Alessi Parrot Proptrækker Blå Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Parrot Proptrækker Blå

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

440,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi Parrot proptrækkeren er en sjov og anderledes udgave af den helt klassiske proptrækker, som passer perfekt i lommen.


Produktbeskrivelse

Alessi Parrot proptrækkeren er en sjov og anderledes udgave af den helt klassiske proptrækker, som passer perfekt i lommen.

Proptrækkeren er designet i 2005 af Alessandro Mendini og når den ikke er i brug er formen som en papegøje. Alessi Parrot er udført i aluminium og plastik og fås i en række smukke farver - en sjov og anderledes gaveide.

Du får et fremragende tjerværktøj med proptrækker, folieskærer og oplukker i et - licenseret af Pulltaps , som kun licenserer unikke tjenerværktøj i topkvalitet.

Parrot proptrækkeren er designet af den italienske designer og arkitekt Alessandro Mendini. Mendini er kendt for sin interesse for at mixe forskellige udtryk og kulterer, og arbejder med bl.a. grafisk design, møbler, interiør, malerier og arkitektur. Bag sig har han en række anerkendelser og priser bl.a. 3 x Compasso d’Oro.

Farve Blå
Materiale Polycarbonat
Materiale Aluminium
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Parrot Proptrækker Blå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse