Tekander

Skal du nyde en rigtig god kop te, så server den i en smuk tekande og gør oplevelsen endnu bedre. Hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt en række smukke og praktiske tekander fra en bred vifte af brands, bl.a. Bodum, Kähler og Stelton. Tekanderne fås i et væld af farver, designs og størrelser, så du kan finde lige netop den kande, der passer til dit køkken.

Produkter
There are 30 products.

30 produkter i alt

Tekander

Vi har tekander til både traditionel varmt te og en række kander til lækkert, kølende iste, som er perfekt til en varm sommerdag. Istekanderne kan desuden bruges til alle former for lækre drinks så som juice med mynteblade, sangria med masser af frugt skiver eller isvand med agurk eller lime skiver. 

Tekander til enhver lejlighed

Skal du nyde en rigtig god kop te, så server den i en smuk tekande, og gør oplevelsen endnu bedre. Hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt en række smukke og praktiske tekander fra en bred vifte af brands, bl.a. Bodum, som er verdenskendt for deres elegante stempelkander, Kähler og Stelton. Tekanderne fås i et væld af farver, designs og størrelser, så du kan finde lige netop den kande, der passer til dit køkken.

Find den rette tekande

Selvfølgelig kan du bare koge vand i din elkedel og brygge et enkelt krus, som du kan drikke med det samme. Ikke desto mindre er der noget charmerende over at brygge og servere sin te i en tekande. Men det kan være svært at finde den rigtige te kande, især hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Derfor giver vi dig her et par tips til, hvordan du finder den perfekte te kande til dit behov.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

For det første skal du overveje, hvilket materiale tekanden skal være lavet af. Støbejerns tekander er nogle af de mest populære, da de kan holde teen varm længe (hvis du husker at varme kanden op først). En tekande keramik, porcelæn eller glas tekande er nemmere at rengøre og påvirker ikke teens smag og aroma.

Du kan også finde termokander med yderside af stål eller plastik i alle regnbuens farver - både de helt klassiske designs, men også trendy, stilrene modeller. De er særligt gode, hvis du vil have teen helt varm længe.

Vælg det rigtige design til dit køkken

Derudover skal du selvfølgelig overveje stilen på din tepotte. Skal den matche resten af dit køkkenudstyr, eller er det mere vigtigt for dig at finde en kande, der passer til din personlighed? Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at Rigtig Kaffe har et stort udvalg af flotte tekander i alle stilarter.

Når du har fundet det materiale, der passer til dig, kan du begynde at se på tekandernes farver og designs. De fleste tekander fås i almindelig hvid eller sort, men der er også mange smukke udgaver i andre farver, så du kan finde en, der falder i din smag. Du kan også med fordel overveje, om du gerne vil have en tekande med filter, så du ikke skal stå med teposer.

Hos os kan du finde alt fra en stilren Stelton tekande over Bitz tekande - en robust keramik tekande - til en asiatisk inspireret støbejerns tekande fra Bredemeijer, der er meget populære for tiden. På en Stelton Theo tekande, kan du også se tydelige referencer til den asiatiske te-kultur; for eksempel er hank og låg udført i bambus, der giver en flot kontrast til rå udtryk fra keramik tekanden.

Tekandens størrelse - Server te for familie og venner

Til sidst skal du overveje størrelsen på din tepotte. Hvis du ofte drikker te alene, kan en lille tekande være det ideelle valg. Men hvis du tit har gæster, kan det være en god idé at investere i en større tekande, så der er nok til alle.

Uanset hvilke behov du har for din tekande, kan du finde den perfekte model hos Rigtig Kaffe. Vi har et bredt udvalg af tekander i mange forskellige materialer, stilarter og størrelser, så du helt sikkert kan finde den kande, der passer bedst til dig og dit behov.

En smuk tekande gør te-oplevelsen endnu bedre

Tekanderne er ikke kun praktiske, men også smukke at se på og vil pynte på ethvert bord. Så hvis du skal have gæster eller blot nyde en god kop te for dig selv, så gør det med stil i en flot tekande. Hvad end du er til en klassisk tekande i porcelæn eller en mere moderne udgave i glas, så kan du finde den hos Rigtig Kaffe.

Vi har tekander til både traditionel varmt te og en række kander til lækkert, kølende iste, som er perfekt til en varm sommerdag. Istekanderne kan desuden bruges til alle former for lækre drinks såsom juice med mynteblade, sangria med masser af frugt skiver eller isvand med agurk eller lime skiver. 

Så kig forbi Rigtig Kaffe og se vores store udvalg af tekander fra populære brands. Vi har tekander til enhver smag og ethvert budget. Så gør din te- eller iste-drikkeoplevelse endnu bedre med en flot tekande fra Rigtig Kaffe.