Spar 42%
Bloomingville Jade Kaktus Tallerken Grøn 25cm Billigst på PriceRunner

Fra Bloomingville

Bloomingville Jade Kaktus Tallerken Grøn 25cm

Leveringstid 1-2 hverdage

69,95 DKK

119,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Bloomingville Jade tallerkenen er en smuk og elegant stentøjstallerken med et stort grønt kaktus-print samt matchende grøn kant. En pakke indeholder 1 stk.

Produktbeskrivelse

Bloomingville Jade tallerkenen er en smuk og elegant stentøjstallerken med et stort grønt kaktus-print samt matchende grøn kant. En pakke indeholder 1 stk.

Tallerkenen har en diameter på 25cm og er perfekt som middagstallerken. Du får en dekoraktiv og utroligt smuk tallerken, der med sikkerhed vil pynte på ethvert bord - både til hverdag og fest.

Tåler mikroovn, ovn og opvaskemaskine.

Bloomingvilles Jade-serie er en lys og sommerlig serie bestående af tallerkener, skåle og krus i flotte farver og mønstre, der er inspireret af sommer og eksotiske, tropiske planter. Sæt kulør på hjemmet med det smukke stentøj med print - mix og match de forskellige looks og dæk et farvestrålende og elegant middagsbord.

Farve Grøn
Serie Jade
Materiale Stentøj
Diameter 25 cm
Bloomingville
Bloomingville
Bloomingville er lækkert dansk interiør og design i god kvalitet til fornuftige priser! Hos Rigtig Kaffe finder du et nøje udvalgt sortiment fra det danske designmærke, bl.a. barudstyr, smukt stentøj, kaffeborde og meget mere.

Se flere produkter fra Bloomingville

0 anmeldelser af Bloomingville Jade Kaktus Tallerken Grøn 25cm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse