Gaggia Magenta Milk Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

3 799,00 DKK

-3 200,00 DKK 6 999,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 25A-RI8701/01
EAN: 8710103943815

Gaggia Magenta Milk er en fuldautomatisk espressomaskine, der ved blot et tryk på en knap brygger en fantastisk kop kaffe. Du kan vælge mellem hele 9 forskellige kaffe- og mælkedrikke - autentisk italiensk kaffenydelse, når det er bedst!

Maskinen er utroligt let at anvende takket være det nye intuitive og brugervenlige TFT display og med touchknapper på begge sider af displayet, der guider dig igennem ethvert forløb - uanset om du skal brygge kaffe- og mælkedrikke eller rengøre og vedligeholde maskinen. Under displayet finder du fire store touchknapper til hhv. tænd/sluk, hjem, indstillinger samt start/stop - med andre ord, så er alle funktioner hurtige at tilgå.

Ved et tryk på knappen ud for en kaffe- eller mælkedrik, åbner du op for muligheden for at indstille kaffestyrken i fem forskellige trin, temperatur i tre trin, mælkemængde, kaffemængde samt om du ønsker at brygge en eller to kopper. På den måde kan du hurtigt og nemt tilpasse drikken, så du får præcis den kop, du bedst kan lide.

Magenta Milk er desuden udstyret med en espresso-bakke i rustfrit stål, som sikrer den rigtige højde for at få upåklagelig espresso når som helst med et perfekt og ensartet crema-lag og ingen stænk under brygningen. Bakken er indkapslet i drypbakken og kan let trækkes ud med en simpel gestus og placeres i den rigtige højde.

Gaggia Magenta er fremstillet med en keramisk kværn, som sikrer den reneste aroma fra kaffebønnerne og forhindrer overophedning og forbrænding. Den keramiske kværn sikrer en lang levetid og det bedste resultat hver gang. Maskinen har desuden funktionen "Optiaroma", som giver dig mulighed for at justere aromaintensiteten i 5 niveauer og dermed opnå den perfekte kop kaffe. 

Maskinen er udstyret med one-touch mælkesystem for at sikre, at dine mælkedrikke bliver perfekte hver gang. Det innovative "CAPPinCUP" har nu en elegant ekstern karaffel i glas. Mælkebeholderen har nyttige graderingsmærker, så det er endnu nemmere at dosere den rigtige mængde mælk. Desuden er det yderst hygiejnisk og kan opbevares i køleskabet efter brug. Den tåler desuden opvaskemaskine. 

Gaggia Magenta Milk er en elegant sort espressomaskine med vandtank, som betjenes ved at løfte låget øverst på maskinen og en grumsbeholder som betjenes i fronten. Maskinen er perfekt til dig, der ønsker en luksus, brugervenlig og bekvemmelig maskine, der brygger en fremragende kop kaffe.

Forskellen på Gaggia Magenta Milk & Plus

Gaggia Magenta Milk er en fuldautomatisk maskine med et automatisk mælkesystem, hvor Magenta Plus er udstyret med en steamerarm. Ved Milk steamer maskinen mælken for dig til perfektion, ved Plus skal du selv steame mælken. Magenta Milk har desuden 9 drikke, hvor Magenta Plus har 5 drikke. 

Fordele ved Gaggia Magenta Milk

 • Overskuelig betjening via TFT display og touchknapper
 • Ni forskellige kaffe- og mælkedrikke
 • Preinfusion
 • CAPPinCUP - One-touch mælkesystem
 • Udtagelig bryggeenhed
 • Espresso-bakke
 • 15 cm frihøjde

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

    

    

  Preinfusion

  Maskinen er udstyret med Preinfusion, hvilket betyder at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

  Espresso-bakke

  Når du skal brygge espresso, kan du med fordel vælge at trække Espresso-bakken ud og stille kopperne herpå. På den måde kan du få kaffeudløbet endnu tættere på koppen, så du undgår stænk, samt opnår en endnu bedre crema.

  Nyt interface

  Det nye, store TFT farvedisplay og touchknapper gør det langt mere simpelt at overskue indstillingsmuligheder, renseprogrammer osv. På Gaggia Magenta Milk finder du ristretto, espresso, espresso lungo, kaffe, americano, cappuccino, café latte, mælkeskum og varmt vand.

  Keramisk kværn

  Gaggia Magenta er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, der selv sørger for at dosere og male præcis den mængde bønner, der skal bruges til den valgte kaffedrik. Formalingsgraden kan justeres i 5 trin, så du kan tilpasse formalingen til de bønner, du ønsker at bruge. Kværnen må kun justeres, mens den kører.

  Beholder til kaffebønner

  Den indbyggede bønnebeholder har en kapacitet på op til 250g hele bønner og er udstyret med et aromabevarende låg, så bønnerne holder sig friske. Har du brug for at brygge en kop kaffe med eksempelvis koffeinfri kaffe, kan du med fordel anvende formalet kaffe-funktionen, som gør det muligt at tilføje en skefuld malet kaffe.

  Stor vandtank

  Maskinen er udstyret med en frontbetjent vandtank med en kapacitet på 1,8 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

  Udtagelig bryggeenhed

  Bryggeenheden kan tages ud ved at åbne frontpanelet og derefter åbne servicedøren på siden af maskinen. For at få det bedste kafferesultat, er det er vigtigt at rengøre bryggeeenheden mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så kaffefedt, kaffegrums og lignende skylles væk. 

  Justerbart kaffeudløb

  Kaffeudløbet kan justeres op og ned således den passer til koppen. Maskinens frihøjde er 15 cm.

  Varmt vand-funktion

  Gaggia Magenta Milk giver dig muligheden for at tappe varmt vand til eksempelvis te. Dette gøres ved at trykke på den pågældende knap på displayet, hvorefter vandet kommer ud af maskinen.

  MaskinkategoriFuldautomatisk
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeAmericano
  KaffedrikkeRistretto
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  MælkedrikkeCafe au lait / Cafe Latte
  MælkedrikkeCappuccino
  MælkedrikkeMælkeskum
  MælkesystemJa - fuldautomatisk
  MælkebeholderJa
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa
  Maks. Glas- & Kophøjde15 cm
  DisplayTFT Farve
  Kværn/ indstillingerKeramisk / 5
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)280g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1,8L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 15 kopper
  Pumpetryk15
  App-funktionNej
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  Strømforbrug (Effekt)1900 W
  Bredde22,4 cm
  Højde35,7 cm
  Dybde43,5 cm
  Vægt7,7 kg

  Om Gaggia

  Gaggia
  Vis alle produkter fra Gaggia

  0 anmeldelser af Gaggia Magenta Milk Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: