Plantedrik

Dryk er en dansk plantedriks virksomhed, som producerer high-end plantedrikke. Dryk har skabt en serie af lækre og smagfulde 100% plantebaserede drikkevarer, fremstillet af de bedste råvarer, med fokus på bæredygtighed og smag.

Produkter
There are 3 products.

3 produkter i alt

Dryk fremstiller fantastiske plantedrikke

Hos Dryk bestræber de sig hele tiden på at følge med udviklingen med et bredt sortiment af plantedrikke i den bedste kvalitet. Sammen med førende baristaer har de udviklet en række plantedrikke, som opfylder de krav en barista har til smag, foam og fedme.

Dryk tilfører tekstur og cremethed til din kaffe. Dryk er perfekt at arbejde med, når du skal skumme, spinne og lave foam til din kaffe og den holder længe.

Dryk Havredrik Barista er skabt til at tilføre en let sødme til kaffen uden at overtage kaffesmagen. Dryk Ærtedrik Barista er skabt til at tilføre fedme og konsistens til kaffe med masser af dybde i smagen, når smagsnuancerne fra kaffen skal bevares. Prøv også Dryk Havredrik, der også fungere godt i mælk og madlavning.

Dryk Plantedrikke tilfører tekstur, fylde og cremethed til din kaffe. Dryk er en serie af lækre og smagfulde 100% plantebaserede drikkevarer, fremstillet af de bedste råvarer, med fokus på bæredygtighed og smag. Flere og flere danskere har taget plantebaserede drikke til sig, blandt andet fordi produktet er blevet så vellykket smagsmæssigt.

Dryk udvikler produkterne i tæt samarbejde med førende fødevareproducenter og engagerede forbrugere. Hos Dryk arbejder de for at genskabe den tætte forbindelse til naturen - hver dag. Deres baristavarianter er særlig velegnet til kaffe, når du ønsker en lækker, cremet og fyldig smagsoplevelse.

Dryk er for dig, som ønsker at drikke mindre komælk, som er laktoseintolerans eller som lever vegansk, men stadig nyder en god kop kaffe. Alle Dryks plantedrikke er også super velegnet til madlavning.

Rigtig mange producenter af havredrikke, fremstiller dem med nedkogt plantesirup. Dryk tilsætter ikke sukker – det er havrens naturlige sødme, du kan smage. Havren kommer fra marker i Norden – fra det sydlige Finland henover Mellemsverige, sydlige Norge og Nordjylland, og drikken produceres i Sverige.

Dryk anvender havre, der er dyrket efter økologiske dyrkningsmetoder. Men de må ikke kalde deres drikke økologiske. Og hvorfor så egentlig ikke? Deres havredrikke er lavet på rigtig havre, og det betyder, at de er nødt til at tilsætte vitaminer til det færdige produkt for at få et ens produkt hver gang.
Netop på grund af dette siger lovgivningen, at man ikke må kalde det en økologisk havredrik. Mange af de økologiske plantedrikke på markedet består ikke af rigtig havre men af hydrolyseret havresirup, som efter Dryks mening ikke har meget med havre at gøre.