Eureka Atom Touch 65 Mat Sort Espressokværn Billigst på PriceRunner

Fra

Eureka Atom Touch 65 Mat Sort Espressokværn

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


8.499,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Delbetaling
231 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 231 kr. Samlede kreditomk. 2.585 kr. Samlet tilbagebetaling 11.084 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,58%. Der er fortrydelsesret.

Eureka Atom Touch er en espressokværn i topklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder. 
Bønnebeholder på 300 g. 


Delbetaling
231 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 231 kr. Samlede kreditomk. 2.585 kr. Samlet tilbagebetaling 11.084 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,58%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Eureka Atom Touch er en espressokværn i topklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder. 

Eureka Atom Touch er en kvalitetskværn, som kværner dine kaffebønner til perfektion. Kværnen er udstyret med et touch display, doseringsfunktion og mange flere indstillingsmuligheder. På displayet har du mulighed for at vælge mellem single shot eller double shot, hvor du kan op eller nedjustere de sekunder, kværnen skal kværne i. 

Ved at trykke på knapperne kan du let justere, hvor længe kværnen skal male og dermed få en utroligt præcis og ensartet portion hver gang. Du kan ligeledes låse dine indstillinger i displayet, så den husker dine valgte sekunder både på din single dosering og din double dosering. For at låse displayet holder du blot - og + knappen inde på samme tid, og så kommer der en lille lås i displayet. For at låse den op igen, gør du det samme.

Atom Touch er ligeledes udstyret med ekstra dosering samt kontinuerlig dosering. Ekstra dosering kan bruges til hvis du f.eks. mangler en smule mere kværnet kaffe i filterholderen, så kan du indstille funktionen til at kværne mellem 0,2 - 1 sekund mere. Den kontinuerlige funktion fungerer ved, at du trykker på knappen "M" og så kværner Atom Touch indtil du trykker på knappen igen. 

En anden fed feature kværnen er udstyret med er, at du kan se de forskellige kværnniveauer på drejeknappen til kværnen. Drejeknappen er inddelt efter, hvor fint eller groft du ønsker at kværne. Derudover har kværnen en pausefunktion, hvilket betyder, at du har mulighed for at pause kværnen og bibeholde de sekunder, du er nået til og derefter fortsætte. Dette er nyttigt, hvis du har behov for at ryste den malede kaffe i filterholderen og så fortsætte din kværning.

Hvis du derimod ønsker at få en mindre portion malet kaffe, end kværnen er indstillet til, kan du bruge pausefunktionen, fjerne filterholderen og trykke på knappen på displayet. Her vil den fjerne de resterende sekunder og gå tilbage til hovedmenuen. 

Atom Touch 65 er designet i et smukt mat sort design, hvor der er et stort touch display på fronten, så du nemt og hurtigt kan indstille kværnen. 

Eureka Atom Touch er udstyret med 65 mm flade kværnblade og en bønnebeholder på 300 g med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

Kværnen har desuden en holder til din filterholder, som du kan tage af og på, alt efter om du ønsker at kværne direkte i filterholderen eller du vil sætte en beholder under i stedet til at opsamle den malede kaffe. Du kan også justere på højden på holderen, så den sidder i den perfekte højde til din filterholder. 


Atom 65 har en produktivitet, målt i gram/sekund på følgende: 2,8 - 3,8 g/s

Fordele ved Eureka Atom Touch: 

 • Silent technology - reducerer malestøj med ca. 20 dB
 • Ace system - forhindrer klumper og eliminerer den elektrostatiske maling af kaffen
 • High Speed Grind Dispersion - reduceret kværntid
 • Stepless Micrometric Regulation System - uovertruffen indstillingspræcision
 • High Speed Maintenance - praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder
 • All-Purpose adjustable "hands free" fork - justerbar holder til din filterholder 
 • Touch display med TFT teknologi

Eureka funktioner

Ace System

ACE-systemet er designet til at forhindre klumper, når den kværner og eliminerer den elektrostatiske ladning af malet kaffe. Ace systemet er fællesnævneren i enhver Eureka-kværn. På grund af dets regulerende virkning over kaffeudstrømningen sikrer ACE systemet en uforlignelig renhed og dosiskonsistens.

Stepless Micrometric Regulation System

Dette system sikrer uovertruffen indstillingspræcision, som både sparer tid og kaffe. Det mikrometriske system med uendelige justeringsindstillinger, er det eneste der er baseret på den nedre positionering af knivene, og garanterer uforlignelig kværn ydeevne og gør det muligt at udføre vedligeholdelsesoperationer uden at miste kværnindstillingerne.

"High Speed" Maintenance

Denne funktion giver dig praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder. Den typiske mekaniske sammensætning af Eurekas knivholder-sæt, kan demonteres ved kun at fjerne 9 skruer, og giver dig mulighed for hurtigt at udskifte og rense knivene samt en bemærkelsesværdig tids- og kaffebesparelse.

Silent Technology

Den eksklusive vibrationsdæmpende løsning reducerer malestøj med ca. 20 dB sammenlignet med konventionelle kværne og baner vejen for en ny måde at male kaffe på: nøjagtig og lydsvag.

"High Speed" Grind Dispersion

Etiketten "High Speed" markerer de kværne, der er i stand til at nå meget reduceret kværntid. Det specielle knivsæt i kværnen gør det muligt at nå ekstremt høj doseringshastighed og dermed opnår du et hurtigere slutresultat og samtidig bevarer en forhøjet kvalitet af kaffen.

All-Purpose Adjustable "Hands-Free" Fork

Nyttig, robust og let at regulere. Hands-Free og justerbar filterholder gør det muligt for dig, at sætte filterholderen i kværnen under maling, hvor du samtidig kan udføre andre opgaver under kværningen.

Bønnebeholder 300 g
Omdrejninger per minut 1370
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet Espresso: 2,8 - 3,8 g/s
Doseringsfunktion Ja
Dobbelt shot-funktion Ja
Display type Touchskærm
Display TFT m. touch
Farve front / kabinet Sort / Sort
Kværnblade, størrelse 65 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Hærdet stål
Velegnet til Espresso
Programmeringsfunktion Ja, 2 doseringer
Serie Eureka Atom
Strømforbrug (Effekt) 280 W
Bredde 18 cm
Højde 42,5 cm
Dybde 24 cm
Vægt 9,5 kg
Eureka

0 anmeldelser af Eureka Atom Touch 65 Mat Sort Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse