Spar 33%
BRITA Flow 8,2 L Vandtank Billigst på PriceRunner

Fra BRITA

BRITA Flow Køleskabstank 8,2L

Leveringstid 1-2 hverdage


399,95 DKK

599,95 DKK

Spar 200,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Brita flow er en smart og praktisk løsning til filtrering af vand til hjemmebrug og på kontoret. 


Produktbeskrivelse

Brita flow er en smart og praktisk løsning til filtrering af vand til hjemmebrug og på kontoret. Beholderen er også perfekt til varme sommerdage. 

Ved hjælp af Maxtra Pro filtrene bliver vandet filtreret for kalk og bistoffer, der påvirker smag og lugt. Flow filtreringssystemet er udstyret med en praktisk tappehane, som gør det let at skænke vandet til servering eller til brug i espressomaskiner, kaffemaskiner og lignende. 

Beholderen har en total kapacitet på 8,2 liter og filtrerer 5,2 liter vand ad gangen. De resterende 3 liter ligger i tragten over filteret, og vil blive filtreret i takt med, at du tapper vand fra tanken.

Den store kapacitet gør BRITA Flow ideel til familien eller kontoret. Beholderen passer til langt de fleste køleskabe, så du let kan nyde koldt og filtreret vand uden bismag. 

 • Brita memo - kalender til indikation af filterskift
 • MAXTRA PRO for velsmagende vand
 • Let at påfylde takket være det aftagelige låg
 • Let at anvende takket være tappehanen
 • 5,2 liter filtreret vand
 • 8,2 liter total kapacitet

Forbedrer smagen

En brita vandfilterkande filtrerer vand for kalk og bistoffer, f.eks. klorin, som påvirker smag og lugt. Med filtreret vand får du det bedste ud af f.eks. din kaffe.

Sådan fungerer BRITA vandfilterkander

Du indsætter blot Maxtra Pro patronen i kanden og indstiller indikatoren, der viser, hvornår du skal skifte patronen igen. Derefter hælder du vand fra vandhanen direkte i kanden, som så filtrerer vandet, når du hælder op. Kanden er praktisk og kan opbevares i køleskabet.

Forlænger maskinernes levetid

Den største trussel mod bl.a. espressomaskiner er den høje mængde af kalk i det danske vand. Derfor bør du altid filtrere vandet for kalk, f.eks. med en brita vandfilterkande. Kanden filtrerer vandet for kalk og forhindrer dermed kalkaflejrer så dine køkkenmaskiners levetid forlænges.

Smart kalender

Brita Flow er udstyret med brita memo - en smart kalender, du kan indstille så du kan se hvornår filteret skal skiftes. For at få det optimale ud af kanden skal filteret skiftes ca. en gang i måneden. 

Filter medfølger

Med flow medfølger et filter, så du er klar til at bruge den med det samme. Maxtra patroners levetide afhænger af kvaliteten af det lokale vand, som f.eks. vandets hårdhed. Filtret kan filtrere helt op til 150 liter vand, men for at sikre optimal ydeevne bør du skifte patronen ca. hver fjerde uge. Vi anbefaler du altid køber ekstra filtrer, så du altid har et filter når det er tid til at skifte.

Kapacitet 8,2 L
Bredde 21,7 cm
Højde 22,4 cm
Dybde 30,4 cm
BRITA
BRITA
BRITA er en af de førende indenfor filtrering af postevand og dermed fjernelse af kalk og urenheder, hvilket gør en BRITA vandfilterkande et must til espressomaskiner, der absolut ikke tåler kalk. Vandfilterkanderne kan desuden anvendes til drikkevand for at opnå en blødere og bedre smag.

Se flere produkter fra BRITA

0 anmeldelser af BRITA Flow Køleskabstank 8,2L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse