Spar 40%
Rigtig Kaffe & Lavazza Mixpakke 5kg Hele kaffebønner Billigst på PriceRunner

Fra Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe & Lavazza Mixpakke 6kg Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


888,00 DKK

1.479,70 DKK

Spar 591,70 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Lækker mixpakke med kaffeblends fra både Rigtig Kaffe & Lavazza - prøv lækre og spændende italienske kaffeblends og find en ny favorit

Dette er hele kaffebønner


Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Lavazza Gold Selection Filter er en skøn og harmonisk kaffeblend bestående af 100% vasket og uvasket arabica fra Central- og Sydamerika.

  Du får en mediumristet kaffe med en rig og aromatisk profil, der kombinerer den sødmefulde smag af vanilje med lette florale noter - en raffineret og forfinet smag med en dejlig frugtig duft.

  Lavazza Gold Selection Filtro er udviklet til at give en helt fantastisk kop filterkaffe, men egner sig også rigtig godt til espresso og mælkedrikke.

  1 x

  Ref: 25B-30013

  Lavazza Gold Selection Filter er en skøn og harmonisk kaffeblend bestående af 100% vasket og...

  Kaffestyrke Medium
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Lavazza Top Class Filtro er en fyldig kaffe med en behagelig aroma bestående af 100% arabica fra Brasilien.

  Kaffen har en god crema og rund smag, som gør den utroligt velegnet til mælkedrikke såvel som espresso, sort kaffe mm. Top Class Filtro kombinerer smagen af mælkechokolade, smagen af de 100% arabica kaffebønner samt den intense smag af ristede hasselnødder. Du får her en velbalanceret kop kaffe.

  Lavazza Top Class Filtro er en balanceret og spændende kaffe, som virkelig lever op til sit navn - her får du en kaffe i topklasse!

  Ristning: medium/mørk

  1 x

  Ref: 25B-30014

  Lavazza Top Class Filtro er en fyldig kaffe med en behagelig aroma bestående af 100% arabica fra...

  Kaffestyrke Medium
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info
  [vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Kendetegn ved Super Crema

  [/vc_column_text][vc_column_text]

  Smagsnoter: Chokolade og nødder

  Body: Medium

  Syrlighed: Mellem

  Ristning: Medium

  Oprindelse: Brasilien, Guatemala og Sumatra

  Kaffebønne: 100% arabica

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Holdbarhed

  [/vc_column_text][vc_column_text]

  Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid.

  Kaffen ristes i Danmark.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Emballage

  [/vc_column_text][vc_column_text]

  Hos Rigtig Kaffe ønsker vi at være en del af den bæredygtige udvikling, derfor fremstilles vores kaffeposer i plast uden metal, hvilket gør dem genanvendelige til nye plastprodukter. Der anvendes mindre materiale pr. kaffepose i forhold til de tidligere poser, og de kan sorteres som blød plast. Til glæde og gavn for dig, mig og miljøet.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  2 x

  Ref: 25B-20111

  4 anmeldelser

  Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra...

  Kaffestyrke Medium
  Ristedato Super Crema 1kg: 30.04.2024
  Bedst før Super Crema 1kg: 30.04.2026
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Lavazza Gran Riserva Filtro er en velbalanceret og harmonisk kaffe bestående af 100% arabica. Bønnerne er nøje udvalgte og stammer fra Brasilien.

  Kaffen er mørkristet og har en helt utrolig fyldig mundfølelse med en duft af let røgfyldte og karameliserede noter. Du vil opleve en behagelig og kraftfuld smag med noter af kakao og karamel med lette hints af farin.

  Lavazza Gran Riserva Filtro er skabt med henblik på filterkaffe, men kan med fordel også anvendes til espresso, stempelkande osv - særdeles velegnet til mælkedrikke, hvor den fyldige og kraftige smag komplimenterer den sødmefulde mælk utroligt godt.

  1 x

  Ref: 25B-30002

  Lavazza Gran Riserva Filtro er en velbalanceret og harmonisk kaffe bestående af 100% arabica....

  Kaffestyrke Mørk
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Lavazza Gran Il Filtro Classico er en kraftig og unik kaffeblend bestående af 20% arabica og 80% robusta fra udvalgte kaffefarme i Central- og Sydamerika samt Afrika.

  Kaffen er mediumristet og giver en utrolig fyldig og intens mundfølelse samt en spændende krydret duft med kakao undertoner. Du vil opleve en dejlig smag med noter af mørk chokolade og hasselnødder.

  Lavazza Il Filtro Classico er skabt med henblik på filterkaffe, men kan med fordel også anvendes til espresso, stempelkande osv - særdeles velegnet til mælkedrikke, hvor den fyldige og kraftige smag komplimenterer den sødmefulde mælk utroligt godt.

  1 x

  Ref: 25b-30015

  Lavazza Il Filtro Classico er en kraftig og unik kaffeblend bestående af 20% arabica og 80%...

  Kaffestyrke Medium
  Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Lækker mixpakke med kaffeblends fra både Rigtig Kaffe & Lavazza - prøv lækre og spændende italienske kaffeblends og find en ny favorit.

Du får 6kg hele bønner fordelt på 5 forskellige varianter.

Bønnerne egner sig til både en kraftfuld og intens espresso samt en blød og rund latte/cappuccino, hvor kaffen formår at træde i karakter og give god styrke og smag, som komplimenterer mælken utroligt godt.

Serie Rigtig Kaffe Blå serie
Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Vægt 6 kg
Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe
Brandet Rigtig Kaffe blev skabt af os, som er passionerede kaffeelskere. Vi synes nemlig, at livet er for kort til kedelig kaffe. Derfor har vi udviklet vores helt egne kaffeserier, som består af nøje udvalgte og eksklusive kaffeblends. Vores kaffeserier indeholder kaffeblends fra hele verden med hver sin historie og karakter. Rigtig Kaffes egne kaffeblends fås kun i hele kaffebønner, da du får den absolut bedste smagsoplevelse ved at anvende friskkværnede bønner.

Se flere produkter fra Rigtig Kaffe

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde