Spar 43%
Siemens TQ905RZ5 EQ900 Plus Espressomaskine Billigst på PriceRunner

Fra

Siemens TQ905RZ5 EQ900 Plus Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

16.999,00 DKK

29.999,00 DKK

Spar 13.000,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
574 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 574 kr. Samlede kreditomk. 3.648 kr. Samlet tilbagebetaling 20.647 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,90%. Der er fortrydelsesret.

 • 6,8" stort og intuitivt touch-display - iSelect Display
 • Programmeringsfunktion på hver drik - baristaMode
 • MyCoffee & CoffeePlaylist funktion - Home Connect
 • eGrinder system - individuel kværnindstilling
 • AutoCalc'n Clean - automatisk rengøring og afkalkning
 • 10 brugerprofiler
 • OneTouch - DoubleCup
Delbetaling
574 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 574 kr. Samlede kreditomk. 3.648 kr. Samlet tilbagebetaling 20.647 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,90%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Siemens TQ905RZ5 EQ900 Plus tager kaffebrygningen til et helt nyt niveau, og er en af Siemens' mest avancerede og lydsvage espressomaskiner til dato. Med denne maskine kan du tilpasse hver kop og eksperimentere med et stort udvalg af kaffearomaer. 

TQ905RZ5 EQ900 er udstyret med autoCalc'n Clean, som består af automatisk rengøring og afkalkning med indbyggede beholdere i maskinen. Dette system sørger for maksimal bekvemmelighed, hvor maskinen selv sørger for at både rengøre og afkalke. Maskinen meddeler, når der skal udføres en rengøring eller afkalkning, eller når patronerne skal skiftes. 

Siemens maskinen overbeviser ikke kun gennem innovation og perfekte resultater, men også med perfekt funktionalitet i harmoni med æstetisk design. Takket være den dynamiske form og sømløse 360° design kan du placere den overalt.

Maskinen er udstyret med et 6,8" stort og intuitivt touch-display med en unik menu - iSelect Display. iSelect-skærmen og dens touch & slide-funktionalitet gør det utroligt nemt at tilpasse kaffen til dine foretrukne smagsnuancer.

Du får ligeledes funktionen, Barista Mode, som giver dig endnu flere muligheder for at tilpasse din kaffe- eller mælkedrik, så den bliver præcis, som du ønsker. Barista Mode giver dig individuel og præcis kontrol over relevante brygparametre, såsom vand- og kaffemængde, kværnniveau, bryggetid, temperatur samt mælkemængde. 

Siemens EQ900 er fremstillet med beanIdent System, som sørger for at tilpasse alle indstillinger ideelt til din valgte kaffebønne. De mange sorter af bønner har nemlig forskellige egenskaber i form af størrelse, oprindelse og behandling. Dette sikrer dig det bedst mulige aromaudbytte og dermed den bedste smag. 

Maskinens kværnsystem, eGrinder, giver dig ligeledes fuld kontrol over maleparameteren for hver eneste drik. Vælg dit foretrukne niveau til hver drik og få den bedste individuelt tilpassede kaffedrik. I comfortMode kan du vælge fin, medium eller groft for at tilberede din perfekte kaffe. I baristaMode kan du endda vælge mellem 6 kværnindstillinger for hver drik på touch displayet.

Med EQ900 får du en topmaskine, som er fyldt med fede funktioner til at tilpasse dine mange kaffedrikke. Du får ligeledes mulighed for at gemme dine foretrukne drikke i op til 10 profiler. Disse 10 profiler kan du tilpasse med indstillinger og navn, så du altid kan brygge din favoritdrik med et tryk på en knap. 

Som en ekstra funktion er Siemens EQ900 udstyret med Aroma Double Shot, som er en dobbelt male- og brygningsproces, designet til at skabe den perfekte intense aroma. Den korte ekstraktionstid forhindrer bitter eftersmag.

Maskinen er desuden udstyret med en praktisk kaffekande-funktion, så du kan brygge 2-6 kopper kaffe direkte i en kande - perfekt når du har gæster!

Med Siemens Home Connect kan du betjene din espressomaskine, uanset hvor du er. Du kan tilslutte og styre maskinen via din mobilenhed, tablet eller smartwatch. App’en giver dig yderligere 15 forskellige internationale kaffespecialiteter at vælge i mellem samt mulighed for at lave din egen coffeePlaylist. 

Takket være coffeePlaylist funktionen, kan du og dine gæster lave en playliste med hver sine ønsker, som maskinen efterfølgende brygger en for en. Home Connect har desuden en masse spændende kaffeinformation om ristninger, bønnesorter, formaling osv. samt en række opskrifter, hvor kaffe indgår som ingrediens.

Maskinen er ligeledes udstyret med indbyggede rengøringsprogrammer, og Siemens har udviklet et fuldautomatisk mælkerenssystem, AutoMilk clean, som efter hver drik sikrer perfekt hygiejne og fritager dig for manuelt at skulle rense mælkesystemet hver dag. AutoMilk clean renser automatisk mælkesystemet for dig. 

Siemens 100 dages tilfredshedstilbud

Siemens tilbyder dig et 100 dages tilfredshedstilbud, der giver dig mulighed for at prøve espressomaskinen i op 100 dage efter leveringsdatoen. Dette træder i kraft, hvis du registrerer dig og din Siemens espressomaskine på “My Siemens” senest to uger efter købet. Fordelsprogrammet giver dig som kunde mere service, mere inspiration og mere tryghed - lever produktet ikke op til dine forventninger, får du pengene retur fra Siemens.

Du skal sørge for at gemme din kvittering og emballage, og ønsker du at returnere produktet sker dette også via My Siemens (Gælder kun for privatpersoner. Tilbehør og pleje refunderes ikke). Der fratrækkes 100kr ved returnering. Læs mere her.

AutoCalc'n Clean

Den automatiske rengøring og afkalkning forhindrer rettidigt en tilsmudsning af bryggeenheden og slangerne samt kalkaflejringer i systemet. Maskinen meddeler, når der skal udføres en rengøring eller afkalkning, eller når patronerne skal skiftes. Maskinen rengøres og afkalkes i korte intervaller med en lav koncentration. Lad rengøringspatronen og afkalkningspatronen sidde i maskinen for at sikre alle apparatfunktioner. Brug det passende serviceprogram, når patronerne skiftes. Starttidspunktet for afkalkningen kan fastlægges.

iSelect Display

Få nem og brugervenlig navigation på det store 6,8" intuitive touch-display. iSelect-skærmen og dens touch & slide-funktionalitet gør det utroligt nemt at tilpasse kaffen til dine foretrukne smagsnuancer.

Barista Mode

Styr alle relevante brygparametre for en nuanceret kaffenydelse - hver gang. Den perfekte kaffearoma opnås takket være baristaMode. Denne funktion giver dig mulighed for nemt og præcist at indstille kaffestyrke, mængde, bryggetid, bryggetemperatur, mælkemængde og endda malekvaliteten. Du kan indstille din ønskede styrke i 9 trin.

BeanIdent System

Få det allerbedste ud af din valgte kaffebønne - hver gang. De mange sorter af bønner har forskellige egenskaber, i form af størrelse, oprindelse og behandling. BeanIdent System tilpasser alle indstillinger ideelt til din valgte kaffebønne.

Brugerprofiler

Med din EQ900 kan du gemme op til 10 drikke med dine individuelle indstillinger af kaffestyrke eller den mængde vand og mælk, du foretrækker. Ydermere er det endda muligt at indstille profilen som startkategori, så du har direkte adgang til dine favoritter, så snart maskinen er tændt.

eGrinder

Nu kan du skabe din individuelle drik med den perfekte kværnkvalitet. eGrinder leverer elektronisk den valgte kværnindstilling for hver drik.

iAroma

iAroma er det perfekte samspil mellem intelligent varmesystem, keramisk kværn, optimalt tryk og en højkvalitets bryggeenhed. Et avanceret system, der sikrer maksimal aromaudvinding af kaffebønnerne og giver dig espresso med den bedst tænkelige balance – kop efter kop efter kop.

Siemens Home Connect

 • Tilslut din fuldautomatiske espressomaskine til WIFI og styr via app
 • Du får 15 ekstra kaffespecialiteter at vælge mellem
 • coffeePlaylist: lav en liste med din og gæsternes ønskekaffe, som maskinen brygger en efter en
 • Kaffeviden: information om bønnesorter, formaling, ristning mm.
 • Digital brugsanvisning altid tilgængelig i app’en
 • Kundeservice via fjernstyring - lad Siemens kundeservice få fjernadgang til din maskine
 • Al data er krypteret ved en sikker forbindelse

Supersilent

Med din Siemens EQ900 kan du nyde stilheden, mens du laver kaffe takket være god ingeniørkunst og optimeret lyddæmpning, hvilket gør EQ900 til en lydsvag espressomaskine.

Kopvarmer

Forvarmede kopper bidrager til fornøjelsen af ​​din kaffedrikkeoplevelse. Takket være den aktive kopvarmer forbliver kaffen varm i længere tid, så du kan nyde den fulde aroma i længere tid. Især espresso udvikler sin perfekte smag i en forvarmet kop.

Integreret mælkebeholder

På maskinens venstre side sidder en integreret mælkebeholder, som let kan tages ud og fyldes med mælk. Beholderen passer i køleskabsdøren og tåler desuden vask i opvaskemaskinen.

Skjult vandtank

Vandtanken er blevet en integreret del af maskinen i EQ900-serien. Den har fået et mørkt rustfrit stål ydre og vippes let af på højre side af maskinen. Vandtanken har en kapacitet på 2,3 liter - maskinen fortæller dig, når det er tid til at fylde vandtanken, så der altid er nok vand til din foretrukne kaffe!

oneTouch DoubleCup

De innovative maskiner fra EQ900-serien er udstyret med OneTouch DoubleCup, som giver dig mulighed for at tilberede to kopper på samme tid - med eller uden mælk.

AutoMilk Clean - fuldautomatisk rensning

En god hygiejne er vigtig, når der anvendes frisk mælk til dine foretrukne mælkedrikke, og derfor har Siemens udviklet deres autoMilk Clean-system - et fuldautomatisk damprengøringssystem, der damper systemet efter hver brygning.

Udtagelig bryggeenhed

For hygiejnisk rengøring af bryggeenheden - den er nem at tage ud, skylle under vandhanen og sætte tilbage igen. Dette sikrer en vedvarende god smag og forlænger maskinens levetid. Så kan du nyde den rene aroma i den fineste kaffe.

SensoFlow System

SensoFlow systemet sikrer en konstant bryggetemperatur og dermed garanterer dig maksimal espresso nydelse hver gang.

Taler dansk

Siemens EQ900 espressomaskinen har stort touch display med interaktiv menu. Espressomaskinen kan skrive mange sprog, blandt andet dansk.

SinglePortion Cleaning - automatisk rengøring

Siemens EQ900 har automatisk rengøring, hvor maskinen gennemskyller når du tænder og slukker maskinen. Ligeledes sørger maskinen for at skylle systemet igennem efter hver brygning, så der altid brygges med frisk vand - dette kaldes singlePortion Cleaning og er perfektion ned til mindste detalje!

Pas godt på din EQ900

Hos Rigtig Kaffe er vi autoriseret Siemens forhandler, hvilket betyder at espressomaskinen bliver hentet hos dig, hvis der opstår problemer.

Husk altid at passe godt på din espressomaskine, brug kalkfilter, rengørinspiller og så skal du afkalke din espressomaskine når den beder om det.

Siemens EQ900 espressomaskinen er nem at vedligeholde, og den giver selv besked når den skal renses, afkalkes eller have skiftet filter.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Serie Siemens EQ900
Kaffedrikke XL Coffee
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 10 opskrifter
Dobbelt shot-funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 9
Programmerbare kaffemængder Ja
Programmerbare temperaturer 6
Maks. Glas- & Kophøjde 15 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display type Touchskærm
Display TFT m. touch
Kværn/ indstillinger superSilent ceramDrive / 6
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 410 g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Nej
Kopvarmer Aktiv
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,3 L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 15 kopper
Pumpetryk 19
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Stål / Stål
Strømforbrug (Effekt) 1500 W
Strømforbrug i standby 0,5 W
Bredde 31,5 cm
Højde 39,2 cm
Dybde 47 cm
Vægt 13 kg
Features Børnesikring
Siemens

5 Anmeldelser

4.8 stjerner
(5 Anmeldelser)
5 ★★★★★ (4)
4 ★★★★☆ (1)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde