Spar 31%
Gaggia Cadorna Prestige Billigst på PriceRunner

Fra

Gaggia Cadorna Prestige Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

5.498,00 DKK

7.999,00 DKK

Spar 2.501,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
166 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.498 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 166 kr. Samlede kreditomk. 2.435 kr. Samlet tilbagebetaling 7.933 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,10%. Der er fortrydelsesret.

 • Cadorna-seriens topmodel
 • Overskuelig betjening via TFT display
 • 12 forskellige kaffe- og mælkedrikke
 • 4 personlige brugerprofiler
 • Preinfusion
 • Keramisk, lydsvag kværn
 • Automatisk mælkesystem med integreret mælkebeholder
Delbetaling
166 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.498 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 166 kr. Samlede kreditomk. 2.435 kr. Samlet tilbagebetaling 7.933 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,10%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Gaggia Cadorna Prestige er en fuldautomatisk espressomaskine med 12 forskellige kaffe- og mælkedrikke på programmet, som brygges ved blot et tryk på en knap. Autentisk italiensk kaffenydelse, når det er bedst!

Maskinen er utroligt let at anvende takket være det intuitive og brugervenlige TFT display, der guider dig igennem ethvert forløb - uanset om du skal brygge kaffe med og uden mælk eller rengøre og vedligeholde maskinen. Under displayet finder du frem store knapper til hhv. tænd/sluk, brugerprofiler, hjem, indstillinger samt start/stop - med andre ord, så er alle funktioner hurtige at tilgå.

Ved et tryk på knappen ud for en kaffe- eller mælkedrik, åbner du op for muligheden for at indstille kaffestyrke i fem forskellige trin, temperatur, kaffemængde samt om du ønsker at brygge en eller to kopper. På den måde kan du hurtigt og nemt tilpasse drikken, så du får præcis den kop kaffe, du bedst kan lide.

Takket være de fire personlige brugerprofiler, kan du gemme indstillingerne for hver enkel drik, så de altid er tilpasset din kaffesmag. Du åbner let din profil via "My favourites"-knappen og vælger den profil, du ønsker at anvende. Hereefter skal du blot vælge den kaffedrik, du har lyst til, trykke på start og efter et øjeblik er du klar til at nyde din friskbryggede kaffe.

Maskinen er udstyret med en integreret mælkebeholder med en kapacitet på 0,6 liter - et automatisk mælkesystem, som gør det utroligt let at brygge cappuccino, latte macchiato og andre mælkedrikke. Maskinen sørger selv for at suge mælken op fra beholderen, opskumme og sende det ned i koppen, hvorefter kaffen brygges.

Gaggia Cadorna Prestige er en elegant antracitgrå espressomaskine med frontbetjent vandtank og grumsbeholder. Maskinen er perfekt til dig, der ønsker en brugervenlig og bekvemmelig maskine, der brygger en fremragende kop kaffe - både med og uden mælk.

Forskellen på Gaggia Cadorna Milk & Prestige

Gaggia Cadorna Prestige er Cadorna-seriens topmodel, der med sin integrerede mælkekaraffel kan brygge yderligere fire mælkedrikke (cappuccino XL, latte macchiato XL, flat white og cortado) i forhold til Milk-modellen. Frihøjden til glas er desuden 1cm højere, så du kan bruge høje cafeglas.

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano og eget serviceværksted i Tilst, Aarhus.

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Integreret mælkesystem

Gaggia Cadorna Prestige er en fuldautomatisk espressomaskine og kan dermed lave mælkedrikke ved blot et tryk. Det innovative og bekvemmelige system sørger selv for at dosere den rette mængde mælk, skumme den og sende den ned i koppen, hvorefter kaffen brygges oveni.

4 personlige brugerprofiler

Ved at oprette en personlig brugerprofil, kan du indstille hver enkel drik, så den passer præcis til dine behov. Indstillingerne gemmes, så du blot skal trykke start - du behøver dermed ikke ændre på styrke, kaffemængde eller lignende hver gang.

Nyt interface

Det nye, store TFT farvedisplay gør det langt mere simpelt at overskue indstillingsmuligheder, renseprogrammer osv. Du kan bladre mellem flere sider, for at finde frem til den ønskede kaffedrik - på Gaggia Cadorna Prestige finder du espresso, kaffe, cappuccino og latte macchiato på side 1 og de resterende drikke findes på de næstkommende sider.

Preinfusion

Maskinen er udstyret med Preinfusion, hvilket betyder at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

Espresso-bakke

Når du skal brygge espresso, kan du med fordel vælge at trække Espresso-bakken ud og stille kopperne herpå. På den måde kan du få kaffeudløbet endnu tættere på koppen, så du undgår stænk, samt opnår en endnu bedre crema.

Keramisk kværn

Gaggia Cadorna er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, der selv sørger for at dosere og male præcis den mængde bønner, der skal bruges til den valgte kaffedrik. Formalingsgraden kan justeres i 10 trin, så du kan tilpasse formalingen til de bønner, du ønsker at bruge. Kværnen må kun justeres, mens den kører.

Beholder til kaffebønner

Den indbyggede bønnebeholder har en kapacitet på op til 300g hele bønner og er udstyret med et aromabevarende låg, så bønnerne holder sig friske. Har du brug for at brygge en kop kaffe med eksempelvis koffeinfri kaffe, kan du med fordel anvende formalet kaffe-funktionen, som gør det muligt at tilføje en skefuld malet kaffe.

Stor vandtank

Maskinen er udstyret med en frontbetjent vandtank med en kapacitet på 1,5 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

Udtagelig bryggeenhed

Bryggeenheden kan tages ud ved at åbne servicedøren på siden af maskinen. For at få det bedste kafferesultat, er det er vigtigt at rengøre bryggeeenheden mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så kaffefedt, kaffegrums og lignende skylles væk.

Justerbart kaffeudløb

Kaffeudløbet kan justeres op og ned således den passer til koppen. Maskinens frihøjde er 15,5 cm.

Varmt vand-funktion

Gaggia Cadorna Prestige giver dig muligheden for at tappe varmt vand til eksempelvis te. Dette gøres ved at trykke på den pågældende knap på displayet, hvorefter vandet kommer ud af steameren.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Lungo
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Cortado
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 5
Programmerbare kaffemængder Ja
Maks. Glas- & Kophøjde 15,5 cm
Display type Med knapper
Display TFT
Kværn/ indstillinger Keramisk / 10
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 300g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,5L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 10 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Grå / Sort
Serie Gaggia Cadorna
Strømforbrug (Effekt) 1900 W
Bredde 26 cm
Højde 38 cm
Dybde 44 cm
Vægt 9,6 kg
Gaggia

1 anmeldelser af Gaggia Cadorna Prestige Espressomaskine

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
29/03 2020

Fantastisk kaffemaskine

Virkelig nem at gå til - det bedste ved denne maskine er temperaturen på de forskellige drikke - det er absolut det varmeste kaffe (også mælkedrikkene) jeg nogensinde har fået i en fuldautomatisk kaffemaskine.
Indstil sproget på dansk når du starter maskinen op og så guider den dig resten af vejen, hvor nemt kan det være.
Denne maskine bestemmer ikke din kaffe - dine egne indstillings muligheder på alle drikke er meget store. ps - når du lige ramme den kaffedrik som lige er dig, så gemmer du den bare under dine favoritter