Fuldautomatiske espressomaskiner

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge? 

Vi anbefaler fuldautomatiske espressomaskiner til dig, der ønsker en maskine, der kan klare hele processen for dig ved blot et tryk på en knap - mælkedrik eller ej.

De fuldautomatiske espressomaskiner klarer hele brygningen for dig pga. de automatiserede processer og forudindstillede kaffedrikke. Den fuldautomatiske maskine har egen bønnebeholder, hvorfra den selv doserer, kværner og stamper kaffen til den ønskede styrke.

Alt du skal gøre, for at få en lækker kop kaffe, er at trykke på en knap, hvorefter maskinen kværner den mængde bønner, som skal bruges, samt tilsætter den angivne vandmængde, og kort tid efter kan du nyde din friskbryggede kaffe. Alle fuldautomatiske- og automatiske espressomaskiner har altid indbygget kaffekværn. Det er nemlig kun sem-automatiske kaffemaskiner, der ikke har kværn. Kaffemaskiner med kværn er nemme, at have med at gøre, og du sparer selvfølgelig tid, men er du mere til barista-oplevelsen, så bør du se vores udvalg af semi-automatiske espressomaskiner.

Fuldautomatiske espressomaskiner er udstyret med et automatisk mælkesystem, som gør det muligt at lave en række mælkedrikke med et enkelt tryk på en knap. Du er derfor fri for at steame mælken efterfølgende - maskinen laver det lækre, cremede skum for dig. Fuldautomatiske espressomaskiner med mælkeskummer gør det nemt, at lave dejlig espressokaffe som du kender det fra fortorvscafeerne. Det er kun vores fuldautomatiske kaffemaskiner, som har indbygget mælkeskummer. Det er også en af de store forskelle på en fuldautomatisk espressomaskine, og en automatisk espressomaskine.

En fuldautomatisk espressomaskine giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe efter eget ønske. Dette betyder, at du, afhængigt af maskinen, kan justere vand- og kaffemængde, kaffestyrke med mere, så du får den kop kaffe, du bedst kan lide.

Praktisk plastik eller stilrent stål?

Designet er til dels afgjort af, hvilke materialer espressomaskinen er blevet produceret i, og her hænger pris og kvalitet tit sammen. En billigere maskine i plastik kan måske dække dit behov, men ønsker du dig en fuldautomatisk espressomaskine, der holder i årevis og stort set ikke er til at slide op, skal du overveje at kigge på modeller i rustfrit stål. Her skal indskydes: maskiner i plastik er ikke dårlig kvalitet. Plastik er bare et billigere materiale og holder typisk ikke lige så længe. Selvfølgelig kan du forlænge levetiden på din espressomaskine ved at passe godt på den.

En fuldautomatisk espressomaskine kan være lidt af et stort monstrum at have stående på køkkenbordet. Derfor er det (selvom det ikke påvirker kaffekvaliteten) værd at kigge på designet og vælge en maskine, der passer ind i dit køkkens interiør. Ellers risikerer du at blive træt af at kigge på den - og den er ikke sådan lige gemme den væk. 

Producenterne 

En Nivona espressomaskine er kendetegnet ved sit slanke og stilrene design, som, sammen med den enkle og hurtige betjening, gør alle espressomaskinerne til en sand fornøjelse at have stående i køkkenet. Hos Siemens får du stilrene maskiner, der passer ind i de fleste køkkener - selvfølgelig tysk kvalitet med høj teknisk standard. Alle Mieles espressomaskiner har kvalitet og brugervenlighed i top - det centrale display, gør det nemt at justere mængden af mælk kontra kaffe, kaffestyrke, preinfusion og meget mere for at få præcis den kaffeoplevelse, du drømmer om.

Der findes ekstraudstyr til de fleste espressomaskiner, så du kan tilføje funktioner og opgraderinger. Elsker du bare gadgets? Så skal du måske kigge på de muligheder, de forskellige modeller giver.