
Le Piantagioni 100 består af 5 fantastiske Arabica bønner fra fem forskellige plantager.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row gap="0" columns_placement="middle" equal_height="yes"][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Lagoa do Morro
Lagoa do Morro plantagen er en brasiliansk plantage beliggende i Brejões regionen. Plantagen producerer en speciel "Fully Washed" brasiliansk kaffe - efter vores mening, den bedste af slagsen!
Bjergene ved plantagen er indhyllet i tåge indtil solen begynder at oplyse dem. Dette betyder, at plantagens produktion skal vaskes og derefter tørres i ovnen. Vaskeprocessen og den specielle udvælgelse gør denne kaffe yderst harmonisk og velbalanceret.
Fazenda Samambai
I området Campos dos Vertentes, Brasilien ligger Samambai plantagen, som ejes af Henrique Cambraia. Her dyrkes en af de bedste, traditionelle, uvaskede brasilianske kaffer, som er kontrolleret af BSCA (Brazilian Specialty Coffees Association).
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row gap="0" columns_placement="middle" equal_height="yes"][vc_column width="1/2"][vc_column_text]
Bønne
|
Lagoa do Morro |
---|---|
Producent
|
Fazenda Lagoa do Morro |
Land
|
Brasilien |
Område
|
Brejões, Bahia state |
Art
|
Arabica |
Variation
|
Catuaì (60%), Mundo Novo (33%), several (7%) |
Højde
|
800 - 920 m. |
Behandling
|
Vasket
|
Tørring
|
Ovntørret |
Høst
|
Juni til september |
Bønne
|
Samambai |
---|---|
Producent
|
Fazenda Samambaia |
Land
|
Brasilien |
Område
|
“Campos dos Vertentes”, Minas Gerais state, Sul de Minas regionen |
Art
|
Arabica |
Variation
|
Mundo Novo, Acaià, Catucaì, Bourbon |
Højde
|
1.000 - 1.100 m. |
Behandling
|
Uvasket
|
Tørring
|
Soltørret |
Høst
|
Maj til juli |
Finca San Luis
I bydelen La Libertad, er de vulkanske bjerge opkaldt Balsam Cordillera. Deres navn kommer fra de mange, indtil for få år siden, dyrebare Balsam træer, der i dag næsten har mistet deres kommercielle værdi. I dag er disse stejle og skrånende bjerge hovedsageligt benyttet af kaffedyrkere, hvis kaffekvalitet er meget fint.
I Finca San Luis produceres en af de bedste salvadoranske kaffe der findes, som følge af de nuværende ejeres (Angelucci familien) passion for kaffedyrkning. Familien har de sidste 10 år løbende forbedret deres høje kvalitetsniveau, i henhold til de forslag/eksperimenter som CSC er kommet med. Ejeren, Pino Angelucci besøger jævnligt plantagen, hvor mere end 75% af kaffetræerne, hører til den gamle, men meget delikate Bourbon sort. Den lokale Paca-sort dyrkes kun i de områder, der rammes af den kolde Pacific vind.
Finca El Hato Blue
På vejen mellem Guatemala City og Salvador kan man beundre vulkanerne, der ligger i de centrale Cordillera bjerge. Her ligger Pacaya vulkanen, som skiller sig ud fra de andre pga. dens størrelse og den vedvarende røg, der rejser sig fra vulkanen. Umiddelbart efter dette ligger den harmoniske Santa Rosa region med smukke, skovklædte bakker.
El Hato bønnen produceres i dette område i El Hato Blue plantagen, der er placeret midt i et enormt Orkide gartneri. Produktionen foregår i 1.200 - 1.450 meters højde. Efter høstning vaskes kaffen - dette er en proces, der ved hjælp af friktion, fermentering og vand fjerner kaffefrugten mm, så kun bønnen er tilbage. Efter vaskningen soltørres bønnerne.
Bønne
|
San Luis |
---|---|
Producent
|
Quorum S. A. de C. V. |
Land
|
El Salvador |
Område
|
Cordillera del Balsamo, La Libertad |
Art
|
Arabica |
Variation
|
Bourbon (75%), Paca (20%), Typica (5%) |
Højde
|
1.250 - 1.450 m. |
Behandling
|
Vasket
|
Tørring
|
Ovntørret, derefter soltørret |
Høst
|
December til februar |
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]
Bønne
|
El Hato |
---|---|
Producent
|
Empresa Agricola El Hato SA |
Land
|
Guatemala |
Område
|
Santa Rosa region |
Art
|
Arabica |
Variation
|
Caturra (60%), Bourbon (30%), Red Catuaì (10%) |
Højde
|
1.200 - 1.450 m. |
Behandling
|
Vasket
|
Tørring
|
Soltørret |
Høst
|
December til februar |
Yrgalem
Yrgalem bønnen stammer fra Etiopien, og kaldes en "have kaffe", fordi alle producenterne er meget små og deres produktioner er begrænsede til, hvad man kan dyrke i en almindelig have. Producenterne leverer hele deres produktion til "vaske stationer", hvor kaffen efterfølgende forarbejdes og sælges til eksportørerne. Le Piantagionis kaffe forarbejdes på en vaske station ejet af Abdullah Bagersh, som er en dygtig kaffe tester og 3. generation af familien, der alle har været en del af kaffeindustrien.
[/vc_column_text][vc_column_text]
Bønne
|
Yrgalem |
---|---|
Producent
|
S.A. Bagersh Plc. |
Land
|
Etiopien |
Område
|
Sidamo |
Art
|
Arabica |
Variation
|
Typica Arabica |
Højde
|
1.600 - 2.000 m. |
Behandling
|
Vasket
|
Tørring
|
Soltørring i bakker |
Høst
|
November til december |
1 x Le Piantagioni 100 Formalet kaffe
Ref: 25B-CG2001
Le Piantagioni 100 er en elegant og harmonisk sammensætning med en en kompleks aroma og smag....