Ref: 25B-10060

- EAN: 8002640000428

 • Rigtig Kaffe
ItalCaffè Elite Bar 1 kg

Fra ItalCaffè

ItalCaffè Elite Bar 1kg Hele kaffebønner

Leveringstid 6-10 dage

299,95 DKK

Pris v/ 3 stk: 223,32 DKK / stk

Pris v/ 6 stk: 216,50 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 208,25 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 201,67 DKK / stk

ItalCaffè Elite Bar er en af fremragende kaffeblend sammensat af en unik kombination af 100% arabica bønner. Denne kaffe har en let syrlighed og en delikat, frugtagtig eftersmag.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er hele kaffebønner

Produktbeskrivelse

ItalCaffè Elite Bar er en fremragende kaffeblend sammensat af en unik kombination af 100% arabica bønner. Denne kaffe har en let syrlighed og en delikat, frugtagtig eftersmag.

Denne kaffe er utroligt velegnet til espresso og mælkedrikke som fx cappuccino og latte. Elite Bar er en espresso kaffe til dig, der nyder en kvalitetskaffe!

Som espresso får du en kaffe med en fin crema, som starter ud med en flot gyldenbrun farve. Med mælk får du en lækker, cremet kaffe med noter af lys flødekaramel og en dejlig sødme. Mælken glatter den syrlige smag ud og giver en fremragende balance mellem kaffe og mælk.

Dette er en kaffe med en spændende friskhed og syrlighed, som man kender fra den norditalienske region Piemonte. Her får man serveret en kaffe med en fin syrlighed og noter af blomster og frugt.

Denne variant har en medium til høj syrlighed, hvilket giver en kaffe, der smages bagerst i munden og som giver en spændende kaffeoplevelse. ItalCaffè Elite Bar er mediumristet, hvilket giver den en afbalanceret smag, aroma og syrlighed.

ItalCaffè Elite Bar karakteristika:

Ristning: Medium

Body/krop: Medium

Syre: Medium/høj

Intensitet: Medium

Aroma: Medium/vedholdende

Prisvindende kaffe - guldmedalje i 2010 & i 2020

I 2010 vandt ItalCaffè Elite Bar en guldmedalje i konkurrencen “International Coffee Tasting” - et skulderklap til den autentiske italienske kaffesmag. Elite Bar vandt i kategorien “italienske kaffeblends til espresso”.

I 2020 vandt Italcaffé Elite Bar endnu engang en guldmedalje i konkurrencen, som er organiseret med støtte fra CSA Italian Tasters. International Coffee Tasting er en konkurrence bestående af kaffebønner i den højste kvalitet, og i løbet af de seneste 10 år har konkurrencen set mere end 1000 forskellige slags kaffebønner i skarp konkurrence med hinanden.

Dommerne til International Coffee Tasting består af et netværk på omkring 12.000 professionelle i mere end 40 forskellige lande. Her arbejder dommerne med bind for øjnene på at smage den absolut bedste kaffe. 

Elite.jpg

Tekniske specifikationer

Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Frugt
Noter Blomster
Noter Citrus
Vægt 1000g
ItalCaffè
ItalCaffè
Italiensk prisvindende kaffe - ItalCaffè ItalCaffè er et italiensk risteri med mange år på bagen og med base nær La Spezia i det nordlige Italien. Kaffeblends fra ItalCaffè er ristet efter autentiske italienske traditioner, og de grønne bønner importeres fra kaffeplantager fra flere forskellige kontinenter i det kaffedyrkende bælte. Bønnerne ristes ved hjælp af avanceret udstyr og leveres i poser med en envejsventil, der sørger for, at gasserne ledes ud uden at luft ledes ind....

Se flere produkter fra ItalCaffè

1 anmeldelser af ItalCaffè Elite Bar 1kg Hele kaffebønner

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
07/07 2016

Super lækker kaffe - perfekt cappuccino! :)