Ref: 25B-10049

 • Rigtig Kaffe
Lavazza Gran Filtro 30x64g Malet Kaffe

Fra Lavazza

Lavazza Gold Selection Filtro 30x64g Formalet kaffe

Leveringstid 1-2 hverdage

299,95 DKK

Lavazza Gold Selection Filtro malet kaffe består af 100% Arabica bønner og leveres i en kasse med 30 vakuumpakkede poser af 64 gram.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er formalet kaffe

Produktbeskrivelse

Lavazza Gold Selection Filtro malet kaffe består af 100% Arabica bønner og leveres i en kasse med 30 vakuumpakkede poser af 64 gram.

Gold Selection Filtro giver en fremragende kaffe med en rig aroma og velbalanceret smag. Kaffebønnerne stammer fra Central- og Sydamerika, og er mediumristet, hvilket giver en kaffe med en god styrke og krop samt noter af vanilje og kamille.

Kaffen er malet til filterkaffe, og en pakke passer perfekt til en kande kaffe på en Bonamat kaffemaskine (12-14 kopper/1,7 liter). De enkelte poser gør kaffebrygningen utroligt let, da du slipper for at opmåle den rette mængde kaffe hver gang.

De 30 vakuumpakkede poser svarer til 420 kopper kaffe.

Tekniske specifikationer

Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Formalet kaffe
Noter Kamille
Noter Vanilje
Oprindelse Centralamerika
Oprindelse Sydamerika
Lavazza
Lavazza
Lavazza kaffe - Køb italienernes yndlingskaffe Lavazza kaffebønner & espressokaffe Vi er stolte af at kunne tilbyde dig italienernes foretrukne kaffebønner; Lavazza. Lavazza er Italiens førende kaffeproducent, og deres kaffe er kendt og elsket i hele verden. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien og Afrika. Lavazza tilbyder et stort sortiment i...

Se flere produkter fra Lavazza

0 anmeldelser af Lavazza Gold Selection Filtro 30x64g Formalet kaffe

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse