Brands

There are 106 brands

106 produkter i alt

 • 1883 Routin

  1883 Routin

  12 products

  Her finder du vores store udvalg af franske 1883 Routin’s fantastiske gourmet sirupper, der er velegnet til brug i kaffe, desserter, bagværk mm. Her finder du nogle af de absolut bedste sirupper på markedet med en fyldig og kraftig smag.
 • Aerobie

  Aerobie

  7 products

  Aerobies fantastiske kaffebrygger, Aeropress, er kendt og elsket i kaffeverdenen for den fremragende bryggemetode, der giver en blød og rund kop kaffe - køb Aeropress’en hos Rigtig Kaffe.
 • Aida

  Aida

  81 products

  Se det store udvalg af Aidas forskellige kollektioner og serier, som er fremstillet i samarbejde med kendte designere. Vores udvalgte sortiment fra Aida indeholder bl.a. stentøj, glas, porcelæn, bestik og køkkenudstyr.
 • Alessi

  Alessi

  285 products

  Danmarks største udvalg af Alessi!

  Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

 • Alfi

  Alfi

  76 products

  Tyske Alfi har fremstillet termokander og termoflasker siden 1914 og er i særdeleshed kendt for sine holdbar, effektive og utroligt smukke termokander, som laves i samarbejde med kendte designere verden over.
 • Arcaffe

  Arcaffe

  53 products

 • Ascaso

  Ascaso

  119 products

  En espressomaskine fra Ascaso er et håndlavet designobjekt, som ikke blot ser utroligt smuk ud - den lever også op til alle forventninger!
  Se det store udvalg af Ascasos espressomaskiner, kværne og tilbehør her.
 • Asobu

  Asobu

  10 products

  Inspireret af japansk kultur refererer brandet Asobu til en sjov og legende natur, og produkterne er designet til at understrege enkelhed, renhed og smuk æstetik. Asobus klassiske orange farve bruges til at symbolisere glæde, lykke og kreativitet.
 • Barista Space

  Barista Space

  1 product

  Barista Space skaber ikonisk og unikt udstyr til den ægte barista. De tre værdier, som de arbejder ud fra er prisvenligt, smukt og kreativt. Deres produkter skal kunne købes af alle, deres produkter skal være smukke i designet og produkterne skal være skabt med kreativitet og funktionalitet.
 • Bastian

  Bastian

  5 products

  Bastian er en serie af godt køkkengrej, som tåler brug - hver dag!

  Vi har udvalgt en række spændende og lækre produkter fra Bastian, som du finder her.

 • Bialetti

  Bialetti

  72 products

  Bialetti er autentisk italiensk design og kvalitet samt den absolut førende producent indenfor espressokander til komfur, som vi kender og elsker fra Italien. Her finder du et stort udvalg af Bialettis fantastiske klassikere.
 • Bitz

  Bitz

  78 products

  Bitz er en super fed køkkenserie bestående af køkkenudstyr og service såsom bestik, tallerkener, skåle og kopper. Bitz-serien er inspireret af den nordiske stil, og er udført i smukt stentøj, træ og keramik.
 • Blomsterbergs

  Blomsterbergs

  45 products

  Se det store udvalg af Mette Blomsterbergs serie af bageudstyr og køkkenudstyr til overkommelige priser. Blomsterbergs serie består af alt fra forme og udstikkere til gryder, pander og bestik samt et spændende udvalg af bøger.
 • Bloomingville

  Bloomingville

  22 products

  Bloomingville er lækkert dansk interiør og design i god kvalitet til fornuftige priser! Hos Rigtig Kaffe finder du et nøje udvalgt sortiment fra det danske designmærke, bl.a. barudstyr, smukt stentøj, kaffeborde og meget mere.
 • Bodum

  Bodum

  114 products

  Danmarks største udvalg af Bodum finder du hos Rigtig Kaffe med mere end 400 forskellige varer! Se det store udvalg af Bodums populære produkter til kaffebrygning, borddækning og madlavning - her får du lækkert dansk design i topkvalitet til overkommenlige priser.
 • Bosch

  Bosch

  18 products

  Her finder du et stort udvalg af Boschs kvalitetsprodukter - herunder de populære filterkaffemaskiner og funktionelle elkedler.
  Se hele udvalget her.
 • Bravilor Bonamat

  Bravilor Bonamat

  26 products

  Bravilor Bonamat er et hollandsk firma, der udvikler og producerer solide filterkaffemaskiner, perkolatorer og varmtvandsmaskiner til virksomheder. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Bonamats maskiner - se dem herunder.
 • Bredemeijer

  Bredemeijer

  44 products

  Bredemeijer har et stort udvalg af luksusprodukter indenfor te og kaffe, bl.a. smukke og elegante tekander og støbejern, samt sjove og praktiske gadgets til kaffebrygning. Alt designes og produceres i Holland under nøje kvalitetskontrol.
 • Brewista

  Brewista

  6 products

 • BRITA

  BRITA

  15 products

  BRITA er en af de førende indenfor filtrering af postevand og dermed fjernelse af kalk og urenheder, hvilket gør en BRITA vandfilterkande et must til espressomaskiner, der absolut ikke tåler kalk. Vandfilterkanderne kan desuden anvendes til drikkevand for at opnå en blødere og bedre smag.
 • BWT

  BWT

  18 products

  Med produkter fra BWT har du opnår du altid kalkfri, rent og smagfuldt vand. Du får den absolut bedste kop kaffe ved at brygge med kalkfrit vand, og du opnår en længere levetid på din espressomaskine. Her finder du vores udvalg af kalkfiltre, vandfiltre og vandfilterkander.
 • Cafetto

  Cafetto

  27 products

  Cafetto er specialister i at producere rengørings- og vedligeholdelsesprodukter til kaffemaskiner, espressomaskiner og lignende. Bl.a. har de en organisk-certificeret linje til både kaffe- og espressomaskiner, espressokværne mm.
 • Chaplon

  Chaplon

  38 products

  Chaplon te er økologisk luksus te med et bredt udvalg af smagsvarianter - hos Rigtig Kaffe finder du både teerne i dåser og som refill.
 • Clean

  Clean

  5 products

  Her finder du renseprodukter til din semiautomatiske espressomaskine fra Clean - herunder afkalkningsmiddel, mælkerens og backflush-pulver. Her er alt du har bruge til at vedligeholde din maskine.
 • Colormix

  Colormix

  9 products

  Porcelæn fra Colormix er indbegrebet af høj kvalitet og kan bruges til enhver lejlighed. Kopperne og krus tåler nemlig både maskinopvask og mikroovn.  

  Her kan du gå på opdagelse og finde din kop eller krus i din ynglings farve.  

 • Concept-Art Joe Frex

  Concept-Art Joe Frex

  40 products

  Concept-Art JoeFrex - eller bare JoeFrex - er et tysk firma, der leverer et bredt udvalg af baristaudstyr i høj kvalitet til espressomaskiner. Se det store udvalg af Concept-Art JoeFrex her.
 • Copenhagen Design

  Copenhagen Design

  1 product

  Er du glad for farver? Så er du havnet det helt rigtige sted.
  Her finder du espressokopper, kaffekrus, termokrus og drikkeflasker fra Pantone i et rent fraveorgie. Find lige nøjagtig den farve, som passer til dig.
 • Costa Nova

  Costa Nova

  21 products

  På udkig efter skøn keramik? Så se vores skønne udvalg af Costa Novas unikke og elegant keramik, som er fremstillet i høj kvalitet, skabt til en afslappet og farverig livsstil.
 • David Rio

  David Rio

  7 products

  David Rio udvikler og producerer prisvindende og harmoniske chai-teblandinger i flere forskellige smagsvarianter. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af de populære David Rio chai-blandinger.
 • DeLonghi

  DeLonghi

  12 products

  Delonghi er grundlagt i 1902 og udvikler i dag elektriske køkkenartikler, herunder espressomaskiner og espresskander samt kaffekværne, elkedler og meget mere. Se hele vores udvalg af Delonghi her.
 • Dualit

  Dualit

  81 products

  Dualit er en britisk producent af køkkenudstyr i allerhøjeste kvalitet og et lækkert retro-look, og hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg - herunder deres ikoniske, patenterede brødristere.
 • Duralex

  Duralex

  8 products

  Glas fra Duralex er glas i verdensklasse! Intet mere, intet mindre. Glassene er mindst 2,5 gange mere solide end de glas, man kender fra supermarkederne. Du finder vores udvalg af glas her, som både kan bruges til kaffe og te, men naturligvis også kan bruges til kolde drikke.
 • DutchDeluxes

  DutchDeluxes

  3 products

  DutchDeluxes er udsøgt luksus i hverdagen - et hollandsk firma, der designer og producerer smukke forklæder, serveringsbrætter og lignende, som med sikkerhed vil pynte i ethvert hjem.
 • Earlstree & Co

  Earlstree & Co

  1 product

  Her finder du udvalgte og ikoniske produkter fra Earlstree & Co. Produkterne har et maskulint udtryk og er fremstillet i solide materialer.
 • Espresso Gear

  Espresso Gear

  2 products

  Her kan du finde unikt tilbehør til baristaen fra Espresso Gear. De vil altid være et skidt foran med nyt, sjovt og intelligent tilbehør, der er skabt i høj kvalitet. Se vores udvalg her.
 • Eureka

  Eureka

  11 products

  Eureka er et italiensk brand, som specialiserer sig inden for espressokværne, hvor de har et bredt sortiment med nogle af de fedeste og mest eksklusive kværne på markedet.
 • Eva Solo

  Eva Solo

  55 products

  Eva Solo er prisvindende dansk design med mere end 100 år på bagen - her finder du vores udvalg af Eva Solos smukke, funktionelle og tidsløse produkter til borddækning, madlavning eller kaffebrygning.
 • Eva Trio

  Eva Trio

  18 products

  Eva Trio er prisvindende dansk design, som indeholder en bred vifte af funktionelle produkter såsom kogegrej, køkkenværktøj samt porcelæn. Du finder her vores udvalg af Eva Trios smukke, funktionelle og tidsløse produkter til alt fra borddækning, madlavning m.m.  

 • Fellow

  Fellow

  16 products

  Fellow har gennem tiden produceret mange skønne produkter indenfor kaffeverdenen. Helt særligt er deres kaffekværn Fellow Ode Brew, som udover dens lave lydniveau og brugervenlighed, kværner bønnerne med stor nøjagtighed. Se alle vores produkter fra Fellow her.
 • Funktion

  Funktion

  38 products

  Funktion har et bredt udvalg af køkkenudstyr og hos Rigtig Kaffe finder du alt fra mælkeskummere og termokander til bageudstyr, redskaber, elektriske køkkenapparater og meget mere.
 • G.A.T

  G.A.T

  21 products

  Se vores udvalg af skønne, vintage espressokander fra italienske G.A.T.
  Vi forhandler flere forskellige modeller og farver. Find den espressokande, som vil passe til netop dit køkken og nyd en skøn kop kaffe.
 • Gaggia

  Gaggia

  63 products

  Det var én mands målrettede søgen efter den perfekte espresso i 1930'erne i Milano, der fødte et af Italiens mest ikoniske mærker. I mere end et halvt århundrede har Gaggia forsynet både barer og private hjem med innovative, avancerede kaffemaskiner. År efter år skabte Gaggia smukke, tidløse produkter inspireret af dagens mode, design og kultur samt den italienske passion for "La Dolce Vita".
 • Gastronoma

  Gastronoma

  15 products

  Her finder du køkkengrej til alle madentusiaster. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsudstyr til køkkenet, herunder bl.a. espressomaskine, kaffekværn, termokedel, elpisker og blender.
 • Gense

  Gense

  1 product

  Gense er en af Nordens største og mest anerkendte brands indenfor bestik og andet køkkengrej.
 • Gimoka

  Gimoka

  1 product

 • Guggenheimer Coffee

  Guggenheimer Coffee

  14 products

  Hvis du er på udkig efter gourmet kaffe af højeste kvalitet er du kommet det rette sted hen. Guggenheimer Coffee har eksisteret i mere end 80 år, hvor deres fokus udelukkende har været på at fremstille eksklusive kaffebønner. Du finder alle kafferne her – både enkeltvis og i mixpakker.
 • Handpresso

  Handpresso

  22 products

  Handpresso er en prisvindende og super praktisk lille håndholdt espressomaskine, som er perfekt til dig, der vil have espresso på farten. Fås også i Auto-udgave, som kan anvendes i bilen.
 • Hario

  Hario

  74 products

  Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.
 • Helios

  Helios

  7 products

  Helios velkendte termokander er meget brugervenlige og af høj kvalitet, da de egentlig blev fremstillet til restaurationsbranchen. Og der står naturligvis stadig  ”Cafe” og ”The” på siden af kanden. Du finder vores udvalg her.
 • Holm

  Holm

  34 products

  Claus Holm er en dansk kok, foredragsholder og forfatter, som har lavet en flot køkkenserie i høj kvalitet. For at gøre køkkenarbejdet sjovere og nemmere, har vi samlet et stort og flot udvalg af hans produkter.
 • Holy Bean

  Holy Bean

  14 products

  Holy Bean er et mikroristeri i det smukke Aarup på Vestfyn. De tror på de rene råvarer og udvælger de fineste speciality kaffer. De ønsker at skabe en fantastisk velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse. De tror på håndværket og de gode kvaliteter – fra farmerens egen hånd til den perfekte ristning og brygning.
  Hos Rigtig Kaffe er vi stolte over at kunne tilbyde Holy Beans fantastiske hele kaffebønner. Gå på opdagelse her - du vil ikke fortryde det! 

 • Illy

  Illy

  32 products

  Det italienske brand blev etableret i 1933 og har en klar ambition om at skabe gode kaffeoplevelser. Illy forhandler både espressomaskiner, kaffekapselmaskiner, kaffe, kaffekapsler og E.S.E pods. Du finder vores udvalg af Illy produkter her.
 • ItalCaffè

  ItalCaffè

  69 products

  ItalCaffè er autentisk italiensk kaffe, der ristes nær La Spezia i det nordlige Italien - her finder du et bredt udvalg af nogle helt utroligt lækre kaffeblends, som er særdeles velegnede til sort kaffe såvel som mælkedrikke.
 • Izzo

  Izzo

  14 products

  Izzo har specialiseret sig i produktion af semiautomatiske espressomaskiner. Med en semiautomatisk espressomaskine får du lov at lege barista derhjemme og derved opnå hele processen i at skabe en god kop kaffe. Ligeledes fungerer Izzo som kafferisteri.
  Find de eksklusive maskiner fra Izzo her.
 • Jura

  Jura

  160 products

  Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design.

  Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.
 • KAV America

  KAV America

  8 products

  KAV America producerer lækre chai latte-blandinger, kakao og iskaffe i pulverform, som gør det let at blande en lækker kop - uden kunstige smagstilsætninger. Tilsættes blot vand og/eller mælk.
 • Kenwood

  Kenwood

  2 products

 • Kilner

  Kilner

  2 products

  Kilner er en engelsk virksomhed med et bredt udvalg af glasvarer af højeste kvalitet - se bl.a. de smarte saftdispensere og tilhørende glas i forskellige former, farver og størrelser.
 • Kimbo

  Kimbo

  47 products

  Kimbo er italiensk espressokaffe, når det er allerbedst - her får du italienske bønner af højeste kvalitet, ristet efter stolte napoletanske traditioner. Kimbo har mere end 50 års erfaring og er i særdeleshed et populært risteri.
 • KitchenAid

  KitchenAid

  21 products

  KitchenAid er kendt og elsket verden over og med mere end 100 år på bagen, er de en anerkendt producent af praktiske, smukke og tidløse husholdningsprodukter, herunder den klassiske Artisan standmixer.
 • Kusmi Tea

  Kusmi Tea

  59 products

  Kusmi Tea er kendt for sine eksklusive og utroligt lækre teer i de smukke, karakteristiske metaldåser. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Kusmi Tea - løs te, tebreve og smukke gaveæsker.
 • La Rochère

  La Rochère

  8 products

  Udsøgt fransk glas af højeste kvalitet! La Rochère er et af de ældste glasværker i Frankrig og har eksisteret siden 1475. Herunder kan du se hele udvalget af La Rochères glas - både vin- og vandglas.
 • Lavazza

  Lavazza

  48 products

 • Lyngby Glas

  Lyngby Glas

  62 products

 • Macap

  Macap

  8 products

 • Mepal

  Mepal

  98 products

  Mepal er funktionalitet og innovation, når det er bedst. Her kan du se hele vores udvalg af Mepals elegante, stilsikre og utroligt praktiske opbevaringsbokse, skåle mm. fra bl.a. Cirqula og Modula serierne.
 • Merrild

  Merrild

  2 products

 • Miele

  Miele

  27 products

  Miele er en familieejet virksomhed, der er specialister i at producere husholdningsapparater af højeste kvalitet - hos Rigtig Kaffe finder du Mieles udvalg af espressomaskiner, pleje og tilbehør.

  I dag er Mieles fokus på at fremstille husholdningsapparater til bl.a. køkkenet med høje standarder indenfor holdbarhed, ydeevne, brugervenlighed, energieffektivitet, design og service, præcis som hovedprincippet “Immer besser” indikerer.

 • Mill & Mortar

  Mill & Mortar

  4 products

  Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortælle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og råvarerne til at krydre din mad og drikke. Krydderierne er bl.a. udviklet til at toppe din kaffe, te eller anden varm drik og give den et ekstra pift. Se vores udvalg af Mill & Mortar produkter her.
 • Moomin

  Moomin

  34 products

  I løbet af de seneste år har vi været vidne til en stigende popularitet af Moomin-produkter. De folkekære trolde har prydet bl.a. kopper og vækket nostalgiske tanker hos os alle. De kan nu findes på et stort udvalg af produkter. Se vores sortiment fra hhv. Adexi, Stelton og RIG-TIG.
 • Motta

  Motta

  59 products

  Motta er et italiensk firma, der designer og producerer baristaudstyr af højeste kvalitet med sans for håndværk og tradition. Se udvalget af Mottas stilrene og funktionelle baristaudstyr her.
 • Nivona

  Nivona

  50 products

  Nivona producerer nogle af de aller bedste espressomaskiner på markedet. Deres espressomaskiner er smukke, kompakte og fyldt med fede detaljer, som gør kaffebrygningen til en leg. Rigtig Kaffe er eneste officielle forhandler af Nivona i Danmark. Herunder kan du se hele udvalget af espressomaskiner, tilbehør og plejeprodukter.
 • Nordic Sense

  Nordic Sense

  18 products

  Nordic Sense er en serie af klassiske og elegante produkter til det nordiske hjem. Designet er enkelt, tidløst og stilrent - se hele udvalget af Nordic Sense her.
 • Nuance

  Nuance

  3 products

  Nuance er æstetisk og elegant nordisk design med fokus på innovation og funktionalitet. Se udvalget af Nuances smukke kander, bartilbehør og køkkenudstyr her.
 • Nudge

  Nudge

  20 products

  Se det lækre udvalg af Nudge's forskellige produkter, som er fremstillet af designer Rasmus Falkenberg og madskribent Anne Larsen. Sortimentet indeholder forskellige sæt og praktiske måder man kan anrette sin mad på.
 • Nuova Simonelli

  Nuova Simonelli

  16 products

  Italienske Nuova Simonelli producerer semiautomatiske espressomaskiner i verdensklasse. Espressomaskinerne har et minimalistisk og kompakt udtryk og er fremstillet i rustfrit stål. Du finder alle vores Nuova Simonelli espressomaskiner og tilbehør her.
 • Pantone

  Pantone

  100 products

  Er du glad for farver? Så er du havnet det helt rigtige sted.

  Her finder du espressokopper, kaffekrus, termokrus og drikkeflasker fra Pantone i et rent fraveorgie. Find lige nøjagtig den farve, som passer til dig.

 • Peugeot

  Peugeot

  9 products

  Peugeot er synonymet for fransk gourmetmadlavning, og du finder en bred vifte af kvalitetsprodukter, som gør madlavningen lidt sjovere. Sortimentet indeholder kværne i forskellige versioner, vintilbehør i form af proptrækkere i moderne designs samt kaffetilbehør til hjemmet.
 • Profitec

  Profitec

  23 products

  Profitec er et tysk firma, der udvikler og fremstiller håndlavede, traditionelle semiautomatiske espressomaskiner i absolut topkvalitet. Maskinerne bliver lavet i et stilrent og elegant industrielt design, som passer perfekt ind i moderne indretning. Profitec er i særdeleshed tysk kvalitet og design, når det er bedst!
 • Rancilio

  Rancilio

  26 products

  Italienske Rancilio fremstiller espressomaskiner af høj kvalitet. Her får du lov at lege barista hjemme hos dig selv. Her finder du vores udvalg af espressomaskiner og tilbehør fra Rancilio.
 • Rhinowares

  Rhinowares

  1 product

 • RIG-TIG

  RIG-TIG

  81 products

  RIG-TIG er funktionelt og prisvindende køkkengrej til køkkenentusiaster med fokus på funktion, design og ressourcer. Du finder et bredt udvalg af deres produkter her.
 • Rigtig Kaffe

  Rigtig Kaffe

  142 products

  Brandet Rigtig Kaffe blev skabt af os, som er passionerede kaffeelskere. Vi synes nemlig, at livet er for kort til kedelig kaffe. Derfor har vi udviklet fem nøje udvalgte og eksklusive kaffeserier. I alt har vi 28 forskellige kaffeblends fra hele verden i eget navn med hver sin historie og karakter. Rigtig Kaffes egne kaffeblends fås kun i hele kaffebønner, da du får den absolut bedste smagsoplevelse ved at anvende friskkværnede bønner.
  Du finder alle vores kaffer her.
 • Ronnefeldt

  Ronnefeldt

  22 products

  Hvis du er en rigtig te-elsker, er du kommet det helt rigtige sted hen.
  Ronnefeldt er et tysk firma med ekstraordinær passion for te, og de forhandler kun te af højeste kvalitet. Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige smagsvarianter, som både kan købes i tebreve eller som løs te i flotte dåser.
 • Rosti

  Rosti

  50 products

  Rosti's fantastiske Margrethe-skåle er kendte og bosat i størstedelen af Danmarks husholdning, og du kan nu købe et stort udvalg af skåle, skålesæt, grydeskeer m.m. her hos Rigtig Kaffe!
 • Sabatier

  Sabatier

  0 products

 • Saeco

  Saeco

  4 products

  Her finder du plejeprodukter og kalkfilter, der passer til din Gaggia espressomaskine.
 • Segafredo

  Segafredo

  15 products

 • Severin

  Severin

  103 products

 • Siemens

  Siemens

  63 products

  Siemens producerer stilrene, brugervenlige og funktionelle fuldautomatiske espressomaskiner af høj kvalitet. En Siemens espressomaskine passer ind i de fleste køkkener. Rigtig Kaffe er autoriseret Siemens forhandler, og hos os finder du hele udvalget af Siemens espressomaskiner, tilbehør og plejeprodukter.
 • SIGG

  SIGG

  26 products

  SIGG er et sweizisk brand, der blev etableret i 1908. I troen på og kærligheden til aluminium opstår firmaet, der i dag sælger deres populære vand- og termoflasker til hele verden.
 • Södahl

  Södahl

  7 products

  Södahl er dansk design og kvalitet. Med et produkt fra Södahl får man et moderne design i holdbare materialer med praktiske features samt høj funktionalitet og brugsværdi til overkommelige priser. Se vores udvalg her.
 • Soehnle

  Soehnle

  16 products

  Soehnle designer og producerer køkkenvægte i verdensklasse og er verdens største producent af vægte generelt. Deres køkkenvægte findes i mange forskellige prisklasser og designs. Du finder her vores udvalg af Soehnle produkter.
 • Stelton

  Stelton

  132 products

  Stelton er skandinavisk design når det er bedst - her finder du Rigtig Kaffes store udvalg af smukke og funktionelle Stelton produkter, både gamle klassikere og spændende nyheder.
 • Thermos

  Thermos

  33 products

 • Tiger

  Tiger

  8 products

 • Urnex

  Urnex

  8 products

 • Villa Collection

  Villa Collection

  15 products

  Udforsk Villa Collections spændende og unikke sortiment, som byder på stilrene og elegante kopper og krus, som du kan bruge til enhver lejlighed. Se vores udvalg af Villa Collection produkter her.
 • Wesco

  Wesco

  71 products

  Wesco er en tysk familievirksomhed, der producerer køkken- og husholdningsprodukter, og som er særligt kendt for sine smukke pedalspande og affaldsspande i topkvalitet. Vælg mellem mere end 100 forskellige varianter!
 • Zone Denmark

  Zone Denmark

  64 products

  Zone Denmark sætter en stor værdi i funktionelle boligdesigns, som udfordrer normaliteten, pirrer nysgerrigheden samt beriger livet. Udtrykkene er i stor grad præget af ærlighed og enkelthed, hvor designet er minimalistisk og nyskabende. Se vores udvalg af produkter her.
 • Østerlandsk Thehus

  Østerlandsk Thehus

  57 products

  Østerlandsk Thehus er et kendt dansk thehus. De producerer te af høj kvalitet.

106 produkter i alt