• Rigtig Kaffe
Jura Giga X8c (EB) Alu Black Espressomaskine Inkl. Startpakke Billigst på PriceRunner
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Rigtig Kaffe er autoriseret Jura forhandler med uddannet personale og showroom med mulighed for at få demonstreret maskinerne.

Fra

Jura Giga X8c (EB) Alu Black Espressomaskine Inkl. Startpakke

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

58.749,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
1.487 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 58.749 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.487 kr. Samlede kreditomk. 12.597 kr. Samlet tilbagebetaling 71.346 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,33%. Der er fortrydelsesret.

 • Kompatibel med Pocket Pilot 2.0
 • Daglig bryggekapacitet på 200 kopper
 • Velegnet til kontorer på ca. 40-65 medarbejdere
 • 4,3” touch display, der gør betjeningen endnu lettere
 • Nyt avanceret mælkesystem
 • Ny bryggeenhed, der gør pre-infusion endnu bedre
 • Direkte vandtilslutning
Delbetaling
1.487 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 58.749 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.487 kr. Samlede kreditomk. 12.597 kr. Samlet tilbagebetaling 71.346 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,33%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Jura Giga X8c (EB) Alu Black er en fuldautomatisk espressomaskine til erhvervsbrug - en brugervenlig og utroligt lækker maskine med 4,3” touchdisplay og styring via Bluetooth.

Denne model har direkte vandtilslutning, som betyder, at man ikke skal fylde vand på i løbet af dagen. Den direkte vandtilslutning kræver, at der er installeret et blødgøringsanlæg, eller at der tilkøbes et Jura XL Prof. filter og kit.

Maskinen har en daglig bryggekapacitet på 200 kopper, hvilket gør den egnet til kontorer på ca. 40-65 medarbejdere.

Takket være det intuitive og store touch display, er det utroligt let at betjene Jura Giga X8c (EB). Alle drikke ligger fremme på displayets to sider, hvorefter man blot trykker let på skærmen, for at bladre mellem siderne, eller for at starte brygningen. Alle drikke kan flyttes rundt efter behov, samt kopieres i tilfælde af, at man ønsker flere varianter af samme drik. Som noget helt særligt har maskinen to individuelle varmelegemer, hvilket betyder, at Jura Giga X8c kan lave en ægte americano (kaldet Barista Lungo).

Ved hjælp af den medfølgende Jura Smart Connect, har maskinen bluetooth funktion, som gør det muligt at styre maskinen via iPad eller tablet.

Jura Giga X8c (EB) Alu Black er udstyret med Juras absolut mest avancerede mælkesystem, som blev introduceret i Jura X8c. Her kombineres de bedste funktioner fra deres øvrige produktsortiment, så du bl.a. får et mælkesystem, der selv skelner mellem mælk og mælkeskum under brygningen, og som ved et tryk på en knap brygger 1-2 kopper - også med mælk.

Maskinen er udstyret med to individuelle varmelegemer, hvoraf det ene er dedikeret til mælk. Dette betyder, at du kan justere temperaturen på mælk og mælkeskum i 10 niveauer, så du får præcis den kop kaffe, du bedst kan lide.

De to bønnebeholdere og keramiske kværne gør det muligt at anvende flere typer bønner på maskinen, og det er ganske let at vælge mellem de to typer - eller brygge kaffe med et mix af de to bønner.

Jura kaffemaskiner er nogle af de mest energivenlige løsninger, som findes på markedet indenfor erhvervsmaskiner. Jura anvender energibesparende termoblokke i alle deres maskiner. Med denne teknologi opnås den nødvendige vand- og damptemperatur effektivt på kort tid og samtidigt minimeres energitabet, når maskinen ikke er i brug.

Jura Payment Connect - Pocket Pilot 2.0 - Nem og fleksibel betalingsløsning

Det er nu muligt sammen med Jura Payment Connect (tilkøb) og Jura Pocket Pilot 2.0 at tilkoble en nem og fleksibel betalingsløsning uden brug af ekstra enheder eller f.eks. downloads af apps. Samtidig giver Pocket Pilot 2.0 mulighed for central overvågning og styring af alle forbundne kaffemaskiner, tilpasset efter den enkelte virksomheds behov.

Er din kaffemaskine sat op til brugerbetaling, betales der trådløst via en smartphone. Efter scanning af QR-koden på kaffemaskinen åbner Pocket Pilot 2.0 og tilsluttes enheden. Nu kan den ønskede kaffespecialitet vælges og beløbet betales via betalingsvinduet med den foretrukne betalingsmetode, f.eks. Apple Pay. Efter succesfuld transaktion vil den ønskede kaffedrik (selvfølgelig brygget på friskkværnede, friske og aromatiske bønner) tilberedes.

Så nemt er det: Scan, betal og velbekomme!

Lynhurtig brygning

 • 2 ristretto: 35 sekunder
 • 2 espresso: 53 sekunder
 • 2 kaffe: 58 sekunder
 • 2 latte macchiato: 1 min. 26 sekunder
 • 2 flat white: 1 min. 26 sekunder
 • 2 cappuccino: 1 min. 15 sekunder
 • 2 cafe au lait: 1 min. 7 sekunder
 • Kande (360 ml): 1 min. 54 sekunder
 • 200ml varm vand: 27 sekunder

Jura Payment Connect - Pocket Pilot 2.0

Payment Connect muliggør forbindelse mellem den fuldautomatiske kaffemaskine og en mobil enhed. Systemet anvendes sammen med Jura Pocket Pilot 2.0, som er gratis, webbaseret og ikke kræver nogen softwareinstallation. 

Er din kaffemaskine sat op til brugerbetaling, betales der trådløst via en smartphone. Efter scanning af QR-koden på kaffemaskinen åbner Pocket Pilot 2.0 og tilsluttes enheden. Nu kan den ønskede kaffespecialitet vælges og beløbet betales via betalingsvinduet med den foretrukne betalingsmetode, f.eks. Apple Pay. Efter succesfuld transaktion vil den ønskede kaffedrik (selvfølgelig brygget på friskkværnede, friske og aromatiske bønner) tilberedes.

Central overvågning og administration er en væsentlig feature og af afgørende betydning for Pocket Pilot 2.0, der altid giver brugeren et overskueligt overblik over alle tilsluttede Jura kaffemaskiner. Dashboardet kan tilpasses efter individuelle behov og tilbyder fem forskellige indstillinger, afhængig af valgt forretningsmodel: F.eks. Prepaid Mode, Open Mode, Payment mode osv.

Pocket Pilot 2.0 leverer også forskellige, relevante statistikker, overvågning af omsætning og brugeradministration. Det er også muligt at justere priser, tilgængelige kaffedrikke, muligheden for individuel tilpasning m.v. – alt sammen fra centralt hold.

Speed-funktion

Jura Giga X8c har 2 varmelegemer og 2 pumper hvilket gør det muligt at lave "bypass" og dermed forkorte bryggetiden af eksempelvis kaffe eller espresso. Ved hjælp af "Speed-funktionen" kører maskinen vand udenom bryggeenheden, samtidigt med at der brygges kaffe eller espresso (derved opnås højere hastighed, samtidigt med at ikke al vand kommer i berøring med kaffen, hvilket giver en bedre smag).

Denne funktion er variabel, hvilket betyder, at man kan vælge, hvor meget vand der skal gå gennem bryggeenheden og hvor meget der skal gå udenom (bypass)

Juras mest avancerede mælkesystem

Jura Giga X8c (EB) Alu Black er udstyret med det absolut mest avancerede mælkesystem, som Jura nogensinde har produceret. Alle de bedste funktioner fra bl.a. Giga og Z-serien er anvendt, og til sammen giver det en imponerende maskine.

 • Skifter selv mellem mælk og mælkeskum
 • Temperatur på mælk og mælkeskum kan justeres i 10 niveauer
 • 1-2 kopper ad gangen
 • Centreret kaffe- og mælkeudløb
 • 1 varmelegeme dedikeret til mælk
 • Fuldautomatisk mælkerengøringsfunktion

Selvjusterende keramisk kværn

Jura Giga X8c er udstyret med to højtydende keramiske kværne, som maler kaffen utroligt præcist og ensartet. Kværnen er udstyret med det innovative A.G.A-system (Automatic Grinder Adjustment), hvilket betyder, at formalingsgraden styres elektronisk.

Claris Pro Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura Giga X8c har fået et nyt Claris Pro Smart filtersystem. Det nye filter er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

 • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
 • Jura Giga X8 kan aflæse, når et filter er opbrugt
 • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
 • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
 • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 80-300 liter

Variabel kaffestyrker

Jura Giga X8c (EB) Alu Black har 10 kaffestyrker, så du kan vælge, hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 5-16g kaffe, hvilket giver dig mulighed for ret præcist at indstille din styrke.

Pulse Extraction Process

Maskinen er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid. Dette betyder, at kaffen og vandet er i berøring i længere tid, så der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

TÜV-certificeret hygiejne

Jura Giga X8c er TÜV-certificeret, hvilket garanterer en høj hygiejne takket være de indbyggede rengøringsprogrammer, der let sættes i gang via det brugervenlige display. Bruger du Juras originale plejeprodukter er du sikret den bedste og mest hygiejniske rengøring.

Automatiske rengøringsprogrammer

Det er nemt og bekvemt at passe godt på Juras espressomaskiner takket være de indbyggede automatiserede rengørings og afkalkningsprogrammer. Fælles for alle programmer er, at du blot skal tilføje det rette rengøringsprodukt og trykke start. Herefter sørger maskinen for resten - nemt og bekvemt!

Direkte vandtilslutning

Jura Giga X8c (EB) kører med direkte vandtilslutning, så du/i undgår at fylde vandtanken i løbet af dagen.

Varmt vand til te

Jura Giga X8c (EB) Alu Black kan naturligvis lave varmt vand, som bl.a. kan anvendes til tebrygning. Vandet kan justeres i hele tre forskellige temperaturer.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Serie Jura Giga X8c
Antal personer 40-65 personer
Daglig bryggekapacitet Maks 200 kopper
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 10
Programmerbare kaffemængder Ja (25 - 290 ml)
Programmerbare temperaturer 3
Maks. Glas- & Kophøjde 15,9 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display type Touchskærm
Display Touchskærm
Kværn/ indstillinger Keramisk fladsten / elektrisk selvjustering
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 2 x 650g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Grumsbeholder kapacitet ca. 40 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Aluminium Black
Vandtilslutning Ja
Strømforbrug (Effekt) 2700 W
Strømforbrug i standby 0,5 W
Bredde 32 cm
Højde 56,5 cm
Dybde 49,7 cm
Vægt 19 kg
Jura
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde