Jura ENA 8 (EC) Full Nordic White Espressomaskine Inkl. Startpakke Billigst på PriceRunner
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Rigtig Kaffe er autoriseret Jura forhandler med uddannet personale og showroom med mulighed for at få demonstreret maskinerne.

Fra

Jura ENA 8 (EC) Full Nordic White Espressomaskine Inkl. Startpakke

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

8.995,00 DKK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Touch Display
 • 15 forskellige kaffespecialiteter med og uden mælk 
 • Jura Professionel Aromakværn, som sikrer ca. 12% mere aroma
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
 • 3D Bryggeteknologi 

Produktbeskrivelse

Jura ENA 8 (EC) Full Nordic White er en enkel, brugervenlig og utroligt elegant fuldautomatisk espressomaskine - nu med et lækkert, intuitivt touch display og helt sort kabinet.

Touch displayet er udstyret med kunstig intelligens (AI), hvor en algoritme konstant overvåger dine foretrukne valg, så startskærmen automatisk viser de 2 eller 4 drikke, du brygger oftest. Symbolerne på drikkene kan tilpasses så de vises med eller uden navn.

Vælg mellem hele 15 forskellige kaffe- og mælkedrikke, herunder de to nye specialiteter: Cortado og Juras svar på americano - Caffé Barista. ENA 8 (EC) er ligeledes blevet opgraderet til at kunne lave dobbelt kopper og har derfor fået dobbelt udløb samt mulighed for dobbelt shot på Cappuccino, Flat White og Latte Macchiato. 

Maskinen er udstyret med den nyeste teknologi, og giver dig rig mulighed for at justere dine kaffedrikke præcis, som du ønsker dem - fx kan du indstille kaffemængder, forholdet mellem mælk og kaffe samt kaffestyrke i 10 forskellige niveauer.

Der er ved denne fuldautomatiske espressomaskine sørget for det hele. Jura ENA 8 (EC) er udstyret med den nye professionelle Aromakværn, der er særdeles støjsvag, og som på samme tid sikrer den absolut bedste aroma i den færdige kop kaffe - ifølge Jura tilbereder maskinen kaffe med op til 12% mere aroma end tidligere.

Jura ENA 8 (EC) er desuden udstyret med 3D bryggeteknologi, hvilket er den ottende generation af Juras bryggeenhed, som kan det. Teknologien fungerer ved, at vandet presses gennem bryggekammeret og gennemstrømmer den malede kaffe med jævn hastighed og på flere niveauer. Dette sikrer en maksimal udnyttelse af aromaen ved maskinens specialiteter.

En anden ting som er specielt ved ENA 8 (EC) Full er en software, som aktiverer en helt ny feature kaldet intelligent forvamning af bryggekammeret. Dette betyder, at bryggekammeret (såfremt den forudsatte temperatur er sat til høj og at der er gået mere end 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen af en espresso, cortado m.m. Dette sikrer en optimal temperatur samt en endnu bedre aroma.

Maskinen er desuden udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process) teknologi, som giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso eller ristretto. Ved P.E.P teknologien pumpes vandet igennem kaffe med små hurtige pulseringer, således vandet og kaffen er i berøring med hinanden i længere tid og dermed skaber mere aroma ud af bønnerne. Denne teknologi bruges dog ikke på de større kaffespecialiteter, da den længere ekstrationstid på disse vil forringe kvaliteten på den enkelte kop, idet man derved trækker bitterhed ud af kaffebønnerne.

En speciel ting for Juras ENA 8 serie er, at serien er udstyret med den 360° runde vandtank. Strukturen på vandtanken kombineret med den cylindriske form er inspireret af elegante krystalkarafler, og du får derfor en vandtank, som glimter på fornemste vis og skaber referencer til diamanter.

Jura ENA 8 (EC) Full Nordic White designet med inspiration fra den nordiske naturs enkelthed på en smuk og klar snevejrsdag. Farven signalerer en verden med renhed, klarhed og enkelhed.

Fås også i: Metropolitan Black.

Jura ENA 8 har i 2019 vundet “Reddot Award” for sit stilrene og enkle design kombineret med suveræn kaffeteknologi.

Læs barista & kaffeekspertens anmeldelse af Jura ENA 8 her.

Juras professionelle Aromakværn

Maskinen er udstyret med Juras professionelle kværn, der er særdeles støjsvag, og som på samme tid sikrer den absolut bedste aroma i den færdige kop kaffe - ifølge Jura tilbereder maskinen kaffe med op til 12% mere aroma end tidligere.

P.E.P funktion

Jura ENA 8 (EC) er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Bluetooth-klar

Ved hjælp af Jura Smart Connect (købes separat), kan du via Bluetooth styre din Jura ENA 8 gennem Juras app J.O.E.® (JURA Operating Experience). Med J.O.E.® kan du nemt og intuitivt via din mobil eller tablet betjene og hermed udnytte alle mulighederne på din maskine - du kan bl.a. redigere og indstille de forskellige drikke, som maskinen kan lave.

Justerbart kaffeudløb

Kaffeudløbet kan justeres til en kophøjde på 5,5 - 13,8 centimeter, så der er rig plads til både de små og store krus.

Variabel kaffestyrker

Jura ENA 8 har 10 kaffestyrker, så du kan vælge, hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 6-10g kaffe, hvilket giver dig mulighed for ret præcist at indstille din styrke.

Indbygget kværn og bønnebeholder

Bønnebeholderen har plads til 125 gram hele bønner. Når Jura ENA 8 skal brygge, kværnes lige præcis den mængde bønner der skal bruges til den enkelte kop.

Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura ENA 8 er udstyret med Claris Smart filtersystem. Filteret er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

 • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
 • Maskinen kan aflæse, når et filter er opbrugt
 • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
 • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
 • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter

Automatisk skylning af mælkesystem

Som noget nyt har Jura introduceret en automatisk skylning af mælkesystemet, som starter 15 minutter efter, der sidst er brygget noget med mælk. Du undgår dermed at mælkerester sætter sig fast i systemet, og sikrer at maskinen altid er klar til at brygge.

Afkalkning af maskinen

Vi anbefaler at bruge et kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Lungo
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cortado
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 10
Programmerbare kaffemængder Ja (15 - 240 ml)
Programmerbare temperaturer 3
Maks. Glas- & Kophøjde 13,8 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display type Touchskærm
Display Touchskærm
Kværn/ indstillinger Professional Aroma Grinder
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 125g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,1L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 10 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Købes som tilbehør
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Nordic White
Serie Jura Ena 8
Strømforbrug (Effekt) 1450 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 27,1 cm
Højde 32,3 cm
Dybde 44,5 cm
Vægt 9,4 kg
Jura
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

0 anmeldelser af Jura ENA 8 (EC) Full Nordic White Espressomaskine Inkl. Startpakke

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse