Siemens TI355209RW EQ3 Billigst på PriceRunner

Fra

Siemens TI355209RW EQ3 Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

3.999,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
188 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.999 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,21%. Der er fortrydelsesret.

 • AromaPlus-pakken
 • Automatiseret steamer
 • Programmerbare knapper
 • Touch display
 • ceramDrive kværn
 • Coffeedirect
 • Calc'nClean
Delbetaling
188 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.999 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,21%. Der er fortrydelsesret.

Andre funktioner

Produktbeskrivelse

Siemens TI355209RW EQ3 er en innovativ, kompakt og utroligt brugervenlig fuldautomatisk espressomaskine, der brygger en fremragende kop kaffe ved blot et tryk på en knap - både med og uden mælk.

Maskinen er en del af EQ3-seriens topmodeller, der er udstyret med AromaPlus-pakken, som gør det muligt at vælge “aromaIntense”-kaffestyrken, hvilket giver en kraftigere og mere intens kaffeoplevelse. Bønnebeholderen har desuden et låg med ekstra aromabeskyttelse, så bønnerne holder sig friske i længere tid.

Mælkesystemet på EQ3-serien skiller sig ud i forhold til andre serier fra Siemens, da den er udstyret med en automatiseret steamer i stedet for eksempelvis en mælkeslange. Dette betyder, at når du vil brygge en cappuccino eller latte macchiato, så hældes den ønskede mængde mælk i koppen, steameren sænkes ned i mælken og der trykkes start. Maskinen sørger selv for at opskumme mælken, hvorefter kaffen brygges ned i koppen.

Fordelen ved denne form for mælkesystem er, at du selv kan vælge, hvor meget mælk, du ønsker i din drik, samt hvor længe mælken skal steames og dermed hvor varm og hvor tæt skummen skal være.

Siemens TI355209RW er udstyret med programmerbare knapper, hvilket betyder, at du ved at trykke på fx Espresso-knappen i 3 sekunder, aktiverer indstillingen for “Fyldningsmængde” - dvs hvor meget kaffe, du ønsker i koppen. Maskinen påbegynder brygningen, og så snart der trykkes på knappen igen, stopper maskinen og mængden gemmes til fremtidig brug. Takket være det intuitive touch display kan du desuden hurtigt og let indstille kaffedrikkenes styrke i 6 intervaller, så du får præcis den kop kaffe, du bedst kan lide.

Ved at holde cappuccino eller latte macchiato knappen inde i 3 sekunder får du mulighed for at vælge, hvor længe mælken skal steames.

EQ3-serien er udstyret med Siemens nyeste bryggeenhed (introduceret med EQ9-serien), som får mest muligt ud af kaffebønnerne. I modsætning til de øvrige modeller fra Siemens, sidder bryggeenheden på EQ3-serien bag fronten, som let åbnes op.

Siemens TI355209RW EQ3 er en rigtig lækker maskine, som giver dig en brugervenlig og fantastisk kaffeoplevelse.

Siemens 100 dages tilfredshedstilbud

Siemens tilbyder dig et 100 dages tilfredshedstilbud, der giver dig mulighed for at prøve espressomaskinen i op 100 dage efter leveringsdatoen. Dette træder i kraft, hvis du registrerer dig og din Siemens espressomaskine på “My Siemens” senest to uger efter købet. Fordelsprogrammet giver dig som kunde mere service, mere inspiration og mere tryghed - lever produktet ikke op til dine forventninger, får du pengene retur fra Siemens.

Du skal sørge for at gemme din kvittering og emballage, og ønsker du at returnere produktet sker dette også via My Siemens (Gælder kun for privatpersoner. Tilbehør og pleje refunderes ikke). Der fratrækkes 100kr ved returnering. Læs mere her.

CeramDrive - keramisk kaffekværn

Siemens EQ3 har indbygget keramisk kværn, med et utroligt lavt lydniveau. Sensor systemet i kværnen, gør at kværnen automatisk tilpasser kværningstiden efter den kaffeblanding der er i.

coffeeDirect

coffeeDirect - nem betjening af alle kaffevarianter - coffeeDirect.Tænd og nyd! coffeeDirect betjeningspanelet gør Siemens fuldautomatiske espresso maskiner utrolig nemme at betjene. Alle funktioner er synlige på displayet og kan nemt betjenes ved et tryk på en knap

MilkPerfect system

Siemens EQ3-serien er udstyret med det helt nye MilkPerfect-system, som sikrer fast og fin mælkeskum. Steameren nedsænkes blot i din kop med mælk (ca halvvejs for latte macchiato og tættere på bunden for cappuccino), hvorefter den indbyggede pisker klarer resten af arbejdet.

Steameren kan let tages af og tåler vask i opvaskemaskine - det samme gælder for bl.a. drypbakke og grumsbeholder.

One Touch

Uanset hvilken kaffespecialitet du vil lave, tillader denne funktion dig at tilberede din favorit drik, så som cappuccino, ved ét tryk på en knap.

iAroma - det perfekte samspil for den perfekte smag

iAroma er det perfekte samspil mellem intelligent varmesystem, keramisk kværn, optimalt tryk og en højkvalitets bryggeenhed. Et avanceret system, der sikrer maksimal aromaudvinding af kaffebønnerne og giver dig espresso med den bedst tænkelige balance – kop efter kop efter kop.

Udtagelig bryggeenhed

For hygiejnisk rengøring af bryggeenheden - den er nem at tage ud, skylle under vandhanen og sætte tilbage igen. Dette sikrer en vedvarende god smag og forlænger maskinens levetid. Så kan du nyde den rene aroma i den fineste kaffe.

SensoFlow System

SensoFlow systemet sikrer en konstant bryggetemperatur og dermed garanterer dig maksimal espresso nydelse hver gang.

Højdejusterbart kaffeudløb

Med en frihøjde på op til 15 cm kan du brygge kaffe og mælkedrikke direkte i en bred vifte af kopper og glas. Kaffeudløbet justeres let op og ned, så det passer til dine glas.

Stor bønnebeholder

Over kværnen sidder en stor bønnebeholder til hele bønner, og espressomaskinen kværner kun den mængde der skal bruges til hver enkel kop. Bønnebeholderen kan rumme 250g hele bønner, som er beskyttet af et aromabevarende låg. Maskinen fortæller dig, når der ikke er nok bønner i beholderen.

Taler dansk

Siemens EQ3 espressomaskinen har et stort LCD display, som kan skrive mange sprog, blandt andet dansk.

Automatisk rengøring

Siemens EQ3 espressomaskinen har automatisk rengøring, hvor maskinen gennemskyller når du tænder og slukker maskinen.

Calc’nClean - nem rengøring

Med det indbyggede Calc’nClean program renses og afkalkes maskinen på samme tid - maskinen beder selv om dette, når lampen lyser og displayet viser “CalcnClean nødvendig”.

Pas godt på din EQ3

Hos Rigtig Kaffe er vi autoriseret Siemens forhandler, hvilket betyder at espressomaskinen bliver hentet hos dig, hvis der opstår problemer.

Husk altid at passe godt på din espressomaskine, brug kalkfilter, rengørinspiller og så skal du afkalke din espressomaskine når den beder om det.

Siemens EQ3 espressomaskinen er nem at vedligeholde, og den giver selv besked når den skal renses, afkalkes eller have skiftet filter.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Espresso
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkesystem Ja - opskummer
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Varm vand funktion Nej
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 6
Programmerbare kaffemængder Ja
Maks. Glas- & Kophøjde 15 cm
Kopbelysning ved brygning Nej
Display type Med knapper
Display LCD tekst
Kværn/ indstillinger Keramisk / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Nej
Kopvarmer Aktiv
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,4L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Sort / Sort
Serie Siemens EQ3
Strømforbrug (Effekt) 1300 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 24,9 cm
Højde 37,3 cm
Dybde 42,8 cm
Vægt 7,5 kg
Siemens

1 anmeldelser af Siemens TI355209RW EQ3 Espressomaskine

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
22/11 2021
Verificeret køber

Excellent

Great performance; easy-to-use.