Jura Claris White kalkfilter Billigst på PriceRunner

Fra Jura

Jura Claris White kalkfilter

Leveringstid 1-2 hverdage


139,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Ved brug af Claris filter er du altid garanteret friskt, filtreret og smagfuldt vand til din te eller kaffe.


Produktbeskrivelse

Jura Claris White kalkfilter er special fremstillet til Jura espressomaskiner. 

Ved brug af Claris filter er du altid garanteret friskt, filtreret og smagfuldt vand til din te eller kaffe.

Velegnet til alt slags vand. Claris White virker ud fra det professionelle up-flow princip og filtrerer altid den nøjagtige mængde vand til den enkelte kop.

Bemærk: Når du sætter kalkfiltret i maskinen, så skal du manuelt indstille maskinen til at køre med kalkfilter. Kalkfiltret skal skiftes efter forbrug og kører ca. 50 liter vand igennem før det skal skiftes.

Passer til Jura Impressa - KUN til maskiner som har en hvid filter forlænger, og som allerede har et hvidt filter i tanken: 

  • IMPRESSA C90
  • IMPRESSA F50
  • IMPRESSA F55
  • IMPRESSA S9
  • IMPRESSA XF50
  • IMPRESSA XS9
  • IMPRESSA XS95


Fås også i 3-pak.

Giver professionel behandling af vandet

Takket være den banebrydende teknologi, er filteret fremstillet til at kunne bruges i alt slags vand verden over. Granulatet i filteret sørger altid for, at kalken i vandet filtreres til det optimale niveau (selv når vandets hårdhed er lav) og reducerer samtidig skadelige stoffer mere effektivt end nogensinde før. Mineraler og fluorider der er afgørende for vandets smag får stadig lov til at udvikle sig. Den optimale stabilisering af kalk og effektiv filtrering af skadelige stoffer resulterer altid i en optimal vandkvalitet og dertil perfekt smag af kaffe.


Kalk forårsager skade og påvirker smagen

Når vand opvarmes, dannes der kalk. Dette kan resultere i, at maskinens slanger bliver kalket så meget til, at den i sidste ende ikke kan trække vand igennem slangerne. Kalk påvirker også kaffens smag. Der skal dog helst være en lille smule kalk i vandet, til gavn for kaffens smag, men for meget kalk vil give en dårlig eftersmag og samtidig forhindre kaffens aroma i at udvikle sig til det fulde.

Kaffe indeholder 98% vand. Jo bedre kvalitet det har, jo renere og bedre bliver aromaen. Claris filteret filtrerer vandet og bibeholder samtidig gode ingredienser til gavn for en perfekt kop kaffe: Rent vand til ren nydelse.

Funktion Kalkfilter
Jura
Jura
Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

Se flere produkter fra Jura

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde