• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Siemens TI9553X1RW EQ9 Plus Connect s500

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

11 995,00 DKK

-10 004,00 DKK 21 999,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
1240 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 11995 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 12394 DKK.
- Læs mere
Sparxpres


Ref: 35-TI9553X1RW
EAN: 4242003832646

Siemens TI9553X1RW EQ9 Plus Connect s500 er en smuk og elegant fuldautomatisk espressomaskine med Home Connect. En super fed espressomaskine med mange indstillingsmuligheder og et stort udvalg af kaffe- og mælkedrikke.

Med Siemens Home Connect kan du tilslutte og styre espressomaskinen via WIFI med en app på din smartphone og tablet. App’en giver dig yderligere 15 forskellige internationale kaffespecialiteter at vælge i mellem via funktionen Coffee World. 

Takket være coffeePlaylist funktionen, kan du og dine gæster lave en playliste med hver sine ønsker, som maskinen efterfølgende brygger en for en. Home Connect har desuden en masse spændende kaffeinformation om ristninger, bønnesorter, formaling osv. samt en række opskrifter, hvor kaffe indgår som ingrediens.

Denne model er 2. generation af EQ9, og dermed en ny og forbedret version i forhold til tidligere udgaver. Her er naturligvis samme brugervenlighed og komfort, samt større bønnebeholder og grumsbeholder samt ny udformning af kaffe/mælkeudløbet.

Siemens TI9553X1RW EQ9 Plus Connect er udstyret med Barista Mode, som giver dig endnu flere muligheder for at tilpasse din kaffe- eller mælkedrik, så den bliver præcis, som du ønsker. Barista Mode åbner bl.a. op for endnu flere kaffestyrker og muligheden for at indstille intensiteten på kaffen, dvs om du ønsker at forlænge ekstraktionstiden, så der kommer mere smag og kraft med ud af bønnerne. 

Med den praktiske aftagelige mælkebeholder, kan du hurtigt og let brygge lækre, cremede mælkedrikke som fx cappuccino og latte efter dine egne præferencer. Du kan vælge kaffestyrke, forholdet mellem mælk og kaffe samt den totale mængde. Derudover har maskinen også 10 personlige profiler, som gør det muligt for dig at lave og gemme dine egne personlige indstillinger på alle drikke, samt på varmt mælk, mælkeskum og varmt vand. Takket være OneTouch DoubleCup funktionen kan der brygges to kopper af alle typer kaffe- og mælkedrikke ad gangen.

I forhold til EQ9 s300 er denne models front udført i rustfri stål og derudover har den følgende funktioner:

 • Større skærm
 • 10 brugerprofiler
 • Ekstra drikke (cortado, flat white, americano, XL Coffee)
 • Barista Mode
 • Kaffekande-funktion (2, 3 eller 6 kopper)
 • Kopvarmer
 • Home Connect

XL Coffee gør det muligt at brygge en stor kop kaffe med den helt nye Triple Shot-styrke, dvs her maler og brygger maskinen kaffen over tre omgange, så der ekstraheres mest muligt smag og aroma uden bitterstoffer.

Maskinen er brugervenlig og utroligt let at betjene uanset om du skal brygge kaffe eller vedligeholde maskinen med de indbyggede rengøringsprogrammer. 

 

Pas godt på din Siemens espressomaskine. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

Ristretto
Espresso
Doppio
Cortado
Espresso Macchiato
Americano
Cafe Creme
Flat White
Cappuccino
Cafe au lait
Latte Macchiato
Kande

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand

3483_Siemens_espresso_cashback_1140x371_

 

Siemens Cashback kampagne

3483_Siemens_cashback_200x200px_EQ300_35Siemens kører i øjeblikket en cashback kampagne, hvor du kan få op til 1000 kr. tilbage, når du køber en espressomaskine. Der er forskelligt cashback beløb alt efter, hvilken espressomaskine du køber. 

For at deltage i kampagnen og få 100 dages tilfredshedsgaranti, skal du købe din espressomaskine mellem den 17. august og den 31. oktober og registrere dit produkt på My Siemens senest den 30. november 2020. 

Siemens 100 dages tilfredshedstilbud

siemens-tilfredshed.jpgSiemens tilbyder dig et 100 dages tilfredshedstilbud, der giver dig mulighed for at prøve espressomaskinen i op 100 dage efter leveringsdatoen. Dette træder i kraft, hvis du registrerer dig og din Siemens espressomaskine på “My Siemens” senest to uger efter købet.

Fordelsprogrammet giver dig som kunde mere service, mere inspiration og mere tryghed - lever produktet ikke op til dine forventninger, får du pengene retur fra Siemens.

Du skal sørge for at gemme din kvittering og emballage, og ønsker du at returnere produktet sker dette også via My Siemens (Gælder kun for privatpersoner. Tilbehør og pleje refunderes ikke). Der fratrækkes 100kr ved returnering. Læs mere her.

Gratis Siemens Premium Care

Registrer din Siemens EQ9 via My Siemens indenfor to uger efter købs- eller leveringsdatoen og få en gratis Premium Care voucher. Premium Care er et serviceeftersyn til en værdi af 1500kr, som omfatter en komplet rengøring, service af bryggeenhed, afkalkning, softwareopdatering mm. Læs mere her.

Drikke

 • Ristretto
 • Espresso
 • Espresso Doppio (Dobbelt espresso)
 • Espresso Macchiato
 • XL Coffee
 • Cafe Creme (alm. kaffe)
 • Americano
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Cafe au Lait (kaffe m. mælk)
 • Cortado
 • Flat White
 • Mælk
 • Mælkeskum
 • Varmt vand
 • Kaffekande (2, 4 eller 6 kopper)

 

Siemens Home Connect

 • Tilslut din fuldautomatiske espressomaskine til WIFI og styr via app
 • Du får 15 ekstra kaffespecialiteter at vælge mellem
 • coffeePlaylist: lav en liste med din og gæsternes ønskekaffe, som maskinen brygger en efter en
 • Kaffeviden: information om bønnesorter, formaling, ristning mm.
 • Digital brugsanvisning altid tilgængelig i app’en
 • Kundeservice via fjernstyring - lad Siemens kundeservice få fjernadgang til din maskine
 • Al data er krypteret ved en sikker forbindelse

Skjult vandtank

Vandtanken er blevet en integreret del af maskinen i EQ9-serien. Den har fået et rustfrit stål ydre og vippes let af på højre side af maskinen. Vandtanken har en kapacitet på 2,3 liter - maskinen fortæller dig, når det er tid til at fylde vandtanken, så der altid er nok vand til din foretrukne kaffe!

AromaDouble Shot & Triple Shot

Foretrækker du en ekstra stærk kaffe? Takket være aromaDouble Shot-funktionen kan du brygge din foretrukne kaffe- eller mælkedrik med dobbeltshot, dvs maskinen maler en portion bønner og brygger to espressoer ad to omgange, for at få mest mulig power og på samme tid undgå at trække bitterstofferne med ud af bønnerne (Kan ikke vælges ved ristretto).

Triple Shot er præcis samme princip, her males og brygges der i stedet over tre omgange - denne funktion kan kun vælges ved kaffedrikken XL Coffee.

 

Integreret mælkebeholder

På maskinens venstre side sidder en integreret mælkebeholder, som let kan tages ud og fyldes med mælk. Beholderen passer i køleskabsdøren og tåler desuden vask i opvaskemaskinen.

 

AutoMilk Clean - automatisk rensning

En god hygiejne er vigtig, når der anvendes frisk mælk til dine foretrukne mælkedrikke, og derfor har Siemens udviklet deres autoMilk Clean-system - et fuldautomatisk damprengøringssystem, der damper systemet efter hver brygning.

 

SensoFlow System

SensoFlow systemet sikrer en konstant bryggetemperatur og dermed garanterer dig maksimal espresso nydelse hver gang.

 

CeramDrive - keramisk kaffekværn    

Siemens EQ9 har indbygget superSilent keramisk kværn, med et utroligt lavt lydniveau. Sensor systemet i kværnen, gør at kværnen automatisk tilpasser kværningstiden efter den kaffeblanding der er i. 

 

OneTouch DoubleCup

De innovative maskiner fra EQ9-serien er udstyret med OneTouch DoubleCup, som giver dig mulighed for at tilberede to kopper på samme tid - med eller uden mælk.

 

Stor bønnebeholder

Over kværnen sidder en stor bønnebeholder til hele bønner, og espressomaskinen kværner kun den mængde der skal bruges til hver enkel kop. Bønnebeholderen kan rumme 290g hele bønner, som er beskyttet af et aromabevarende låg. Maskinen fortæller dig, når der ikke er nok bønner i beholderen.

 

Taler dansk

Siemens EQ9 espressomaskinen har stort grafisk display, med interaktiv menu. Espressomaskinen kan skrive mange sprog, blandt andet dansk.

 

SinglePortion Cleaning - automatisk rengøring

Siemens EQ9 har automatisk rengøring, hvor maskinen gennemskyller når du tænder og slukker maskinen. Ligeledes sørger maskinen for at skylle systemet igennem efter hver brygning, så der altid brygges med frisk vand - dette kaldes singlePortion Cleaning og er perfektion ned til mindste detalje!

15.000 kopper garanti

Siemens yder en garanti på ensartet smagsresultat for op til 15.000 kopper indenfor de første to år (Gælder for maskiner, der anvendes til privat brug).

 

Pas godt på din EQ9

Hos Rigtig Kaffe er vi autoriseret Siemens forhandler, hvilket betyder at espressomaskinen bliver hentet hos dig, hvis der opstår problemer.

 

Husk altid at passe godt på din espressomaskine, brug kalkfilter, rengørinspiller og så skal du afkalke din espressomaskine når den beder om det.

 

Siemens EQ9 espressomaskinen er nem at vedligeholde, og den giver selv besked når den skal renses, afkalkes eller have skiftet filter.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke XL Coffee
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Kande
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cortado
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja
Dobbelt shot-funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 15
Programmerbare kaffemængder Ja
Programmerbare temperaturer 6
Maks. Glas- & Kophøjde 15 cm
Display TFT Farve
Kværn/ indstillinger superSilent ceramDrive / 6
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 290g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Aktiv
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,3 L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 15 kopper
Pumpetryk 19
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Rustfri Stål / Rustfri Stål
Serie EQ9
Strømforbrug (Effekt) 1500 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 31,6 cm
Højde 39,2 cm
Dybde 47 cm
Vægt 11,5 kg
Kan ses i Skanderborg Ja

Om Siemens

Siemens
Vis alle produkter fra Siemens

Filer

Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

0 anmeldelser af Siemens TI9553X1RW EQ9 Plus Connect s500

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: