Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Miele espressomaskiner

Hos Rigtig Kaffe finder du Mieles store udvalg af fritstående fuldautomatiske espressomaskiner, hvor kvalitet og brugervenlighed er i top - det centrale display, gør det nemt at vælge mellem de forskellige kaffedrikke, ændre indstillinger samt vedligeholde maskinen i form af eksempelvis afkalkning og rengøring.

Products
There are 19 products.

Fuldautomatiske espressomaskiner fra Miele

Hos Rigtig Kaffe finder du Mieles store udvalg af fritstående fuldautomatiske espressomaskiner, som fordeler sig over tre forskellige produktserier - CM5, CM6 og CM7.

Fælles for alle Mieles espressomaskiner er, at kvalitet og brugervenlighed er i top - det centrale display, gør det nemt at vælge mellem de forskellige kaffedrikke, ændre indstillinger samt vedligeholde maskinen i form af eksempelvis afkalkning og rengøring.

Med en Miele espressomaskine opnår du den bedste kaffeoplevelse og kaffenydelse, du kunne ønske dig. Hver enkelt kaffe- og mælkedrik er nøje afstemt og kan indstilles, så du får præcist den drik, du foretrækker, fx i forhold til mængden af mælk kontra kaffe, kaffestyrke, preinfusion og meget mere.

Miele produktfordele

Herunder kan du læse om Mieles særlige funktioner og produktfordele:

CoffeeSelect

Udvalgte modeller er udstyret med det smarte CoffeeSelect-system, hvilket gør det muligt at anvende hele tre forskellige slags kaffebønner. 

OneTouch for Two

Et tryk - dobbelt nydelse. Med OneTouch for Two-funktionen, kan du lave 2 kopper kaffe ad gangen ved blot et tryk på en knap, både med og uden mælk.

Kaffekande-funktion

Mieles espressomaskiner er udstyret med en smart og praktisk kaffekande-funktion, der gør det muligt at brygge op til 8 kopper kaffe efter hinanden direkte ned i eksempelvis en termokande.

AromaticSystem

Mieles espressomaskiner er udstyret med et dynamisk bryggekammer, som udvider sig, når vandet strømmer ind. På den måde blandes den malede kaffe og vandet særligt intensivt, hvilket giver en mere intens smagsoplevelse.

Tilpasset dig

På en Miele-espressomaskine kan du tilpasse alle parametre. Indstil fx forbrygning, malegrad af kaffebønner, mængden af malede kaffebønner, vandmængde, mælkemængde og temperatur. Med Miele får du altid din drik, som du allerbedst kan lide den. Når du har fundet din perfekte drik, kan du gemme den under din brugerprofil.

Rengøringsprogrammer & ComfortClean

Brug din tid på andet end rengøring - alle Miele espressomaskiner har rengøringsprogrammer, og takket være ComfortClean kan mange dele rengøres i opvaskemaskine.  Modeller med AutoDescale og AutoClean tilbyder 100% fuldautomatisk rengørings- og afkalkningssystemer.

AutoDescale

Takket være det patenterede AutoDescale-system, sørger udvalgte modeller selv for at afkalke løbende ved hjælp af en afkalkningspatron, der monteres bagi maskinen. Afkalkningen foregår dagligt på et valgfrit tidspunkt, og du undgår dermed at kalk sætter sig i systemet.

Te

Mieles espressomaskiner tilbyder et hav af muligheder. Udover alverdens kaffespecialiteter kan du også tilberede den perfekte kop te. På de langt fleste modeller kan du nemt få varmt vand til din te. Nogle espressomaskiner kan endda justere varmtvandstemperaturer ift. den ønskede tesort og tilpasser automatisk trækketiden til tesorten.

Miele App

Oplev høj brugerkomfort og betjen din espressomaskine fra afstand med Miele-app’en. Du kan fx starte en drik fra afstand, modtage notifikationer om tom beholdere eller se vedligeholdes- og rengøringsstatus. Med BaristaAssistant kan app’en også hjælpe dig med indstille maskinen til netop dine smagspræferencer. Altid en god kop kaffe med Miele.

Barista- & Latte-mode

Indstil din espressomaskine til kortere bryggetid ved brygning af kaffe- og espressodrikke eller til hurtigere mælkedispensering.

Party-mode

Med Miele er det ikke noget problem at brygge kaffe til alle dine gæster. Med Party-mode får du flere drikke uden forstyrrelser – maskinen skyller færre gange og går ikke på stand-by. Byd dine gæster en god kop kaffe.

ECO-funktion

Energiforbruget reduceres så meget som muligt takket være ECO-funktionen, der kan aktiveres og deaktiveres i indstillingsmenuen. ECO-funktionen sørger for at maskinen først opvarmes umiddelbart inden brygning.