• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
249 DKK 1950 DKK
Kaffestyrke
Vis mere... Vis mindre
Kaffetype
Vis mere... Vis mindre
Arabica
10 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Oprindelse
Vis mere... Vis mindre
Vægt
0 kg 12 kg
EU Økologi mærket
Vis mere... Vis mindre
Rainforest Alliance
Vis mere... Vis mindre
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Kaffepakker

Der er 260 varer.
pr side
pr side

Kaffe tilbud - kaffepakker

Smag er en udefinerbar størrelse, og det kan derfor være svært at vejlede i, hvilken type bønne du vil kunne lide. Vi har sammensat en lang række kaffepakker, med flere forskellige typer kaffe, så du kan prøve dig frem. Vi fører både kaffepakker med hele bønner og malet kaffe. Hos Rigtig Kaffe er mixpakker et stort hit blandt vores kunder, da de giver mulighed for at smage forskellige kaffer fra samme kaffemærke eller forskellige. Du kan vælge mellem mere end 100 forskellige mixpakker i mange forskellige størrelser - helt ned til ganske få kg og op til 12-15kg!

Nogle kaffepakker indeholder kun en slags kaffe, og her har du i stedet mulighed for at spare penge på lige netop din yndlingskaffe. Få fx Le Piantagioni kaffe til skarpe priser eller hele 6kg Margo eller Mokacrema!

Hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt en række kaffebrands, som vi mener vil falde i danskernes smag. Vi har et bredt udvalg af bønner fra bl.a. Central- og Sydamerika, Afrika, Indien. Nogle blends består af en blanding af Arabica og Robusta bønner mens andre indeholder 100% Arabica eller Robusta. Vi har mørke, lyse og mediumristede kaffebønner, som har sine helt unikke smagsvarianter, dufte og sammensætninger.

Hos Rigtig Kaffe finder du kaffe fra de italienske risterier ItalCaffè, Kimbo, Lavazza og Segafredo, speciality-risterierne Arcaffe og Le Piantagioni, samt vores egen Rigtig Kaffe serie - find de bedste kaffetilbud hos os!