• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
49 DKK 1699 DKK
Serie
Vis mere... Vis mindre
Farve
Vis mere... Vis mindre
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Bodum Kork

Der er 26 varer.
pr side
pr side

Bodum Kork-serien

Siden 1974 har Bodum haft kork i deres sortiment, som for alvor har fået et comeback i forbindelse med lanceringen af nye kork produkter i 2016, 2017 og 2018.

Kork er et bæredygtigt, smukt og funktionelt materiale, der fremstilles af barken fra korkegen. Træerne kan blive op til 150-200 år, hvis man høster barken fra dem, hvorimod de træer, der ikke høstes fra, kan blive op til 400 år gamle.

At producere kork er en lang proces, for først når korkegen er 25 år gammel, må barken høstes og dette gøres kun en gang hvert 9. år, så træet har tid til at danne ny bark. Det er først ved anden høst, man får kork i en kvalitet, der er god nok til at blive anvendt til industriprodukter som gulve og skosåler. Først ved 3. høst har man et produkt, der er godt nok til fx vinpropper.

Bodum anvender kork fra deres egen plantage i Portugal - et land, der er dækket af 730.000 hektar korkeg og som står for 55% af den samlede korkproduktion i verden. Her er det ulovligt at fælde en korkeg uden at have søgt om tilladelse til det, da disse træer også har en stor værdi for miljøet.

Bæredygtigt og miljøvenligt
Korkegeskove er utroligt gavnligt for miljøet, da de er et frirum for truede dyrearter bl.a. kejserørnen og den iberiske los, hvis overlevelse afhænger af at det går godt for korkindustrien i Spanien og Portugal.

Når korkegen danner nyt bark, binder træet store mængder CO2 og beregninger viser, at nogle af verdens største korkegeskove sammenlagt tilbageholder op til 14 mio ton CO2 om året, hvilket er med til at modvirke den globale opvarmning.

Bodum & kork
Siden 1974 har Bodum anvendt kork som en del af deres sortiment, bl.a. i den første stempelkande, Bodum Bistro, som var udstyret med en lille bordskåner. Efterfølgende er kork blevet anvendt til skåle, kopper, kaffekrus mm. som blev en kæmpe succes i 70’erne.

I dag har Bodum endnu engang taget kork til sig og udviklet en smuk serie bestående af stempelkander, tekander, karafler, bakker og lignende, som alle har kork-detaljer til fælles.