Spar 6%
 • Rigtig Kaffe
Jura Giga X3 (EB) Alu Espressomaskine Inkl. Startpakke Billigst på PriceRunner
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Rigtig Kaffe er autoriseret Jura forhandler med uddannet personale og showroom med mulighed for at få demonstreret maskinerne.

Fra

Jura Giga X3 (EB) Alu Espressomaskine Inkl. Startpakke

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

41.214,00 DKK

43.750,00 DKK

Spar 2.536,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
1.100 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 41.214 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.100 kr. Samlede kreditomk. 11.545 kr. Samlet tilbagebetaling 52.759 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,44%. Der er fortrydelsesret.

 • Kompatibel med Pocket Pilot 2.0
 • Professionel, kraftfuld og imponerende fuldautomatisk espressomaskine
 • Daglig bryggekapacitet på 150 kopper
 • Velegnet til virksomheder med ca. 40-50 medarbejdere
 • 4,3” touchskærm
 • 5 liter stor vandtank - eller direkte vandtilslutning
 • Smart Connect inkluderet
Delbetaling
1.100 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 41.214 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.100 kr. Samlede kreditomk. 11.545 kr. Samlet tilbagebetaling 52.759 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,44%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Jura Giga X3 (EB) er en professionel, kraftfuld og imponerende fuldautomatisk espressomaskine til virksomheder - en utrolig smuk maskine og et teknologisk vidunder, der gør kaffebrygningen let som en leg.

Giga X3 (EB) er en populær klassiker, som først og fremmest har fået et facelift bl.a. i form af nyt touchdisplay, opdateret kaffeudløb mm. Derudover har maskinen fået både americano og doppio på programmet samt varmt vandsfunktion til sort og grønt te.

Maskinen har en daglig bryggekapacitet på 150 kopper, hvilket gør den egnet til virksomheder med ca. 40-50 medarbejdere.

Jura Giga X3 er udstyret med en brugervenlig 4,3” touchskærm, som gør det utroligt let at betjene maskinen og vælge den kaffedrik, man ønsker at brygge. Et stort udvalg af maskinens drikke findes på displayets to sider, mens de resterende tilgås ved at anvende drejeknappen på toppen af maskinen.

Alle drikke kan flyttes rundt efter behov, samt kopieres og omdøbes i tilfælde af, at man ønsker flere varianter af samme drik. Du kan programmere hver enkelt drik, så kaffestyrke, mængder og forholdet mellem mælk og kaffe bliver præcist, som du foretrækker det.

Denne model er udstyret med en 5 liter stor vandtank, som let kan tages af og fyldes efter behov. Fås også med direkte vandtilslutning.

Juras Smart Connect er inkluderet og installeret i maskinen, så den er klar til at blive koblet op til tablets eller smartphones via Juras egne apps. Dette giver dig mulighed for at styre maskinen via app’en, samt redigere indstillingerne på de forskellige drikke.

Med en Giga X3 får du en espressomaskine, der leverer en helt fantastisk kop kaffe, og som er utroligt let at betjene - uanset om du skal brygge kaffe, programmere drikkene eller vedligeholde maskinen med de indbyggede programmer. Her er du sikret topkvalitet samt schweizisk innovation og professionalisme helt ned til de mindste detaljer!

Maskinen er designet til store kontorer, konferencelokaler og lignende selvbetjeningsområder.

Jura kaffemaskiner er nogle af de mest energivenlige løsninger, som findes på markedet indenfor erhvervsmaskiner. Jura anvender energibesparende termoblokke i alle deres maskiner. Med denne teknologi opnås den nødvendige vand- og damptemperatur effektivt på kort tid og samtidigt minimeres energitabet, når maskinen ikke er i brug.

Jura Payment Connect - Pocket Pilot 2.0 - Nem og fleksibel betalingsløsning

Det er nu muligt sammen med Jura Payment Connect (tilkøb) og Jura Pocket Pilot 2.0 at tilkoble en nem og fleksibel betalingsløsning uden brug af ekstra enheder eller f.eks. downloads af apps. Samtidig giver Pocket Pilot 2.0 mulighed for central overvågning og styring af alle forbundne kaffemaskiner, tilpasset efter den enkelte virksomheds behov.

Er din kaffemaskine sat op til brugerbetaling, betales der trådløst via en smartphone. Efter scanning af QR-koden på kaffemaskinen åbner Pocket Pilot 2.0 og tilsluttes enheden. Nu kan den ønskede kaffespecialitet vælges og beløbet betales via betalingsvinduet med den foretrukne betalingsmetode, f.eks. Apple Pay. Efter succesfuld transaktion vil den ønskede kaffedrik (selvfølgelig brygget på friskkværnede, friske og aromatiske bønner) tilberedes.

Så nemt er det: Scan, betal og velbekomme!

Mange forskellige kaffespecialiteter - lynhurtig brygning

Jura Giga X3 (EB) kan brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen - med og uden mælk, og herunder ses en opgørelse over, hvor lang tid, det tager maskinen at brygge et udvalg af drikkene samt en kande kaffe og varmt vand.

 • 2 ristretto: 38 sekunder
 • 2 espresso: 56 sekunder
 • 2 kaffe: 1 min. 1 sekunder
 • 2 latte macchiato: 1 min. 29 sekunder
 • 2 cappuccino: 1 min. 18 sekunder
 • 2 cafe au lait: 1 min. 10 sekunder
 • 2 flat white: 1 min. 29 sekunder
 • Kande (360 ml): 1 min. 57 sekunder
 • 200ml varm vand: 27 sekunder

Jura Payment Connect - Pocket Pilot 2.0

Payment Connect muliggør forbindelse mellem den fuldautomatiske kaffemaskine og en mobil enhed. Systemet anvendes sammen med Jura Pocket Pilot 2.0, som er gratis, webbaseret og ikke kræver nogen softwareinstallation. 

Er din kaffemaskine sat op til brugerbetaling, betales der trådløst via en smartphone. Efter scanning af QR-koden på kaffemaskinen åbner Pocket Pilot 2.0 og tilsluttes enheden. Nu kan den ønskede kaffespecialitet vælges og beløbet betales via betalingsvinduet med den foretrukne betalingsmetode, f.eks. Apple Pay. Efter succesfuld transaktion vil den ønskede kaffedrik (selvfølgelig brygget på friskkværnede, friske og aromatiske bønner) tilberedes.

Central overvågning og administration er en væsentlig feature og af afgørende betydning for Pocket Pilot 2.0, der altid giver brugeren et overskueligt overblik over alle tilsluttede Jura kaffemaskiner. Dashboardet kan tilpasses efter individuelle behov og tilbyder fem forskellige indstillinger, afhængig af valgt forretningsmodel: F.eks. Prepaid Mode, Open Mode, Payment mode osv.

Pocket Pilot 2.0 leverer også forskellige, relevante statistikker, overvågning af omsætning og brugeradministration. Det er også muligt at justere priser, tilgængelige kaffedrikke, muligheden for individuel tilpasning m.v. – alt sammen fra centralt hold.

Speed-funktion

Jura Giga X3 (EB) har 2 varmelegemer og 2 pumper hvilket gør det muligt at lave "bypass" og dermed forkorte bryggetiden af eksempelvis kaffe eller espresso. Ved hjælp af "Speed-funktionen" kører maskinen vand udenom bryggeenheden, samtidigt med at der brygges kaffe eller espresso (derved opnås højere hastighed, samtidigt med at ikke al vand kommer i berøring med kaffen, hvilket giver en bedre smag).

Denne funktion er variabel, hvilket betyder, at man kan vælge, hvor meget vand der skal gå gennem bryggeenheden og hvor meget der skal gå udenom (bypass).

Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S)

I.P.B.A.S er en form for preinfusion, dvs en forbrygningsproces, som sikrer, at der trækkes den fulde aroma ud af kaffebønnerne. Forbrygning betyder, at der sendes en smule opvarmet vand ind i bryggeenheden, som fugter og får den malede kaffe til at svulme op, hvorefter aromaerne kan begynde at udvikle sig.

Pulse Extraction Process

Maskinen er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid. Dette betyder, at kaffen og vandet er i berøring i længere tid, så der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Selvjusterende keramisk kværn

Giga X3 er udstyret med en højtydende keramisk kværn, som maler kaffen utroligt præcist og ensartet. Kværnen er udstyret med det innovative A.G.A-system (Automatic Grinder Adjustment), hvilket betyder, at formalingsgraden styres elektronisk.

Claris Pro Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura Giga X3 anvender Claris Pro Smart filtersystem. Dette filter er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

 • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
 • Jura Giga X3 kan aflæse, når et filter er opbrugt
 • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
 • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
 • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 80-300 liter

TÜV-certificeret hygiejne

Jura Giga X3 er TÜV-certificeret, hvilket garanterer en høj hygiejne takket være de indbyggede rengøringsprogrammer, der let sættes i gang via det brugervenlige display. Bruger du Juras originale plejeprodukter er du sikret den bedste og mest hygiejniske rengøring.

Automatiske rengøringsprogrammer

Det er nemt og bekvemt at passe godt på Juras espressomaskiner takket være de indbyggede automatiserede rengørings og afkalkningsprogrammer. Fælles for alle programmer er, at du blot skal tilføje det rette rengøringsprodukt og trykke start. Herefter sørger maskinen for resten - nemt og bekvemt!

Hele bønner og formalet kaffe

Maskinen er udstyret med en stor bønnebeholder med en kapacitet på op til 1000g hele bønner. Har du brug for at brygge en enkel kop kaffe med formalet kaffe (eksempelvis koffeinfri kaffe), kan maskinen også dette - du skal blot tilføje en skefuld formalet kaffe.

Højdejusterbart kaffeudløb

Maskinen har en frihøjde på 15,9cm, så der er god plads til høje glas og kopper til eksempelvis en stor latte. Vandudløbet, der sidder til venstre for kaffeudløbet har en frihøjde på 16,5cm.

Programmerbar auto tænd/sluk

Jura Giga X3 kan indstilles til automatisk at tænde og slukke på et givent klokkeslæt - eksempelvis kan du indstille den til at tænde, når de første møder ind på arbejde og slukke igen, når de sidste går hjem.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Serie Jura Giga X3
Antal personer 40-50 personer
Daglig bryggekapacitet Maks 150 kopper
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Kande
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Dobbelt shot-funktion Nej
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 10
Programmerbare kaffemængder Ja (25 - 290 ml)
Programmerbare temperaturer 3
Maks. Glas- & Kophøjde 15,9 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display type Touchskærm
Display Touchskærm
Kværn/ indstillinger Keramisk / selvjusterende
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 1000g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 5L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 40 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Aluminium
Strømforbrug (Effekt) 2300 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 37 cm
Højde 56,5 cm
Dybde 49,7 cm
Vægt 19 kg
Jura
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde