Jura Z10 Signatur Line Aluminium Dark Inox Billigst på PriceRunner
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Rigtig Kaffe er autoriseret Jura forhandler med uddannet personale og showroom med mulighed for at få demonstreret maskinerne.

Fra

Jura Z10 (EA) Signatur Line Aluminium Dark Inox Espressomaskine Inkl. Startpakke

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

21.995,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
618 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 21.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 618 kr. Samlede kreditomk. 7.656 kr. Samlet tilbagebetaling 29.651 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,65%. Der er fortrydelsesret.

 • Product Recognising Grinder (P.R.G.)
 • Cold Brew & Hot Brew
 • 3D Bryggeteknologi
 • A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment) 
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
 • Drypbakke i zink samt aluminiums top & front
 • 32 forskellige kaffespecialiteter, både Hot & Cold Brew
Delbetaling
618 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 21.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 618 kr. Samlede kreditomk. 7.656 kr. Samlet tilbagebetaling 29.651 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,65%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Jura Z10 (EA) Signatur Line er en fuldautomatisk espressomaskine i særklasse! Maskinen er Juras topmodel inden for private espressomaskiner, og den er udstyret med de nyeste teknologier, helt nye funktioner og naturligvis i et lækkert og eksklusivt design.

Denne Jura Z10 (EA) er verdens første fuldautomatiske espressomaskine til både "Hot & Cold" kaffespecialiteter. Du kan med denne eksklusive maskine servere helt op til 32 forskellige kaffespecialiteter. Maskinen brygger både varme og kolde kaffespecialiteter - friskkværnede og ekstraherede med bare ét tryk.

Denne espressomaskine kombinerer innovative og banebrydende teknologier med State-of-the-Art design og intuitiv betjening. Maskinen har fået et helt nyt design, hvor den er udstyret med et "double-speed" 4,3" touch-display, en rotationshjul med blåt lys omkring, et skulpturelt design med drypbakke fremstillet i zink, 3 mm aluminiums front og top, bølgedesignet vandtank, symmetrisk topdesign og meget mere.

Jura Z10 er desuden udstyret med den helt nye Jura Product Recognising Grinder (P.R.G). Denne elektronisk styrede og højt ydende kværn justerer i en brøkdel af et sekund kværnens indstilling til den ønskede kaffespecialitet (bl.a til Hot eller Cold Brew). Spektret på kværnens indstilling spænder fra meget fint kværnet kaffe til de små kaffeklassikere såsom f.eks. espresso og til en meget grov indstilling til de koldbryggede kaffespecialiteter. Jura Z10 giver dig mulighed for at lave en lynhurtig automatisk indstilling af kværnen til hver enkelt kaffespecialitet. I fabriksindstillingerne for Z10 er den optimale indstilling på kværnen for hver enkel kaffespecialitet forprogrammeret.

En anden fantastisk og innovativ teknologi som Jura Z10 er udstyret med, er Cold Brew ekstraktionsprocessen. Denne kolde ekstraktionsproces gør det muligt for maskinen at tilberede kolde kaffespecialiteter. Dette sker ved, at der løber koldt vand vha. højt tryk og i korte intervaller gennem bryggekammeret, som er fyldt op med groft kværnet kaffe. Denne proces sikrer en fremragende smag, hvor du har bibeholdt en frisk og smagfuld aroma, som ikke bliver bitter.

Jura Z10 er desuden udstyret med 3D bryggeteknologi, hvilket er den ottende generation af Juras bryggeenhed, som kan det. Teknologien fungerer ved, at vandet presses gennem bryggekammeret og gennemstrømmer den malede kaffe med jævn hastighed og på flere niveauer. Dette sikrer en maksimal udnyttelse af aromaen ved både varme specialiteter og Cold Brew.

Med en Jura Z10 (EA) får du altså en Premium-maskine med alt det bedste fra Jura - du får bl.a. "Hot & Cold" specialiteter, State-of-the-Art design, 4,3" touch-display, P.R.G, Cold Brew ekstraktionsproces, 3D bryggeteknologi og naturligvis de mange faste funktioner, som du finder i Juras andre espressomaskiner.

Takket være det unikke mælkesystem, har du muligheden for at indstille på mælketemperaturen i 10 forskellige niveauer - på både mælk og mælkeskum. Mælkesystemet justerer automatisk mængden af mælk og/eller mælkeskum afhængigt af, hvordan din mælkedrik er indstillet.

Denne topmodel giver dig desuden muligheden for WiFi kommunikation. Så er du sikret en hurtigere og mere stabil forbindelse med dit Jura tilbehør. Herudover giver WiFi Connect muligheden for at flere individuelle brugere kan være koblet op på din Jura Z10 samtidigt. Du kan via WiFi både kommunikere med Juras app: J.O.E og Jura Cool Control (kræver en transmitter som medfølger maskinen).

Signatur Line Aluminium Dark Inox er som ekstraordinært fra de andre Z10 modeller udstyret med drypbakke i zink samt aluminiums top.

Jura Z10 (EA) espressomaskine blev i 2022 tildelt German Innovation Award i kategorien "Excellence in Business to Consumer".

Integreret rengøringsprogram til mælk

Med et integreret rengøringsprogram til mælkedelen, er rengøringen af mælkesystemet utrolig nemt. Fyld Jura mælkerens / mini tabs i den medfølgende beholder til mælkerens, tryk på det intuitive display, som guider dig og maskinen vil selv udføre en effektiv og TÜV-certificeret rengøring af hele mælkesystemet.

Cold Brew Ekstraktionsproces

Når du skal anvende Cold Brew ekstraktionsprocessen anbefales der, at du fylder vandtanken med koldt vand, da maskinen anvender vandet i vandtanken til tilberedning af din Cold Brew kaffespecialitet. Maskinen brygger derfor din kaffedrik med koldt vand, hvor mælken dog tilberedes opvarmet. Det er derfor ideelt at putte 2 isterninger i din kop inden tilberedning, da du på denne måde sikrer en kold og smagfuld Cold Brew specialitet. Du kan slutteligt indstille dine kaffespecialiteter til at brygge Cold Brew som standard.

Jura’s “Automatic Grinder Adjustment” (A.G.A)

Dette system sørger for at kværnen i Z10 (EA) leverer suverænt præcist resultater hver gang og i hele sin levetid. Du kan derfor være sikker på at få en fantastisk kop kaffe hver gang.

P.E.P (Pulse Extraction Process)

Jura Z10 (EA) er ligeledes udstyret med Juras smarte P.E.P teknologi (Pulse Extraction Process), som er en optimering af gennemløbstiden. Denne teknologi gør det muligt at forlænge ekstraktionstiden på espresso og ristretto ved at pumpe vandet igennem kaffen med hurtige pulseringer - dette betyder, at kaffen og vandet er i berøring i længere tid, så der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Intelligent forvarmning af bryggekammeret

En anden ting som er specielt ved Jura Z10 (EA) er en software, som aktiverer en helt ny feature kaldet intelligent forvamning af bryggekammeret. Dette betyder, at bryggekammeret (såfremt den forudsatte temperatur er sat til høj og at der er gået mere end 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen af en espresso, cortado m.m. Dette sikrer en optimal temperatur samt en endnu bedre aroma.

Stor vandtank med belysning

Espressomaskinen har en stor 2,4 liters vandtank, som kan tages af, når den skal fyldes. Vandtanken kan både gå op ad, og til siden, alt efter hvor du har bedst plads. Vandtanken er udstyret med lys, som kan tændes og slukkes efter ønske. Som en ekstra feature er vandtanken og espressomaskinen udstyret med en magnet på siden, således vandtanken sidder fuldstændig fast på espressomaskinen, når du sætter den på plads.

Justerbart kaffeudløb

Kaffe- og mælkeudløb kan justeres til en kophøjde mellem 7,8 - 15 centimeter. Bredden på kaffeudløbet kan desuden justeres til mellem 2,4-5 cm, hvilket giver perfekt mulighed for at brygge to kopper kaffe ad gangen.

Dupliker og personaliser drikke

Er I ikke enige om, hvordan eksempelvis en cappuccino eller latte skal indstilles? Med Jura Z10 kan I duplikere drikkene, lave jeres egne foretrukne indstillinger og navngive dem efter eget ønske - du kan dermed blot trykke på start og få præcis den kaffe- eller mælkedrik, du bedst kan lide. på Z10 (EA) kan du lave ekstra sider på touchdisplayet, således der er plads til alle dine kaffespecialiteter.

Indbygget kværn og bønnebeholder

Bønnebeholderen har plads til 280 gram hele bønner. Når espressomaskinen skal brygge, kværnes lige præcis den mængde bønner der skal bruges til den enkelte kop, og takket være den nye Product Recognising Grinder (P.R.G), opnår du et perfekt slutresultat hver gang.

Variabel kaffestyrker

Jura Z10 (EA) har 10 kaffestyrker, så du kan vælge præcis hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 5-16g kaffe, hvilket giver dig mulighed for utroligt præcist at indstille din styrke.

Kopbelysning

Z10 (EA) er udstyret med elegant hvid og ravfarvet kopbelysning.

Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura Z10 (EA) er udstyret med det intelligente Claris Smart filtersystem (Introduceret i Z6 og efterfølgende modeller). Dette filter er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

 • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
 • Maskinen kan aflæse, når et filter er opbrugt
 • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
 • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
 • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter

Afkalkning af maskinen

Vi anbefaler at bruge et kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Serie Jura Z10
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cortado
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 10
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Programmerbare temperaturer 3
Maks. Glas- & Kophøjde 15 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display type Touchskærm
Display TFT m. touch
Kværn/ indstillinger Product Recognising Grinder (P.R.G.)
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 280g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,4 L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 20 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Købes som tilbehør
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Aluminium Dark Inox
Strømforbrug (Effekt) 1450 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 32 cm
Højde 38 cm
Dybde 45 cm
Vægt 13 kg
Jura
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde