Ref: A2440

Spar 35%
Guggenheimer Coffee Mixpakke 4kg

Fra

Guggenheimer Coffee Mixpakke 4kg Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

749,95 DKK

1.159,60 DKK

Spar 409,65 DKK

Med Guggenheimer Coffee mixpakken får du muligheden for at prøve de to forskellige kaffeblends i Guggenheimers sortiment: Supreme samt Gourmet Arabica.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er hele kaffebønner

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Guggenheimer Coffee Supreme er en fyldig og harmonisk kaffeblend bestående af 50% arabica fra Brasilien samt 50% robusta fra Indien og Vietnam.

  Du får en mediumristet kaffe med en kraftig personlighed, der giver en utroligt flot crema og en dejlig fyldig smag med noter af chokolade og karamel. Eftersmagen er lang og sødmefuld med let krydrede noter.

  Kaffen består af bønner fra Brasilien, Vietnam og Indien, og hver enkelt bønnetype ristes individuelt, hviler i 72 timer og blandes herefter sammen - derfor vil du også kunne se forskel på bønnerne i posen, da farverne kan være meget forskellige afhængig af hvilken bønnetype, der er tale om.

  Guggenheimer Coffee Supreme er en klassisk italiensk ristning med lav syre og uden bitterhed - utroligt velegnet til espresso såvel som mælkedrikke. 

  4 x

  Ref: 25B-40002

  Guggenheimer Coffee Supreme er en fyldig og harmonisk kaffeblend bestående af 50% arabica fra...

  Kaffestyrke Medium
 • Se produkt Vare info

  Guggenheimer Coffee Gourmet Arabica er en frisk og dejlig kaffe bestående af 100% arabica fra Columbia, Brasilien og Etiopien.

  Du får en mediumristet kaffe, der giver en fin crema samt en intens, blød og rund smag med florale og lette frugtige noter. Eftersmagen er delikat og vedvarende.

  Kaffen består af en blanding af nøje udvalgte arabicabønner med en god ensartethed og størrelse. Blandingen består af Columbia Excelso, der giver en god aroma, rund og blød Brazil Santos, samt kaffe fra Etiopien, som giver en god body og en intens smag.

  Guggenheimer Coffee Gourmet Arabica har en medium til lav syre samt ingen bitterhed, og er velegnet til espresso og i særdeleshed mælkedrikke.

  4 x

  Ref: 25B-40003

  Guggenheimer Coffee Gourmet Arabica er en frisk og dejlig kaffe bestående af 100% arabica fra...

  Kaffestyrke Medium

Produktbeskrivelse

Med Guggenheimer Coffee mixpakken får du muligheden for at prøve de to forskellige kaffeblends i Guggenheimers sortiment: Supreme samt Gourmet Arabica.

Guggenheimer Coffee er ristet i Italien ved ekstra lav temperatur, hvilket betyder, at kaffen udvikler langt mindre syre og bitterhed, mens smagen er rig med en fyldig body.

Tekniske specifikationer

Kaffestyrke Medium
Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Vægt 4 kg
Guggenheimer Coffee
Guggenheimer Coffee
Hvis du er på udkig efter gourmet kaffe af højeste kvalitet er du kommet det rette sted hen. Guggenheimer Coffee har eksisteret i mere end 80 år, hvor deres fokus udelukkende har været på at fremstille eksklusive kaffebønner. Du finder alle kafferne her – både enkeltvis og i mixpakker.

Se flere produkter fra Guggenheimer Coffee

0 anmeldelser af Guggenheimer Coffee Mixpakke 4kg Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse